" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Kızlar nerdesiniz yaaa bugün çok heyecanlıyım brazda üzgün..kızım bu gün ilk kez karne alacak...ve ben gdemediğim için çok ağladı akşam belki öğlen sürpriz yapıp gderim yetşrm ama izin alamayadabilirim napcam((

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?

Bugün karneler var dimi bence kesinlikle yanında olmalısın canım bunlar çocuklar için çok hassas dönemler 1-2 saatliğine izin al ve elinde çiçeğinle kızının karşısına çık

izin aldım canım şimdii bi tanem o benim yanında olmak istyorum gider geri gelirim:)

tünaydııın kimseler yok kahvaltı yapıp gelicem

durucum ya dün sen bana nasılsın demişin ama ben sayfaya bakmadım 7511 e mail yazıyodum moral veriyodum sonrada çıktım siteden akşam gördüm canım kusura bakma kasti bişey yok yani

tünaydııın kimseler yok kahvaltı yapıp gelicem

durucum ya dün sen bana nasılsın demişin ama ben sayfaya bakmadım 7511 e mail yazıyodum moral veriyodum sonrada çıktım siteden akşam gördüm canım kusura bakma kasti bişey yok yani

akşam çok ağladı sen zaten hiç gelmiosun hep böle yapıosun dye..herkesin annesi gelio dyo benim babannem gelio dyo

ayyy derincim yaaa bu msjı okudum fena oldum yaaa kuzum yaaa ahh çalışan anneler ve evlatları
benimki küçük ama sıra bizede gelicek içim yandı valla

slm kızlarrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…