" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar siteden çıktım bidaha girdim pc mi açtım kapadım geldim düzeldi şimdi sanırım ..

benim ablam böbrek hastası bekarken iki kez ameliyat oldu üstüste....karnında kocamaan bir yarık var ... şimdi evli iki çocuğu var 10 yaşında oğlu 5 yaşında kızı ama senelerdir hala böbrek taşları sürekli oluşuyo kırdırıyo ameliyat oluyo bi daha bidaha artık sol böbrek doğru düzgün çalışmıyo yarım diğer sağ böbrek şişmiş yine taş var iltihaplanmış taşı böbreği tıkamış bu hafta ameliyat olucak .. şuan annemim evinde sabaha kadar annemle konuşmuşlar anne ben ölürsem çocuklarım noolcak diyomuş o kadar zayıflamışki anlatamam ... bende gidicem oraya çok üzülüyrum...

sonra köpeklerden birini vermeyi düşünüyoruz golden ı çünkü evin duvarlarını balkonun duvarlarını yuvasını her yeri kemiriyo çok aşırı yaramaz... çok üzülüyorum çok bağlandık eşimle ortada kaldık napıcaz diye ya ilk defa evde köpek bakıyorum bu kadar zor olacağını bilmiyodum şimdi vicdan azabı çekiyorum onu vermek istediğim için... heryer tüy temizlemekten yoruldum...

böyle işte kızlar çok üzgünüm şuan bile ağlıyorum çok üzülüyorum yaa

budumm ablanın durumu cok zor o psıkolojıyle tabıkıde ole dusuncek ölümü dsncek pekı doktrlar ne dıo bobrek naklı vs ıcın. allhım sıfa wersın

golden konusunda bnde aynı seyı yasadım gunlerce agladım oyuncaklarına sarılıp agladım.ama haklısın ewde baklmıo golden.
cok zaman uzulceksın ben hala onu dsuunuyorm. ama eger ezıyet edıosa ıyı bı aıleye ver.
sokaga atmıosn soncta.
aglama nolur ya

canımmm kıyamam ben sana yaaaaablan için bol bol dua et allah büyük canım allahında izniyle iyileşir ablacığın hiç bişicik olmaz merak etme sen ama yanında oldestekçisi ol derim bende....köpüşlerin içinde bişi dyemiyrm o sana kalmış bişi sekercim

cnm kıyamam allah ablacığına acil şifalar versin. karamsarlığa da kapılmayın. tıp çok ilerledi artık.
aklınıza kötü şeyler getirmeyin olurmu... bol bol dua edin. bende edicem sizin için
cnm evde köpek bakmak zordur eminim. biz çok baktık babam çok sever ancak hep bahçede baktık.
insan çok bağlanıyor hayvanlara onunda güvende olacağı bir yere verin sizinde içiniz rahat etsin.

Kız buduuuuu sakın benim cadı kızım gibi cocuğu olan birine vermeyinn.kezaa benim kızım anneee nolurr bi tane minnacık köpek alalımmm ben onun üstüne binip atçılık oynarımm ne güzeeeell dyoo çünkü:))))))))))))))))))

cnm benim;
Rabbim ablana şifalar verir inşş.her hastalıkta olduğu gibi moral çok önemli,ablanın şimdi psikolojisi normal olarak iyi değil,hassas ve duygusal,desteğe ihtiyacı var,güçlü olmalısın,için yansada ablana belli etme,iyi olucak inşallah,tıp çok ilerledi vardır elbet bir çaresi...

köpişine gelince,sana zahmet veriyorsa
olması gerekeni yapıyorsun

duygusal budum benim

senelerdir ailecek bu sıkıntıyla uğraşıyoruz ama ablam 18-20 yaşlarından başladı şuan 39 yaşında hala çekiyoruz hala.... biraz iyi gidiyo sonra tık birden hoopp zayıflıyo yemek yiyemiyo günlerce perişan ...bi daha bi daha.. sol böbreği alalım demişler seni zehirler artık .. böbrek naklide ülkemizde bağış yapan yok ki... organ yok ... zaten henüz ondan bahsetmedi doktorlar...

ya bilsem ben bu hayvanın bu yönünü hiç ona bunu yaşatırmıyım küçücükken aldık büyüdükçe apartmana sığdıramadık yemin eederim vicdanım beni mahfediyo şuanda

kızlar sağolun sizide üzdüm kusurabakmayın konuyu değiştirelim mi nolur akşamdan beri ağlamaktan başım ağrıyo gözlerim kocaman oldu şişti yine başım ağrıyo susamıyom ya

olur mu cnm ya anlat ki rahatla birazcık hafifle:26:

akrabalardan uyan olur kardeslrın uyuyo bobregı kopek ıcınde uzulme o daha mutlu olur bahcelı bı ew bulabılırsen

konuyu bn kapadım unuttum ama sende unutrsan eger:)

dün akşamdan beri zaten eşime hem konuşuyom hem ağlıyom şimdi sizede anlattıkça ağlıyom bide ben ağladımmı susama çizgi filmlerdeki gibi fışkırıyo bide...

kız 7511 im hayvanın yüzüne bakamıom sabahtan beri bide evim eşyam yeni ne halımı serebiliom ne perdelerimi hep kenarlara topluom yiyolar sehbanın üstünden mumlarım biblolarım vardı onları topladım ev aylardır halısız artık canım sıkılıyo özeniom milletein serili evine yaaa hayvan balkondan aşağı bakıyo özlemle daha çok üzülüyom kafese kapamışım gibi..

tatlım allah acil şifalar versin şafi ismiyle muamele etsin. rabbim çocuklarına bağışlasın ve çok geçmiş olsun...

ama hayatım sen bari yapma ablana destek olucakken sende böyle koyverirsen kendini ooo yandık onun en çok morale ihtiyacı var üzülmeyle falan hiç bişey olmaz ona moral verin hayırlısyla bugünleride atlatır inşallah..
köpişine gelince bende hayvanları çok severim ama gerçekten evde çok or olduğunu düşünüyorum kılı tüyü mazzallah yutsan ciğerlerine yapışsa allah korusun uğraş dur ondan sonra ben uzaktan svmeyi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…