" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız noluyo bıcırımıza bızım
hep hasta nazaramı gelıo
gecmıs olsun ya
usuttuu acaba soguk su falanmı ıcıo okulda

kız okulda zaten 4 kişi yokmuş dün sonra 3 kişide kusmuş anlatıo dün:) hep salgın var birbirlerine bulaştırıolar işte soğuk su falan vermiolar bebişim zaten kendi mataraları var ılık su koyuluo içlerine sadece ateşi var başka bişeyi de yok ama bilmiyorum...

hala yıl sonu kapama vs gbı seylerrmı

yok tatlımm yaaa her ay başalarında böle yığınla fatura geliyo kargo faturaları telefon faturaları dergi gazete faturaları uçak otel vs vs falan bide kendi işlerrim var ayrıyetten burası genel müdürlük olduğu için herşey burda anlıcağın

salgın demekkı yawrum bı doktra gotr gecmzse

kızlar dün önüne annesinin yemeğini ve turşusunu koymuştumya bende mutfakta pırasamı yiyodum baktım geldi yemeği çöpe döktü tabağını bıraktı gitti... akşama kadar hiiç konuşmadım yüzüne bakmadım o rodiye et almış bana dedi ki bi ara şunu buzdolabına kaldıralım da bozulmasın hiç umursamadım baktım koymuş dolaba sanki senin elin yok dedim içimden zaten kızgınım...

bi ara çöpü atmaya gitti geldi baktım mutfağa gitti benim pırasamı ısıtmış yiyo muhallebili kadayıf yapmıştım o yokken ben çayda koydum içtim geç geldi yetişemedi baktım tatlımdan da yiyo .... meğerse dün bana mail atmış ben bakmıyomki maillerime işte annesiyle arkadaşıymışım gibi yarış yapmasaymışım eşimin annesidir deseymişim onun hatrı için zaten senede bir görüyomuşum sussaymışım ne olurmuşta bilmem ne de ya ama kızlar inanın biz 1,5 sene nişanlı kaldık 7 aydır da evliyiz ben sürekli aman annesi teyzesi kuzeni halası babannesi babası dedim durdum kadın kimseyle böyle konuşmuyo onun evine giderken kalbim küt küt eyvah bu defa ne duyucam diye strese gitmek zorunda mıyım ? artık sonunda o günden sonra yüzüme kırmızı lekeler çıktı stresten kendiside gördü eşimin... evladının köpeğe laf söylese alınacağını düşünebiilecek bir anne benim zaten hiç bir şeyime özen göstermedi ben mağara adamının kızımıyım alınmak onlara mı has kaynanam bildiğiniz gibi değil işine geldimi evlatlarıyla arkadaş gibidir çok ince düşünür ama ben hariç herkese ben senelerdir bıktım artık suçum terbiyeli olmak mı ?

artık çelik değişti wallahi eski budu yok... bide sabah işe giderken yanağımdan öptü işe giderken yolculamıyorum iki gündür...

acık sirkeli suyla sil kı ayak altlarını avuç içlerini felan ateş düşürücüsü felan verse verde yatır biraz dinlensin kuşumm kıyamam ben yaaaa:26:

ya cnm mozaik pastayı eşim istedide ondn yamışken bir çeşitte onu koyarım dedim mozaik pata ve kısırmı yapayım acepkekten vazgeçeyim ozaman

bende istiyoooooomm

Yaaa bende bu akşam kek ve börek yapcam derin yarın okula götürcek....kzımın ateşi var teyzeleri dün akşamdan beri(((

geçmiş olsun fındığaaaa gönderme okula iyce hasta olur cimcime

yok ya o senın esının anasıysa anasıda bılsınkı sende onun esısın can yoldasısın
allah allah ya.
senede 1 dedıgı 1 hafta ayrıca oda gelır yaza bolca merak etmesın
ama budu aklını basına al dızgınlerı al elıne okadına yuz wermıceksın artık
esının yannda annecımlı canmlı ol esın gıttımı ıcnden gelenı yap
korksun senden esınede sıkayet eder kesn ama ınanmaz esın onn yannda ıyı olcan ya
o şeytansa sende olcaksın

Son düzenleyen: Moderatör:
bende istiyoooooomm

geçmiş olsun fındığaaaa gönderme okula iyce hasta olur cimcime

gel kuzum sende toplanın gelin bugün hepiniz bana gün yaparıkevde çok sıkıcı yaaa kocam 7de gidiyo 5bucukta geliyo saat 10da uyuyor komşumda yok off off şu kpssyi kazansamda hayırlısıyla atansam

kızlar ben çıkıyorum kendime kaşarlıbiromlet yapayım kahvaltı edip misafir için hazılıkları yapıp derse koyulayım bugün yemek var şükür yemek yapmıcmöptüm hepinizi

öyle olacak 7511 im ben yumuşak yüzlüyüm üzmiyim diyorum içime atıyorum da ne oldu yok artık ciddi kısa kısa konuşan burnu havada bi budu olucam artık heeyytt üleen çekilin önümden tutmayın beni keseriiim :104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…