" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

senın nerenı begenmıomus pardon

oğluna yakıştıramıyo sanırım...

türkan soyar kim yaa..

bu arada az önce geldi yüzüne bile bakmadım kapıyı azcık araladım mutfağa doğru gittim anasının verdiği yemeği ısıttım turşusunuda koydum masaya yesin... benim pırasam pişiyo... ben mutfakta yicem.. artık herkese hakettiği değeri vericem... fazla alçak gönüllü ve hoşgörülü oldum olsun anne olsun anne olur eder... yok artık ...

ay cokta trıp yapmasanmı bılemedım
aslında anasının yemklerını bn olsam yedırmem guvenme bnce

yok trip değil bu olması gereken çok kırgınım hiç bişey olmamış gibi yapamam..

ymese nolucak ki... sanki çok farklı..

yemeği yemedi çöpe döktü...

düzelmezler sanmıyorum... benim kaynanam oğlunun düğününe misafir gibi gedi gitti kendide şahit oldu dert yandığımda hak verdi noluyosa közleri kapanıyo bazen..

aman başlıcam he kafamı kızdırmasın çekip gidesim geliyo düşündükçe...

ılgılenme dıkkat cekmek ıcın yapıo
bakma yedımı yemedımı
ah be budum hep oyle 3 kurus faydalarımı oldu olmadı.ya boswer sana dedıgım gbı lafa laf koy bısı bulamıosan offf de cık gıt ordan yada bas basa kalma o kadınla senle konusamasın asla bole kocan nere sen ora tv ızle falan

ben de severim çok öyle topukluları ben de çok seviyorum ama eşim giydirmiyo giyenleri eleştiriyo beğenmiyo vs.. spor giyiyorum topuksuz sürekli...kendimi oğlan çocuğu gibi hissediyorum eski günlerimi özledim...ne ileri görüşlü ailem varmış..

esıme kalsa oda olede ayakkabıyada karstıtmıorm zaten mını etklerım dekolte elbıselerım cope gıtı ayakkabıdanda bısı olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…