sorumu sordu ewet hayır gbı seyleröyle olacak 7511 im ben yumuşak yüzlüyüm üzmiyim diyorum içime atıyorum da ne oldu yok artık ciddi kısa kısa konuşan burnu havada bi budu olucam artık heeyytt üleen çekilin önümden tutmayın beni keseriiim :104:
anasında ya uyuya kalmıstrhee yokk bacım aynen öyle :104:
kız bu terra gadınım nerde yaa :26:
kızlar ben çıkıyorum kendime kaşarlıbiromlet yapayım kahvaltı edip misafir için hazılıkları yapıp derse koyulayım bugün yemek var şükür yemek yapmıcmöptüm hepinizi
Yok yollamıcam zaten okula bugün gitmesin ilaç falan verdim üşüyorum dyomuş kuşumyaaa kurban olurum onu yaradana:)
öyle olacak 7511 im ben yumuşak yüzlüyüm üzmiyim diyorum içime atıyorum da ne oldu yok artık ciddi kısa kısa konuşan burnu havada bi budu olucam artık heeyytt üleen çekilin önümden tutmayın beni keseriiim :104:
anasında ya uyuya kalmıstr
kızlar dün önüne annesinin yemeğini ve turşusunu koymuştumya bende mutfakta pırasamı yiyodum baktım geldi yemeği çöpe döktü tabağını bıraktı gitti... akşama kadar hiiç konuşmadım yüzüne bakmadım o rodiye et almış bana dedi ki bi ara şunu buzdolabına kaldıralım da bozulmasın hiç umursamadım baktım koymuş dolaba sanki senin elin yok dedim içimden zaten kızgınım...
bi ara çöpü atmaya gitti geldi baktım mutfağa gitti benim pırasamı ısıtmış yiyo muhallebili kadayıf yapmıştım o yokken ben çayda koydum içtim geç geldi yetişemedi baktım tatlımdan da yiyo .... meğerse dün bana mail atmış ben bakmıyomki maillerime işte annesiyle arkadaşıymışım gibi yarış yapmasaymışım eşimin annesidir deseymişim onun hatrı için zaten senede bir görüyomuşum sussaymışım ne olurmuşta bilmem ne de ya ama kızlar inanın biz 1,5 sene nişanlı kaldık 7 aydır da evliyiz ben sürekli aman annesi teyzesi kuzeni halası babannesi babası dedim durdum kadın kimseyle böyle konuşmuyo onun evine giderken kalbim küt küt eyvah bu defa ne duyucam diye strese gitmek zorunda mıyım ? artık sonunda o günden sonra yüzüme kırmızı lekeler çıktı stresten kendiside gördü eşimin... evladının köpeğe laf söylese alınacağını düşünebiilecek bir anne benim zaten hiç bir şeyime özen göstermedi ben mağara adamının kızımıyım alınmak onlara mı has kaynanam bildiğiniz gibi değil işine geldimi evlatlarıyla arkadaş gibidir çok ince düşünür ama ben hariç herkese ben senelerdir bıktım artık suçum terbiyeli olmak mı ?
artık çelik değişti wallahi eski budu yok... bide sabah işe giderken yanağımdan öptü işe giderken yolculamıyorum iki gündür...
kızım zayıflayalım yabizim bu koca çilemiz nolucak bacım yetmişbeş 11 im gı
bişe yemedim dahanutellayı mı yesem yine
offf habu kaynanalara ne oluyo acaba çok merak ediyorumm ben ne halt yicem acaba ama benimki bana laf söylettirmez diye düşünüyorumm benim kendi annem bana bişey dese üzülsem söylesem böle dedi diye çıldırıyo halası gelmiyo etmiyo falan dese kızın işi var nasıl gelsin gelemiyo işte diyo ağızlarını kapatıyo ama ilerde ne olur bilmiyorum (bizimkinin anne babası köyde burda tek kalıyo halası var ona yakın oturuyor).
hee yokk bacım aynen öyle :104:
kız bu terra gadınım nerde yaa :26:
anasında ya uyuya kalmıstr
öyle canım valla... sen kırılmasınlar diye düşündükçe karşı taraf hiç düşünmez.... tavrına devam et canım. eşine karşı yumuşak yüzlü oldukça oda cesaret bulmasın..
anlasın bu konuda ne kadar kırıldığını ve çözüm bulsun.
bizim bu koca çilemiz nolucak bacım yetmişbeş 11 im gı
bişe yemedim dahanutellayı mı yesem yine
ne sıddetlı bı asık senın kocan kolunu kırıo dısını dokuo sende senı sewıom dıceksın allah allahacıların garısıyım ben acılar garısıyım
ahanda geldim
çocuğu kontrole götürdüm
10 da geldim işlerimi bitirdim anca girebildim
sen nassın ballı lokmam
nirde o günler
akşam benim goca;
içmiş içmiş arıyo
dişini dökecem
bacağını kıracam
kendine yer hazırla diyo telde
hehe dedim..bende
bana iyi davran diyo..(beyinsiz mi ne)
seni eviyorum de diyo..(aptalmıdır nedir, ne sevgisi)
he işte öle eğlenceli bir gecenin ardundan güne başladım bacılarım
derinim,bulutum,gece mavim,durum,shelinim,okyanusum herkeze selam olsun benden
ne sıddetlı bı asık senın kocan kolunu kırıo dısını dokuo sende senı sewıom dıceksın allah allah
ne ıstıo yaw var bı derdı var
offf habu kaynanalara ne oluyo acaba çok merak ediyorumm ben ne halt yicem acaba ama benimki bana laf söylettirmez diye düşünüyorumm benim kendi annem bana bişey dese üzülsem söylesem böle dedi diye çıldırıyo halası gelmiyo etmiyo falan dese kızın işi var nasıl gelsin gelemiyo işte diyo ağızlarını kapatıyo ama ilerde ne olur bilmiyorum (bizimkinin anne babası köyde burda tek kalıyo halası var ona yakın oturuyor).
kızım zayıflayalım ya
neyse yı sımdılık
kız senn tarcın noldu
bıde koca deme bana:)
aslında ıyıler fılmlerdekı gbı olsunlar ıstıoz bız galba
acıların garısıyım ben acılar garısıyım
ahanda geldim
çocuğu kontrole götürdüm
sen nassın ballı lokmam
nirde o günler
akşam benim goca;
içmiş içmiş arıyo
dişini dökecem
bacağını kıracam
hehe dedim..bende
heyecan ve macera benim hayatımda hiç eksik olmuyo
seni seviyorum diye bağırıyoo
bana diyo sen diyebilir misin
annen yanında demi diyemezsin diyoo
sonrada levent yükselin mualla şarkısı varya
ya o muallayı sandala atınn
onu söledi ay kulağım hala çınlıyo çın çın..
Ayyy terramm koptum valla burda gülmekten ağzını dişlerini kırcam...bana seni seviyorum de....bu ne yaman ccelişki kız düzgün anlat sunu nasıl olduki durupdururken arayıp mı dedi bunları ki:))))))
acıların garısıyım ben acılar garısıyım
ahanda geldim
çocuğu kontrole götürdüm
sen nassın ballı lokmam
nirde o günler
akşam benim goca;
içmiş içmiş arıyo
dişini dökecem
bacağını kıracam
hehe dedim..bende
kız bacım dün baktım ayakta mutfakta yemek yiyo elindede kola bardağı önünde koca borcam tatlıda yiyo ay içim gitti o kadar merhametliyimki çok çabuk yumuşuyorum
heyecan ve macera benim hayatımda hiç eksik olmuyo
seni seviyorum diye bağırıyoo
bana diyo sen diyebilir misin
annen yanında demi diyemezsin diyoo
sonrada levent yükselin mualla şarkısı varya
ya o muallayı sandala atınn
onu söledi ay kulağım hala çınlıyo çın çın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?