" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ehehe kız sen nerdesın bakalım hemen hesap wer

fıstığım işlerim bu ara okadar yoğunki faturalar falan hep üst üste geliyo akşam nasıl oluyo anlamıyorum aklım hep sizde kalıyo tam işlerimi hallediyorum diyorum girim bakim yeni bişey çıkıyo fırsatını yakalayıp bir türlü giremiyorum özledimmm sizleri

hala yıl sonu kapama vs gbı seylerrmı

günaydın güzel kadınlarrr

derin bacım çok sevindim babannene umarım daha iyi olur

nasılsınız gadınlarım kahvaltı yapcam bide üff üşeniyom :105:

terra gadınım yok ortalarda

sabah bi uyandım yine kar yağmış

bı tost yap cay yap sallama

sen nasıldın havadıs warmı aksam bısı oldumu

günaydın hanımlarrrrbugün yine misafir gelick kek ve mozaik pasta yapıcm tuzlu kurabiyem var sigara böreğim var bide yeter de artar

günaydın hanımlarrrrbugün yine misafir gelick kek ve mozaik pasta yapıcm tuzlu kurabiyem var sigara böreğim var bide yeter de artar
gunaydın canm kız kek varsa pasta yapma pasta varsa kek yapma ıkısıde aynı sey
onun yerıne salatamsı bısı yap bnce kısır gbı yada patates salata gbı amerıkan salata gbı vs vs vs

gunaydın canm kız kek varsa pasta yapma pasta varsa kek yapma ıkısıde aynı sey
onun yerıne salatamsı bısı yap bnce kısır gbı yada patates salata gbı amerıkan salata gbı vs vs vs

ya cnm mozaik pastayı eşim istedide ondn yamışken bir çeşitte onu koyarım dedim mozaik pata ve kısırmı yapayım acepkekten vazgeçeyim ozaman

ya cnm mozaik pastayı eşim istedide ondn yamışken bir çeşitte onu koyarım dedim mozaik pata ve kısırmı yapayım acepkekten vazgeçeyim ozaman
ewet vazgec ıkısıde aynı mantık bıde cok kuru olur salatamsı bısı yapmazsan bnce sen ole yap kekle ıkısı yakar mılletı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…