" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

eşimde akşam çıkarken bana doritosları yeme diye tembihledi

çok gücüme gitti yaa:26:

niye gücüne gittiki bacım o senin her dediğini ciddiye alıyomu sende desydinki kocacım o zaman sende oküz olma bak tembihliyom meşe palamudum deseydin

ben öyle dense inadına hepsini yirdim yanlız inadına yani obur olduğumdan değil yanlış anlaşılmasın

eşimde akşam çıkarken bana doritosları yeme diye tembihledi

çok gücüme gitti yaa:26:

niye gücüne gittiki bacım o senin her dediğini ciddiye alıyomu sende desydinki kocacım o zaman sende oküz olma bak tembihliyom meşe palamudum deseydin

ben öyle dense inadına hepsini yirdim yanlız inadına yani obur olduğumdan değil yanlış anlaşılmasın

hanımlar merhaba
eğitim ve kadın bölümü üniversite başlığında anket konusunda bi arkadaşımız varçok genç ve acil yardıma ihtiyacı var ayrıca yalnız
düşündüm de çocuk büyüten annelerden daha iyi kim yardım edebilir çok sıkışmış durumda düşünemiyor gibi
konu sosyolojik yani tam sizlik biraz göz atabilir misiniz yardım edebilmeniz çok muhteşem olur
istediği tek şey fikir

ben geldımkı sımdı uyndım cok acım
ben ayımıyım kıs uykusumu bu

kız seni yiriim hoşgeldiiin tost yap kendine gı

derin bacım olur öle şeyler bence canını o kadar sıkacak bi konu değil bak k.validem iyidir demiştin hatırlıyorum yani en büyük kusuru bu olsun yaşlıdır öyle kaprisleri oluyo çocuk gibi oluyolar değişik bazen cins davranışları olabiliyo en azından zamanında sana olan iyi davranışlarının hatrına bence kocanıda sakinleştir olur kadının hiç kusuru olmasın mı ? öyle çaçaron laf sokan yada sinsi bi kadın olsa kocanı dolduurup salsa üstüne o zaman sık canını ....

ayy budu bilmiyorum ama gerçekten gücüme gitti yani oğluna sölesin benm yanımda nye sölüoki ben ondan kızım sana söylyrm gelnm sen işit anlıyrm

ayy budu bilmiyorum ama gerçekten gücüme gitti yani oğluna sölesin benm yanımda nye sölüoki ben ondan kızım sana söylyrm gelnm sen işit anlıyrm

ya güzelim haklısın da bak şöyle de düşün kadının ne kadar emeği geçiyo hergün bi çocuğu okula götürüp getirmek ne kadar zor ben genç halimle yiğenimi götürüyodum bekarken yağmuru var karı var çok zor geliyodu o kadıncağıza güvenmişsin evladını emanet edcedğin canından biri var en azından emek ediyo o olmasa bi bakıcıya güvene bilir misin ? en azından evladının hatrına hoşgör tebessüm et bence kötü başka huyuda yok sanırım bu kadarı herkeste olur...

hem hiçte öyle anlama bence öyleysede sallamamaya çalış o anne oğlun arasında de bak sana bişey diyim mi benim kaynanamda oğluna bişey demez onun yanında laf söylemez ben yanlızken bana söyler ne söylicekse oğlu varken sessiz melek anne ...ben eşime bu sefer annen böle dedi diyince sanki anasını şikayet ediyomuşum o masummuş gibi yapıyo bana benim eşimin yanında dese keşke ah ben hiç umursamam üstüme alınmam hiç değilse eşin annesinin farkında demekki kadın fesat sinsi değil kötü niyetli değil bi de burdan bak....

ya eşime falan yne bişi demedim ama böle hareketleri bana seyi çağrıştryo ben sizin çocuğunuza bakıorm bana mecbursunuz bana sormadan nye tadilat yaptrysnz ayy bilmyrmmm

ya eşime falan yne bişi demedim ama böle hareketleri bana seyi çağrıştryo ben sizin çocuğunuza bakıorm bana mecbursunuz bana sormadan nye tadilat yaptrysnz ayy bilmyrmmm

bence akıllı salak ol derincim yani sen anlayacağını anladın ama kendini salağa safa ver anladın mı hiç bişey olmamış gibi davran boşver o daha çok kudurur o zaman yada bakar beni takan yok ..

aman boşver kız sen evini yenilemeye bak ne güzel oh ohhh keyfini çıkar vızıltıları duyma keyfini bozmaa bak ikeada çok güzel aksesuarlar falan oluyo orayada uğra bence bi ara ahh bende evimi tekrar yenilemek istiyom çok severim öyle şeyleri yaaa

ok şu andan itibaren unuttum gitti:))))))))))))

bende ıstıom bnde.:)

modokoya gittiniz mi gı orda güzel mobilyacılar var biz nişanlıyken eşimle gider alacakmışız gibi gezerdik gırgırına ben ordan çok fikir sahibi olmuştum farkında olmadan ama biz çok bişey alamadık tabi eşim maddii olarak herşeyi kendi yaptı krediyle evlendik hep kır düğünü hayal etmiştim nikahla evlendim içimde kaldı

kıyamammm sanaaa ben

salonda genel anlamda nerenkler hakim mesela perde koltuk ne renk olcak belki sana fikir veririz yardımcı olur sana istersen yaz bak halıda royal halı çok kaliteli güzel yaa ben mor mutfağada turuncu shaggsini beğenmiştim ama fiyatı diğer markalara göre yüksek alamamıştık..

bende acıların çocuğu oldum bea

len modoko bıze 5 dk acayıp pahalıydı begendıkleım bıde 3 5 ay sonra getrırırz dıolar

ben otrma odama pıeercardın den aldım royal halı dıolar sıgortalı dımı
leke tutmuo goye valla tutu bn 2 ayda gıttım yıkattm peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…