üzüldüm 7511 im hamur yoğur yirim seni
boykot var bende keçi boynuzu yok
bn boykotta yapamıorm budu o ıstedımı boykot falan yok bıde her kavgadan sonra saldrıo barsalım dıe yapıo galba bnde sewmıorm hıc ofüzüldüm 7511 im hamur yoğur yirim seni
boykot var bende keçi boynuzu yok
hakılısın davanda canım sonuna kadar birde ödüllendirecenmi
bn boykotta yapamıorm budu o ıstedımı boykot falan yok bıde her kavgadan sonra saldrıo barsalım dıe yapıo galba bnde sewmıorm hıc of
unum az bısı cıkmaz ondan kızm
senle zayıflıcaktık bız dımı ofsaol canım haklıyım dimi evine iki kez gitmişim oğlunu nasıl alınır diye sakınıyosan beni de düşün dimi ... ama suç bende ne yaparsa yapsın zannediyoki budu ses çıkarmaz hep eşimin yüzünden oldu en güzel günlerimi zehir ettiler... böyle zamanlarda neden evlendim ki diyorum ... canım acıyo... adalet istiyorum çok mu ?
ne bilim gel beni yoğur mayalanmış hamur gibi oldum zaten sen de vur bacım .. plates yapcaktım bugün güya yapmadım...
hakkaten trabzon demıyım dımı ıytrabzon ekmeği deme bana....gıcığım o memleketin herşeyine artık kot kafaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var camı açıppppp
saol canım haklıyım dimi evine iki kez gitmişim oğlunu nasıl alınır diye sakınıyosan beni de düşün dimi ... ama suç bende ne yaparsa yapsın zannediyoki budu ses çıkarmaz hep eşimin yüzünden oldu en güzel günlerimi zehir ettiler... böyle zamanlarda neden evlendim ki diyorum ... canım acıyo... adalet istiyorum çok mu ?
ne bilim gel beni yoğur mayalanmış hamur gibi oldum zaten sen de vur bacım .. plates yapcaktım bugün güya yapmadım...
senle zayıflıcaktık bız dımı of
gaz lazım o ıs ıcın
sende benı yogr kız trabzon ekmegı gbı gobek
hakkaten trabzon demıyım dımı ıy
of ay cıglık at kız ac muzık bagıra bagıra sole du bn acım
canım insan üzgün oldumu bu adamla niye evlendim diyosun ama en mutlu zamanındada ben bu adamı seviyorum iyiki evlenmişiz diyebiliyoruz birdaha sende başkası için kendini üzme boşver mesafeli ol isterseler havalı desinler...işte hep adalet istiyoruzda olmayınca kendimizi daha çok üzüyoruz herzaman adlet olmuyor malasef
gökselin acıyor şarkısını koysana benim için buraya bacım...
evet canım aynen öle bazen iyki evlenmişim diyorum hatta son günlerde öyle diyodum ama nişanlıykende öyleydi ayaklarım yere basmıyodu öyle mutlu ediyodu sonra tepetaklak yere düşürüyodu beni...
bide siz yeni evlisiniz daha oturmadı bazı şeyler zamanla herşey rayına oturur inşallah
ınsan aglaya aglaya nolur kız budu mesela hergun aglıyoru ben 1yıl sonra goz yasım bıtermı
az kaldı desene ...yok bacım bende bu kaynana bende bu saf salaklık varken 7 de neyse 70 inde de aynı olur kurnaz olucam ki onunla yarışa bileyim bildiğin gibi değil..
çok üzülen çok kafaya takan insanlar kolon ve lenf kanseri olurmuş ve her üzüldüğümüzde beynimizde bi hücremiz ölüyomuş... benim beyinde hücre kalmadığından salaklık yapıp duruyorum....
yok bacım bende bu kaynana bende bu saf salaklık varken 7 de neyse 70 inde de aynı olur kurnaz olucam ki onunla yarışa bileyim bildiğin gibi değil..
çok üzülen çok kafaya takan insanlar kolon ve lenf kanseri olurmuş ve her üzüldüğümüzde beynimizde bi hücremiz ölüyomuş... benim beyinde hücre kalmadığından salaklık yapıp duruyorum....
tabi canım sende aklını kullanacan ozaman seni üzeni sende üzecen...
hiç kimse için üzülmeye değmiyor ama işte anca hastalandığımızda yada başımıza kötü bişey geldiğinde anlıyoruz kendimizin kıymetini
sende kendini toparla sporunada başla inanki spor yaparken insan daha bi enerjik daha bi kendine güveni oluyor heleki bide zayıflamaya başladımı... görsün kaynanatörde zayıflayıp nasıl yakışılıyormuş nasıl güzel olunuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?