" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ben otrma odama pıeercardın den aldım royal halı dıolar sıgortalı dımı
leke tutmuo goye valla tutu bn 2 ayda gıttım yıkattm peh

pıerre cardınde çok güzel bacım

wallahamı gı ama modelleri çok güzel royalin hele ben krem rengi kendinden desenli shaggıleri bide tek renk mor turuncu shaggilerini beğeniyom evde çok zengin duruyo shaggı

koltukları ilk önce füme düşünmüştk..sonra kollar kahve deri otrma yeri vizon sırt minderleri acık vizon tv ünitesi abanoz olacak galiba tüller kırık beyaz duvarlar denizkabuğu

pıerre cardınde çok güzel bacım

wallahamı gı ama modelleri çok güzel royalin hele ben krem rengi kendinden desenli shaggıleri bide tek renk mor turuncu shaggilerini beğeniyom evde çok zengin duruyo shaggı
ya benm bundan oncede halım vardı kopek pıslıgı oldgndan attım cope bunuda acele aldım hemen
ya bnm esyalarım aceleye geldı esımle emen alıp ewlenelım modndaydık sımdıde bısıler alamıorm ıste bılıosn borc harc yogunluk
şagilerıde bana kotu dedıler
supurulmuyo dedıler almadım

çalışıyorum hayatımm bi ton fatura falan sabahtan beri ancak rahatladım toparladım işleri güçleri
ay bnde ıse gtmeyı ozledım he
gercı cok streslıydı yogndu bn 1 dk bıle nete gıremıodm ama fecı guzel gıyınıodm bakımlıydım sımdı dısarıda cıkmıorm sort pofıdık tetrlık ıce saldım

hoş geldin okyanus hoş geldin gecemavisiii

kız benim hol halılarım shagy bben memnunum gerçi kızlar yüzünden seremiom eve halı

kız derinim o dediğin rengi anlamadım haha vizon tamamda abanoz ney gı ama halını açık renk seç salon çok koyu olmasın bide koltuğuna taşlı maşlı pullu parlak yastıklar al perdecilerde taçta yada linenste güzel yastıklar oluyo

koltuklarımın kendi minderleri var zaten ben böle daha spor olsun istyom zaten :) abanoza da netten bak bakim

walla bacım koltuklarının tarzını görmek lazım ama halını çok koyu seçme boğar kahve rengiye turuncu yada yeşil objeler ve halıdada aynen bu renkleri seçebilirsin spor istiyosan mesela koltuğun desenliyse halın sade olsun yada tam tersi koçtaş ve ikeay amuhakkak uğra aksesuar için...

kız benim mutfak dolaplarımın üstü krem alt dolaplar abanoz gıı bende turuncu lamba ve turuncu shaggı alıcam ilerde şu köpüşler az büyüsün

sağol hayatım hoşbuldumm
yeni halılar falan filan yaaa bende vizon rengi bir koltuk takımı beğenmiştim çok güzeldi baılmıştım resmen bizim burda bir mağzada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…