" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yengen annene karşı neden ölee onu anlamadım???????????????

hee oynaştığı kadının bakacakhali yoktu tabi
aslında mustahak bunlara herşey ama kadının çaresizliği işte
neden erkekler kadının güçlü olanın sevmez
onu kaybedeceğini bilir
ama aciz kadın işlerine geliyor
böğürmek isitiyorum bu adamlardan midem bulanıyor

ahhh
o msjlar dımı
:)
ılgı
kıskanmak sadce onu yapma bunu yapmamı
bnce olmamalı aramalı sormalı
bak bugun aramıcam dedım saat bası arıorm onu terslıyo bnı ygnm kapa dıo bugun o arasın dıe beklıorm 10da cıktı
saat 3
ve bız henuz 9 aydr ewlıyız

Son düzenleyen: Moderatör:

Annemde bana diyo yeter artık kendini çok yıprattın o senin evladınsa sende benim canımsın bi gün kalpten gideceksin diyo ..

Ben oğlumun üstüne çok düşüyorum canım hani düşse böyle ağlamaktan benim nefesim kesilir onunla büyüyorum olgunlaşıyorum ve saçının kılına zarar gelse kendimden geçiyorum...

Ben böyle çalışan bir anneyim düşün canım işte

bende farksız değilim banada anacım diyo yapma böle yıpratma benide kendinide üzme
ammaaa napimm
sabah kuzum ağlıyo ben ağlymm ahhh ahhhhhhhhhh yaram açıldı yine

Son düzenleme:

bende senin gibiyim :26:

:) aynen
ayda 2 bın tl en az harcama yapıodm harcama derken ewe deıl kndıme ıvr zıwr canta ayakkabı parfum kuafor
tırnak su bu
sımdı ....

babam dıorm meger nekara acık grslu modern bı adammıs mınnacık etekler bıkınıler gece 2 de ewe gelırdım en erken
arabam olsa keske bnmde
ama bıraz zor 3 ew paras borcumuz var

ahh ahh zor be hayatttt
bizde rahata ericez umuyor ve bekliyorummmm arkadaşımm
ama ben şunu bilir şunu sölerim baba evinde böle rahat olmasaymışım maddi anlamda zor bu kadar zor gelmicekti kabul edebilcektim
ama şimdi mecburiyet çok kötü yaa

Arama güzelim arama yüz verme fazla bırak kendi haline...
Eşin şuanda senin ilgini anlayamaz göremezde biraz istediği gibi bırak bakalım muhakkak fark eder canım

arama tatlım ilgilenme bilmezmisin ki kaçan kovalanır ilgi göstermeyen ilgi görür sende onla ilgilenme bırak kendi haline o şimdi ilgi gördüğü için rahat takmıyo bi o görmesin anlasın bakalımm nasıl oluyo

bende farksız değilim banada anacım diyo yapma böle yıpratma benide kendinide üzme
ammaaa napimm
sabah kuzum ağlıyo ben ağlymm ahhh ahhhhhhhhhh yaram açıldı yine

bende senin gibiyim :26:

Ahh ahh anne olmak çok zormuş bazen diyorum beceremiyorum bir çocuğa bakamıyorum sonra kendime geliyorum anneyim ben toparlanmalıyım diye kendime gelmeye çalışıyorum..

Onun o mis kokusuyla uykuya daldığım anlar öyle güzel ki eli göğsümde böyle allahım her an yaşamak istiyorum her an..

7511'cim cnm bende senin gibi diyorum hemde eşime babam benim giyimime hiç karışmazdı aldığıma harcadığıma şimdi eşim herşeyime karışıyor babamda kızıyor bu sefer ben seni ezsin diye evlendirmedim söyle sana akrışmasın diyor off zor zor

aradı aglattı benı

İzin verme buna..

Sende kendimi buluyorum oğluma hamile kaldığımda evdeydim hep eşimden öyle ilgi bekliyordum ki en ufak bişeyde ağlıyordum çünkü elimden bişey gelmiyordu o verirse var vermezse yok dışarı çıkamam o yokken evde otur akşama kadar bide kayınvalidem vardı benim düşün işte çook zor cnm çok ama yıpratma kendini ve işe gir en azından çocuk olana kadar

hayatı bir tek oğlumla anlamlandırıyorum zaten...bazen ona karşı sabırsız davranıyorum...
hemen parlıyorum,vicdan azabından ölüyorum
sonrada diyorum en azından arkadaşlarım gibi hırpalamıyorum orasına burasına şaplak atmıyorum

bilmiyorum ama 2. çocuğa cesaretim yok..annelik çok güzel ama bir o kadarda zor

nye ne dedi??????????

cok guzel konustu senı sewıom dedı 2 kez normalde öldrsem demz
nadıren ısterse der
ıste konustu gecıcek bak gorrsun
falan dedı sen uzulme gt gez alıswers yap dedı
falan ne bılım agladım aglıorm hala
onu okadar cok sewıormkı
oda bnı cok sewdı sımdıkı halımız cok koyuyo sadce

canımın yaaaa kıyamam ben sana yaaa üzülme hepsi geçicek tatlımm sabır sizinkinin nedeni belli napsın işde oda dayanamıyo katlanamıyo demekki elinden de bişe gelmiyo napsın işte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…