" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ne bılım 9 ay oncesı geldı aklıma kızlar
her aksam benı alırdı ah ah ne romantıktı ulan
işten cıkmaya 1 5dk kala makyaj yapmaya baslardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kız burda boğaz ne arasın delüüüü

yakayım ortalığı sonrada ...anaaaaaaaaaaaaam nefretim aşka mı dönüşüyo ya:44::26:

topla kendini terra ..

teslim olma

Kız teslim olmada tamamen bırakma sen işini bilirsin yawru kuşumm harbiden giyin sülen ne pizzacısı adana urfacısı yaffff şöle güzel bi yere gidin ...

anamm bizimkide hemen temizlik demiş anamm bırak temizliği felan başka güne kalsın sen bak keyfine yaaaa herzman yapıyoruz iş güç bitermi hiç yap yap aynı bırakma yularını eline geçirmişken sıkı tut sığırı kurbanlıklar gibi otobana kaçmasın

7511 im ekleyen parnakların zevaller görmesin inşallah :26:

gı terra şunu dinleyip gideydin bari

sevgi ablam iyi diyelim öyle ossun sen nasılsın ablam
onmlı degıl bacım rıca ederım ama sanada oretım ıstersen
bak msj yazdgın yer varya onun ustunde kontrol panelı var
kalın bır b harfı var ya o sıranın 14 . su bole fıml serıdı gbı ona tıkla cıkan bosluga video lınkını kopyala
okadarcık

Son düzenleyen: Moderatör:
demi c.tesiye kadar gitmeseydi daha gizemli olurdu..

aynen yaaa ne işi var anamm hemen aradı yemek dedi diye şimdik takmıyomuş yemek ve o umrunda değilmiş gibi yapsaydı ctesi içinde şöle güzel güzel cicili bicili giyinip çıksaydı karşısına ahhhhh ahhhhh gadınlar hemencecik kıyamıyoz kııı

[video=youtube_share;uyP4_mquejk]http://youtu.be/uyP4_mquejk[/video]

deneme böle mi kı yaptım ayy çok mutlu oldum gadınlarım bu size akşamdan veri dinliyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…