" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Shelın
topıgımde anlattıgım sırkelı bantlı falan olan formulu denedınmı bacım

yok be güzelim bnm oğlan çok hasta orta kulak iltihabı olmuş kuzum ben bilmiyodum tabi sabaha kadar uyumadı onunla uğraştım canım uyursa bu akşam denicem ama bantları aldım

shelin gı şu sekreter olayı ne oldu arıyomu gene :44:

eşim konuşmuş canım onunla ben söylemeden üstelik ve çok kaba bi şekilde ama anlayacağı dil buymuş sanırım bi kere mesaj attı o da kabasın nefret ediyorum senden diye onunda karşılığını verdi eşim kapandı öylece zaten odasını ayırmak istemiş kız

kızlar ben çıkıyorum

7511 im kendine iyi bak gülüm

shelinim yarın konuşalım

bulutum yarına devam

derinim sanada iyi akşamlarrrrrrrr

Son düzenleme:
Kızlar sımdı erkeklerdekı depresyonu arastırıodm
aldatırmıs depresyondakı erkek tehlıkelı cınsel ılıskıye gırermıs.
Allah korusun ya

herkese iyi akşamlar kızlar
ben çıkıyorum.
7511 im bu akşam biraz destek ol bakalım. canını da sıkma olurmu canım..
terram senin içinde geçerli yarın devam ederiz.

herkese iyi akşamlar kızlar
ben çıkıyorum.
7511 im bu akşam biraz destek ol bakalım. canını da sıkma olurmu canım..
terram senin içinde geçerli yarın devam ederiz.
optum senı bebegım

senn neyin var canım eşinin bi sorunu mu var bende çıkıcam ama yaz merak ettim

canm ısten dolayı sorunları var depresyon gecırıo sanırım agır seklde bnde aptal ca seyler soledım dun pısman oldum. kabacası bu

derincim kusura bakma canım öğlen yazmışsın bana ama ben o ara siteye bakmadım sürekli 7511 ime mail atıyodum sürekli onun için bakmadan çıktım sonrada siteden kasıtlı yapmadım yani

7511 im ben hemen mailime bakıyorum

yerleri sildim bugün yine kızlar yaa benim köpekler çok tüylü hergün mecbur süpür sil yapıyom zaten geç kalkıyom neeredeyse 12 hergün kahvaltı köpekler süpür yeme derken siteye akşam bakabiliom sizi çok seviyorum ama tamam mı aklınıza bişey gelmesin

canm ısten dolayı sorunları var depresyon gecırıo sanırım agır seklde bnde aptal ca seyler soledım dun pısman oldum. kabacası bu[/QUOTE]

tatlım böyle durumlarda alttan almak gerekebiliyo hani işin içinde kendisi olmayınca insan yaşadıklarını anlayamıyo ama konuşmaya çalış onunla mümkünse yanında ol sevdiğini hissettir destek olmak lazım zor zamanlarında.İnan üzmeye de üzülmeye de yetmeyecek kadar kısa bu hayat..

günaydın gızlarrrrrrrr, hepimiz için aydın ve güzel bir gün olsun inşallah, terra gı gocan ne alemde, 7511im sen nasılsın umarım herşey yolundadır, duacınım.budu ve derin sizede günaydın...
,

Günaydınnnnn...duru,budu,bulutolsam,terra,7511, sevgi abla,shelin hepinizin günü aydın olsuuunnn:)))))))))

Son düzenleme:
günaydın gızlarrrrrrrr, hepimiz için aydın ve güzel bir gün olsun inşallah, terra gı gocan ne alemde, 7511im sen nasılsın umarım herşey yolundadır, duacınım.budu ve derin sizede günaydın...
,

günaydın bacıların bacısı ben iyiyim cnm vukuat yok

Günaydınnnnn...duru,budu,bulutolsam,terra,7511, sevgi abla,shelin hepinizin günü aydın olsuuunnn:)))))))))

oyyyy derin hanımlar gelmiş

naber kıı yeni gelin gibi süzülüp duruyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…