evet o kadar terbiyesiz yani.
Elle tutulur tarafı yokki
siz kocalarınızdan şikayet ediyorsunuz ama bence görmezden gelin bazı şeyleri
ben hakarette duyuyrum,evdende kovuluyorum,resmen dengesiz,ruh hastası bir adamla yaşıyorum
vah halime:26:
ben eminim burda herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmıyoruz belki de anlatamıyoruzz......emin ol herkesin
kendine göre bi hikayesi var......
evet o kadar terbiyesiz yani.
elle tutulur tarafı yokki
siz kocalarınızdan şikayet ediyorsunuz ama bence görmezden gelin bazı şeyleri
ben hakarette duyuyrum,evdende kovuluyorum,resmen dengesiz,ruh hastası bir adamla yaşıyorum
vah halime:26:
bn geldım yıne abur cuburu topladım
hava ne guze ınsanlar cıvıl cıvıl
bn gunesı gormk ıstemıorm
esoftmanlarla ınıorm mıllet starbaksta otrmus dostlarıyla kavesını ıcıo sıkır sıkır
bıde bana bak yalnızlıgıma bak hıc bısı ıstemıorm
keske bı yere gtsem ıssız bır ada
ve orda kalsam
offff sınırım cok bozukBazen bende aynen bunları söylüyorum .
Canım bu aralar hiç bişey yapmak istemiyo eve gidiyorum oğlumla biraz oynuyorum sonra yatıyorum sabah kalk işe git çalış sonra tekrar eve sonra uyu..Çok boş yaşıyorum bu aralar oysa evde olup gezesim var bende sinemaya gitmek istiyorum aklımda oğlum olmadan sadece 2 st takılmak istiyorum ama hep vicdan azabı hep pişmanlık oluyo sonu...
ben eminim burda herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmıyoruz belki de anlatamıyoruzz......emin ol herkesin
kendine göre bi hikayesi var......
töbe yaaa sen böle söyleince abim geliyo gözümün önüne.. hyvan dicem ama onlara hakaret yani onlara hakaret
aaaaa niye tatlım yaa yok mu arkadaş dost ailenden kimsebn geldım yıne abur cuburu topladım
hava ne guze ınsanlar cıvıl cıvıl
bn gunesı gormk ıstemıorm
esoftmanlarla ınıorm mıllet starbaksta otrmus dostlarıyla kavesını ıcıo sıkır sıkır
bıde bana bak yalnızlıgıma bak hıc bısı ıstemıorm
keske bı yere gtsem ıssız bır ada
ve orda kalsam
Bazen bende aynen bunları söylüyorum .
Canım bu aralar hiç bişey yapmak istemiyo eve gidiyorum oğlumla biraz oynuyorum sonra yatıyorum sabah kalk işe git çalış sonra tekrar eve sonra uyu..Çok boş yaşıyorum bu aralar oysa evde olup gezesim var bende sinemaya gitmek istiyorum aklımda oğlum olmadan sadece 2 st takılmak istiyorum ama hep vicdan azabı hep pişmanlık oluyo sonu...
abin şimdi iyi ama demi yengene öle demiştin
offff sınırım cok bozuk
calısmasan ve ewde tek olsan ve esınde gec gelse yuzune bakmasa..
emn ol daha kotu hıssederdın
terra bı fıkrım daha geldı
psıkologa gıt
ve bır bır anlat
esını
kesın sakınlestrıcı wercek
6 ay kadar
içir
aaaaa niye tatlım yaa yok mu arkadaş dost ailenden kimse
bu aralar bende böleyim valla tatlım
ama ben kuzumla vakit geçirmek
sabah onla uyanmak koşturmadan kahvaltı etmekk dışarı çıkmak gezmek
kısacası kuzumla ilgilenmek
yetrsiz bi anne gibi görüyom kendimi
şimdi çalışıyorum cnm ama eşim için bir tabak yemek dahi hazırlayamıyorum oğlum içinde...
Onlar için hiç birşey yapamıyorum çalışıp para kazanamaktan başka.
Kendimi boş işe yaramaz hiç bişeyden memnun olmayan insan gibi görmeye başladım.
Senin durumunda çok zor ve eşin benim gibi sanırım bende çok yoruluyorum eve gittiğimde eşimde aynı şeyleri söylüyo bu aralar yorgun,ilgisiz ,mutsuz bir kadın üstelik anne...
abin şimdi iyi ama demi yengene öle demiştin
şimdi çalışıyorum cnm ama eşim için bir tabak yemek dahi hazırlayamıyorum oğlum içinde...
Onlar için hiç birşey yapamıyorum çalışıp para kazanamaktan başka.
Kendimi boş işe yaramaz hiç bişeyden memnun olmayan insan gibi görmeye başladım.
Senin durumunda çok zor ve eşin benim gibi sanırım bende çok yoruluyorum eve gittiğimde eşimde aynı şeyleri söylüyo bu aralar yorgun,ilgisiz ,mutsuz bir kadın üstelik anne...
kımsem yok annm babm kardesım var hergun gelmıolar bnde gdemıorm
baskada kımsem yok
nıe ewlndımkı ben
esımle olamıcaksam
bıktım herseyden ozellıkle kndımden aynalara bkmk ıstemıorm
hep uyusam keske hep
ben anlatıyorum ama derinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?