" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hakılısın davanda canım sonuna kadar birde ödüllendirecenmi

saol canım haklıyım dimi evine iki kez gitmişim oğlunu nasıl alınır diye sakınıyosan beni de düşün dimi ... ama suç bende ne yaparsa yapsın zannediyoki budu ses çıkarmaz hep eşimin yüzünden oldu en güzel günlerimi zehir ettiler... böyle zamanlarda neden evlendim ki diyorum ... canım acıyo... adalet istiyorum çok mu ?
bn boykotta yapamıorm budu o ıstedımı boykot falan yok bıde her kavgadan sonra saldrıo barsalım dıe yapıo galba bnde sewmıorm hıc of
unum az bısı cıkmaz ondan kızm

ne bilim gel beni yoğur mayalanmış hamur gibi oldum zaten sen de vur bacım .. plates yapcaktım bugün güya yapmadım...

senle zayıflıcaktık bız dımı of
gaz lazım o ıs ıcın
sende benı yogr kız trabzon ekmegı gbı gobek

trabzon ekmeği deme bana....gıcığım o memleketin herşeyine artık kot kafaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var camı açıppppp

canım insan üzgün oldumu bu adamla niye evlendim diyosun ama en mutlu zamanındada ben bu adamı seviyorum iyiki evlenmişiz diyebiliyoruz birdaha sende başkası için kendini üzme boşver mesafeli ol isterseler havalı desinler...işte hep adalet istiyoruzda olmayınca kendimizi daha çok üzüyoruz herzaman adlet olmuyor malasef

hakkaten trabzon demıyım dımı ıy
of ay cıglık at kız ac muzık bagıra bagıra sole du bn acım

gökselin acıyor şarkısını koysana benim için buraya bacım...

evet canım aynen öle bazen iyki evlenmişim diyorum hatta son günlerde öyle diyodum ama nişanlıykende öyleydi ayaklarım yere basmıyodu öyle mutlu ediyodu sonra tepetaklak yere düşürüyodu beni...

bide siz yeni evlisiniz daha oturmadı bazı şeyler zamanla herşey rayına oturur inşallah

[TABLE="width: 603"]
[TR]
[TD="bgcolor: white, colspan: 2"][TABLE="width: 603"]
[TR]
[TD="bgcolor: white"]DAYAN KALBİM - NECİP FAZIL KISAKÜREK

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Seni dağladılar, değil mi kalbim,
Her yanın, içi su dolu kabarcık.
Bulunmaz bu halden anlar bir ilim;
Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık.

Sensin gökten gelen oklara hedef;
Oyası ateşle işlenen gergef.
Çekme üç beş günlük dünyaya esef!
Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık!

alıntı

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bide siz yeni evlisiniz daha oturmadı bazı şeyler zamanla herşey rayına oturur inşallah

yok bacım bende bu kaynana bende bu saf salaklık varken 7 de neyse 70 inde de aynı olur kurnaz olucam ki onunla yarışa bileyim bildiğin gibi değil..

ınsan aglaya aglaya nolur kız budu mesela hergun aglıyoru ben 1yıl sonra goz yasım bıtermı

çok üzülen çok kafaya takan insanlar kolon ve lenf kanseri olurmuş ve her üzüldüğümüzde beynimizde bi hücremiz ölüyomuş... benim beyinde hücre kalmadığından salaklık yapıp duruyorum....

az kaldı desene ...
KAYIP ÇOCUK - CAN YÜCEL

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Birden işitilmez olsun ayak seslerim;
Gölgem bir başka sokağa sapıversin;
Unutayım bir anda her şeyi,
Nerde oturduğumu,
Bir tuhaf adem olduğumu Can adında.
Aklım arayadursun başka kapılarda kısmetimi,
Ben, bilmediğim sokaklarda bir başıma;
Gönlüm öylesine geniş, öyle ferah,
İlk defa görmüş gibi dünyayı,
Bir şaşkınlık içinde, yeniden doğmuş gibi;
Hatırlamam artık değil mi, dostlar,
Hatırlamam artık garipliğimi?

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

alıntı

Son düzenleyen: Moderatör:

tabi canım sende aklını kullanacan ozaman seni üzeni sende üzecen...
hiç kimse için üzülmeye değmiyor ama işte anca hastalandığımızda yada başımıza kötü bişey geldiğinde anlıyoruz kendimizin kıymetini
sende kendini toparla sporunada başla inanki spor yaparken insan daha bi enerjik daha bi kendine güveni oluyor heleki bide zayıflamaya başladımı... görsün kaynanatörde zayıflayıp nasıl yakışılıyormuş nasıl güzel olunuyormuş

kız ben onun oğlundan da ondan da güzelim türkan soyar gibi kızım o kendine bi baksın aynaya içi dışına yansımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…