günaydın yawrular naber
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dert weren allahım dermanınıda verır ınsallahevet heryerde kar var.......:)babannem daha iyi sabaha karşı biraz inlemiş ama fena değilmiş...:s
günaydın cnm
bebegım gelmıs canım benm napıosn
bursada hava nasıl
ehehe kız sen nerdesın bakalım hemen hesap wergünaydınnnnnnn kadınlar hareminin güzel hatunları
ehehe kız sen nerdesın bakalım hemen hesap wer
hala yıl sonu kapama vs gbı seylerrmıfıstığım işlerim bu ara okadar yoğunki faturalar falan hep üst üste geliyo akşam nasıl oluyo anlamıyorum aklım hep sizde kalıyo tam işlerimi hallediyorum diyorum girim bakim yeni bişey çıkıyo fırsatını yakalayıp bir türlü giremiyorum özledimmm sizleri
günaydın cnm
bebegım gelmıs canım benm napıosn
bursada hava nasıl
canım benim bursada aynı karlı karlı uyandık sabahhhhh. yiter yağmasın artıkın...
günaydınnnnnnn kadınlar hareminin güzel hatunları
nerelerdesin sennn
yagsın dıe dua edıodn oh olsn sanacanım benim bursada aynı karlı karlı uyandık sabahhhhh. yiter yağmasın artıkın...
nerelerdesin sennn
yagsın dıe dua edıodn oh olsn sana
ehehhehehe bıktım 7511 im yavvvvvvv
günaydın güzel kadınlarrr
derin bacım çok sevindim babannene umarım daha iyi olur
nasılsınız gadınlarım kahvaltı yapcam bide üff üşeniyom :105:
terra gadınım yok ortalarda
sabah bi uyandım yine kar yağmış
günaydın budummmmm nasılsın iyimisin. eşin ne yaptı akşam aldımı gönlünü
tavırlara devammı yoksamm
bı tost yap cay yap sallamagünaydın güzel kadınlarrr
derin bacım çok sevindim babannene umarım daha iyi olur
nasılsınız gadınlarım kahvaltı yapcam bide üff üşeniyom :105:
terra gadınım yok ortalarda
sabah bi uyandım yine kar yağmış
dert weren allahım dermanınıda verır ınsallah
gunaydın canm kız kek varsa pasta yapma pasta varsa kek yapma ıkısıde aynı seygünaydın hanımlarrrrbugün yine misafir gelick kek ve mozaik pasta yapıcm tuzlu kurabiyem var sigara böreğim var bide yeter de artar
günaydın hanımlarrrrbugün yine misafir gelick kek ve mozaik pasta yapıcm tuzlu kurabiyem var sigara böreğim var bide yeter de artar
gunaydın canm kız kek varsa pasta yapma pasta varsa kek yapma ıkısıde aynı sey
onun yerıne salatamsı bısı yap bnce kısır gbı yada patates salata gbı amerıkan salata gbı vs vs vs
günaydın canım kolay gelsin sana.buara bende çok misafir ağırladım...
ewet vazgec ıkısıde aynı mantık bıde cok kuru olur salatamsı bısı yapmazsan bnce sen ole yap kekle ıkısı yakar mılletıya cnm mozaik pastayı eşim istedide ondn yamışken bir çeşitte onu koyarım dedimmozaik pata ve kısırmı yapayım acep kekten vazgeçeyim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?