" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

uzme kendını ayrıca sennkı kolay degıl emnmkı sandgn gbı degılsındr
bnm annmde calıstı yıllarca
noldu bız parasz kalmadık hıc
bıraz sewgısz kaldım belkı
ama olsun sımdı anlıorm

ne güzel yazmışsın öle derinim sen devam et ne olur

yüreğime su serptin bir anda...

duygulu gadınım

Son düzenleme:

senı sewıorm canm ne guzel yazıssn
ınsanlara bakıp aaa nasıl cekıolar degım seyler
ve ıste hayatımda dedgım seyler...
ahh

Yetersizlik hissini işe girdiğimden beri bende yaşıyorum hiç atlatamadım oğlum olmadan markete bile gidemiyorum gittiğimde vicdan azabı çekiyorum içim acıyo öyle bir his ki canım...

Annem aradı ege'yi parka götürdüm nasıl coştu diyo çocuklarla oynamak istedi diyo bunları ben yaşayamıyorum

ayhhh shelin bi acayip oldum çünki aynılarını bende yaşıyorum ve okadar kafaya takıyorum ki
kocem yaşlnırsın böle yapma diyo
ama adam ben ne kadar duyguluysam okadar tersi
yavrumuz sağlıklıya diyoo
yaaa şükür tabide yetmez yetmiyoda

seninde annecinmi bakıyo kuzuna

ben esım ıstemıo dıe
yada ıstıo dıe
nelere katlandım katlanıorm
ama bır damla sewgı ıstedım karsılıgında
goklerden yere dustum
esım yokken 100tane arkadasım vardı belkıde taksıme gttıgımde herkesı tanırdım
sahtede olsa coktu kıskandı esım grstrmedı herkes benı sewerdı begenırdı
cok pesımde erkek wardı mankenler onlar bunlar
sımdı neye benzıorm
kendıne guvenı olmayn
bı kuafore bıle gıdemeyen
sadce programlanmıs bır robot esıne gulumseyen sırınlıkler yapıp terslenen
yemek yapan ıs yapan 24 yasında genc bı kadın

ama hikayen burda bitmiyo işte...................

canım benimmmm

bugün dertleşme günü
bak burdada sana katıldığım yerler var tatlımmm

bende eşimi ailemin onayı olmamasına karşın ailemi karşıma aldım evlendim
ve babamın evinde bi elim yağda bi balda derler ya o biçim
arabam dahi kendimin vardı
arkadaş desen çokkkk gezme tozma o biçim
hepsini kıskançlığı yüzünden bıraktım
olsun dedim yakın çevremdekilerle devam ettim ailemde yakındı bana
amaaaaaaa zormuş işte şimdi maddi anlamda tepe taklak olduk bu durumdayım

uzme kendını ayrıca sennkı kolay degıl emnmkı sandgn gbı degılsındr
bnm annmde calıstı yıllarca
noldu bız parasz kalmadık hıc
bıraz sewgısz kaldım belkı
ama olsun sımdı anlıorm

Tek istediğim iyi bir hayat sunabilmek ona ..

Bu aralar çok yorgunum canım da sıkkın gezmek tozmak istiyorum bekarken olduğu gibi dkda bir telefonuma msj gelsin istiyorum arasın beni merk etsin deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum oğluma kendime kocama anneme babama ..
ama çoook zor

şimdi nasıl anlatsana

önceden nasıldı(detaylı)

şimdi nasıl (detaylı)

ya evle hiç bi alakası yokdu evine bi insan ekmek parası bile bırakmazmı yengem bişey dese sanane lan derdi bu ev niye temizlenmemiş len kadınzaten işden gelmiş kapıyı açmış içeri girmiş daha yeni ya el insaf sonra bu niye yıkanmamış yaaa öyle bir gün biliyorum ki ş.siz yaaa ertesi gün biyere gitcek yengemle bizim ev yanyana kadına bağırmış çağırmış dövmüş ne o bu tişörtümü ne zıkkımsa yıkancak kurucak sabaha kadar sabah bunu giycem ne yaparsan yap kadıncağız sabaha kadar kurutmaya uğraşdı sabahda kalktı uykusuz uykusuz işe gitti annenin evine yollarım seni git deyip kaç kere kapnın önüne çıkardı annem yapma oğlum etme oğlum diye diye geri çevirdi. okadar sinirlerim bozuluyoki varya yengeme vururken ayırıyorum abime laf söylüyorum diye ben kaç tokat yedim o arada ....

ne için ne için yani şimdi ise öyle değil işte bunun nedeni daha öncede söylediğim gibi allah işinin yolunu biliyo 3 ay falan yataktan kalkamadı bacağı kırıldı pilatin takıldı ohh olsun diyemiyorum abim işte kan yinede içim acıyo ama yaptıklarını düşündükçede allahın sopası yok demekden de kendimi alamıyorum yengem baktı yemeğini yedirdi duşunu aldırdı üstünü değiştirdi tuvaletini yaptırdı işde sonra da anladı herhalde nasıl bi yanlış yaptığını düzeldi ama en çok boşıcam demesinin sebebi ve yengeme bu denli kötü davranmasının nedeni hayatında bi grzkaglı olmasıydı.... yengem bunu bile bile katlandı herşeye 2 çocuk anne yok baba üvey anneyle evli babayıda kaybetti sonra napsın nere gitsin annem dediki benim annem eli öpülesi kadın (yengem halen anneme demediğini bırakmaz ama konuşmaz annemle ) abime dediki annem sen gidiceksin bu evden o gitmicek defol git. ben çocuklarıma bakarım sen yeterki git. offf çok karışık anlattım kızlar ama siz anladınız onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…