ya evle hiç bi alakası yokdu evine bi insan ekmek parası bile bırakmazmı yengem bişey dese sanane lan derdi bu ev niye temizlenmemiş len kadınzaten işden gelmiş kapıyı açmış içeri girmiş daha yeni ya el insaf sonra bu niye yıkanmamış yaaa öyle bir gün biliyorum ki ş.siz yaaa ertesi gün biyere gitcek yengemle bizim ev yanyana kadına bağırmış çağırmış dövmüş ne o bu tişörtümü ne zıkkımsa yıkancak kurucak sabaha kadar sabah bunu giycem ne yaparsan yap kadıncağız sabaha kadar kurutmaya uğraşdı sabahda kalktı uykusuz uykusuz işe gitti annenin evine yollarım seni git deyip kaç kere kapnın önüne çıkardı annem yapma oğlum etme oğlum diye diye geri çevirdi. Okadar sinirlerim bozuluyoki varya yengeme vururken ayırıyorum abime laf söylüyorum diye ben kaç tokat yedim o arada ....
Ne için ne için yani şimdi ise öyle değil işte bunun nedeni daha öncede söylediğim gibi allah işinin yolunu biliyo 3 ay falan yataktan kalkamadı bacağı kırıldı pilatin takıldı ohh olsun diyemiyorum abim işte kan yinede içim acıyo ama yaptıklarını düşündükçede allahın sopası yok demekden de kendimi alamıyorum yengem baktı yemeğini yedirdi duşunu aldırdı üstünü değiştirdi tuvaletini yaptırdı işde sonra da anladı herhalde nasıl bi yanlış yaptığını düzeldi ama en çok boşıcam demesinin sebebi ve yengeme bu denli kötü davranmasının nedeni hayatında bi grzkaglı olmasıydı.... Yengem bunu bile bile katlandı herşeye 2 çocuk anne yok baba üvey anneyle evli babayıda kaybetti sonra napsın nere gitsin annem dediki benim annem eli öpülesi kadın (yengem halen anneme demediğini bırakmaz ama konuşmaz annemle ) abime dediki annem sen gidiceksin bu evden o gitmicek defol git. Ben çocuklarıma bakarım sen yeterki git. Offf çok karışık anlattım kızlar ama siz anladınız onu
ya evle hiç bi alakası yokdu evine bi insan ekmek parası bile bırakmazmı yengem bişey dese sanane lan derdi bu ev niye temizlenmemiş len kadınzaten işden gelmiş kapıyı açmış içeri girmiş daha yeni ya el insaf sonra bu niye yıkanmamış yaaa öyle bir gün biliyorum ki ş.siz yaaa ertesi gün biyere gitcek yengemle bizim ev yanyana kadına bağırmış çağırmış dövmüş ne o bu tişörtümü ne zıkkımsa yıkancak kurucak sabaha kadar sabah bunu giycem ne yaparsan yap kadıncağız sabaha kadar kurutmaya uğraşdı sabahda kalktı uykusuz uykusuz işe gitti annenin evine yollarım seni git deyip kaç kere kapnın önüne çıkardı annem yapma oğlum etme oğlum diye diye geri çevirdi. okadar sinirlerim bozuluyoki varya yengeme vururken ayırıyorum abime laf söylüyorum diye ben kaç tokat yedim o arada ....
ne için ne için yani şimdi ise öyle değil işte bunun nedeni daha öncede söylediğim gibi allah işinin yolunu biliyo 3 ay falan yataktan kalkamadı bacağı kırıldı pilatin takıldı ohh olsun diyemiyorum abim işte kan yinede içim acıyo ama yaptıklarını düşündükçede allahın sopası yok demekden de kendimi alamıyorum yengem baktı yemeğini yedirdi duşunu aldırdı üstünü değiştirdi tuvaletini yaptırdı işde sonra da anladı herhalde nasıl bi yanlış yaptığını düzeldi ama en çok boşıcam demesinin sebebi ve yengeme bu denli kötü davranmasının nedeni hayatında bi grzkaglı olmasıydı.... yengem bunu bile bile katlandı herşeye 2 çocuk anne yok baba üvey anneyle evli babayıda kaybetti sonra napsın nere gitsin annem dediki benim annem eli öpülesi kadın (yengem halen anneme demediğini bırakmaz ama konuşmaz annemle ) abime dediki annem sen gidiceksin bu evden o gitmicek defol git. ben çocuklarıma bakarım sen yeterki git. offf çok karışık anlattım kızlar ama siz anladınız onu
Tek istediğim iyi bir hayat sunabilmek ona ..
Bu aralar çok yorgunum canım da sıkkın gezmek tozmak istiyorum bekarken olduğu gibi dkda bir telefonuma msj gelsin istiyorum arasın beni merk etsin deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum oğluma kendime kocama anneme babama ..
ama çoook zor
ayhhh shelin bi acayip oldum çünki aynılarını bende yaşıyorum ve okadar kafaya takıyorum ki
kocem yaşlnırsın böle yapma diyo
ama adam ben ne kadar duyguluysam okadar tersi
yavrumuz sağlıklıya diyoo
yaaa şükür tabide yetmez yetmiyoda
seninde annecinmi bakıyo kuzuna
Annemde bana diyo yeter artık kendini çok yıprattın o senin evladınsa sende benim canımsın bi gün kalpten gideceksin diyo ..
Ben oğlumun üstüne çok düşüyorum canım hani düşse böyle ağlamaktan benim nefesim kesilir onunla büyüyorum olgunlaşıyorum ve saçının kılına zarar gelse kendimden geçiyorum...
Ben böyle çalışan bir anneyim düşün canım işte
Annemde bana diyo yeter artık kendini çok yıprattın o senin evladınsa sende benim canımsın bi gün kalpten gideceksin diyo ..
Ben oğlumun üstüne çok düşüyorum canım hani düşse böyle ağlamaktan benim nefesim kesilir onunla büyüyorum olgunlaşıyorum ve saçının kılına zarar gelse kendimden geçiyorum...
Ben böyle çalışan bir anneyim düşün canım işte
bugün dertleşme günü
bak burdada sana katıldığım yerler var tatlımmm
bende eşimi ailemin onayı olmamasına karşın ailemi karşıma aldım evlendim
ve babamın evinde bi elim yağda bi balda derler ya o biçim
arabam dahi kendimin vardı
arkadaş desen çokkkk gezme tozma o biçim
hepsini kıskançlığı yüzünden bıraktım
olsun dedim yakın çevremdekilerle devam ettim ailemde yakındı bana
amaaaaaaa zormuş işte şimdi maddi anlamda tepe taklak olduk bu durumdayım
yengen annene karşı neden ölee onu anlamadım???????????????
:) aynen
ayda 2 bın tl en az harcama yapıodm harcama derken ewe deıl kndıme ıvr zıwr canta ayakkabı parfum kuafor
tırnak su bu
sımdı ....
babam dıorm meger nekara acık grslu modern bı adammıs mınnacık etekler bıkınıler gece 2 de ewe gelırdım en erken
arabam olsa keske bnmde
ama bıraz zor 3 ew paras borcumuz var
ahhh
o msjlar dımı
:)
ılgı
kıskanmak sadce onu yapma bunu yapmamı
bnce olmamalı aramalı sormalı
bak bugun aramıcam dedım saat bası arıorm onu terslıyo bnı ygnm kapa dıo bugun o arasın dıe beklıorm 10da cıktı
saat 9
ve bız henuz 9 aydr ewlıyız
ahhh
o msjlar dımı
:)
ılgı
kıskanmak sadce onu yapma bunu yapmamı
bnce olmamalı aramalı sormalı
bak bugun aramıcam dedım saat bası arıorm onu terslıyo bnı ygnm kapa dıo bugun o arasın dıe beklıorm 10da cıktı
saat 3
ve bız henuz 9 aydr ewlıyız
bende farksız değilim banada anacım diyo yapma böle yıpratma benide kendinide üzme
ammaaa napimm
sabah kuzum ağlıyo ben ağlymm ahhh ahhhhhhhhhh yaram açıldı yine
bende senin gibiyim :26:
:) aynen
ayda 2 bın tl en az harcama yapıodm harcama derken ewe deıl kndıme ıvr zıwr canta ayakkabı parfum kuafor
tırnak su bu
sımdı ....
babam dıorm meger nekara acık grslu modern bı adammıs mınnacık etekler bıkınıler gece 2 de ewe gelırdım en erken
arabam olsa keske bnmde
ama bıraz zor 3 ew paras borcumuz var
aradı aglattı benı
aradı aglattı benı
Ahh ahh anne olmak çok zormuş bazen diyorum beceremiyorum bir çocuğa bakamıyorum sonra kendime geliyorum anneyim ben toparlanmalıyım diye kendime gelmeye çalışıyorum..
Onun o mis kokusuyla uykuya daldığım anlar öyle güzel ki eli göğsümde böyle allahım her an yaşamak istiyorum her an..
7511'cim cnm bende senin gibi diyorum hemde eşime babam benim giyimime hiç karışmazdı aldığıma harcadığıma şimdi eşim herşeyime karışıyor babamda kızıyor bu sefer ben seni ezsin diye evlendirmedim söyle sana akrışmasın diyor off zor zor
nye ne dedi??????????
aradı aglattı benı
cok guzel konustu senı sewıom dedı 2 kez normalde öldrsem demz
nadıren ısterse der
ıste konustu gecıcek bak gorrsun
falan dedı sen uzulme gt gez alıswers yap dedı
falan ne bılım agladım aglıorm hala
onu okadar cok sewıormkı
oda bnı cok sewdı sımdıkı halımız cok koyuyo sadce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?