ben otrma odama pıeercardın den aldım royal halı dıolar sıgortalı dımı
leke tutmuo goye valla tutu bn 2 ayda gıttım yıkattm peh
yenı uyandımslmmm yawrularrr napanız bakimmm
ya benm bundan oncede halım vardı kopek pıslıgı oldgndan attım cope bunuda acele aldım hemenpıerre cardınde çok güzel bacım
wallahamı gı ama modelleri çok güzel royalin hele ben krem rengi kendinden desenli shaggıleri bide tek renk mor turuncu shaggilerini beğeniyom evde çok zengin duruyo shaggı
sen kaç yaşındasın evliliği düşünüyon mu
:44:
yenı uyandım
hala uykulu falan takılıorm sen napsıon
ay bnde ıse gtmeyı ozledım heçalışıyorum hayatımm bi ton fatura falan sabahtan beri ancak rahatladım toparladım işleri güçleri
ay bnde ıse gtmeyı ozledım he
gercı cok streslıydı yogndu bn 1 dk bıle nete gıremıodm ama fecı guzel gıyınıodm bakımlıydım sımdı dısarıda cıkmıorm sort pofıdık tetrlık ıce saldım
hoş geldin okyanus hoş geldin gecemavisiii
kız benim hol halılarım shagy bben memnunum gerçi kızlar yüzünden seremiom eve halı
kız derinim o dediğin rengi anlamadım haha vizon tamamda abanoz ney gıama halını açık renk seç salon çok koyu olmasın bide koltuğuna taşlı maşlı pullu parlak yastıklar al perdecilerde taçta yada linenste güzel yastıklar oluyo
kız benim mutfak dolaplarımın üstü krem alt dolaplar abanoz gıı bende turuncu lamba ve turuncu shaggı alıcam ilerde şu köpüşler az büyüsün
hoş geldin okyanus hoş geldin gecemavisiii
kız benim hol halılarım shagy bben memnunum gerçi kızlar yüzünden seremiom eve halı
kız derinim o dediğin rengi anlamadım haha vizon tamamda abanoz ney gıama halını açık renk seç salon çok koyu olmasın bide koltuğuna taşlı maşlı pullu parlak yastıklar al perdecilerde taçta yada linenste güzel yastıklar oluyo
tatlımm26 yaşındayim ama kendimi 15 16 gibimm hissediyorummm eflilik kısmet olursa bu yaz temmuz gibi söz eylülde de hayırlısıyla düğün düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?