senın nerenı begenmıomus pardonkız ben onun oğlundan da ondan da güzelim türkan soyar gibi kızım o kendine bi baksın aynaya içi dışına yansımış
senın nerenı begenmıomus pardon
oğluna yakıştıramıyo sanırım...
türkan soyar kim yaa..
bu arada az önce geldi yüzüne bile bakmadım kapıyı azcık araladım mutfağa doğru gittim anasının verdiği yemeği ısıttım turşusunuda koydum masaya yesin... benim pırasam pişiyo... ben mutfakta yicem.. artık herkese hakettiği değeri vericem... fazla alçak gönüllü ve hoşgörülü oldum olsun anne olsun anne olur eder... yok artık ...
okutr ufletr o tıpler ne bılımyok trip değil bu olması gereken çok kırgınım hiç bişey olmamış gibi yapamam..
ymese nolucak ki... sanki çok farklı..
ılgılenme dıkkat cekmek ıcın yapıoyemeği yemedi çöpe döktü...
düzelmezler sanmıyorum... benim kaynanam oğlunun düğününe misafir gibi gedi gitti kendide şahit oldu dert yandığımda hak verdi noluyosa közleri kapanıyo bazen..
aman başlıcam he kafamı kızdırmasın çekip gidesim geliyo düşündükçe...
saol bacım bnm sewıom cok ayakkabıda bı kac aydr hıc alamadımdeli yaa...
kız ayakkabılarına baktım az önce çook beğendiim çok yakışmışya
esıme kalsa oda olede ayakkabıyada karstıtmıorm zaten mını etklerım dekolte elbıselerım cope gıtı ayakkabıdanda bısı olmaz artıkben de severim çok öyle topukluları ben de çok seviyorum ama eşim giydirmiyo giyenleri eleştiriyo beğenmiyo vs.. spor giyiyorum topuksuz sürekli...kendimi oğlan çocuğu gibi hissediyorum eski günlerimi özledim...ne ileri görüşlü ailem varmış..
günaydın yawrular naber
naber yawrum . anam yıne kar yagmıs ne zaman bıtcek ayolgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naber yawrum . Anam yıne kar yagmıs ne zaman bıtcek ayol
kız babannen nasıl haber alıomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?