Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Iyyy böyle şımarık konuşan kim olursa olsun nefret ederim :/
Koskoca kadına da hiç yakışmıyordur
Akılca çok sevimli olduğunu düşünüyor sanırım . Eşin annesi öyle yapınca daha mı çok ilgileniyor peki ?
Kocanda sana ilgi alakayı kessin bence. Koskoca kadını ne hale cevirmişiniz :)))))
Eşiniz bunun farkındamı?yaa tepkisi ne oluyor?
MErhabalar,
Aaa kayınvalıdenız yine cok ıyımıs sukur edın basınıza koyun :) NEden mı ? Benım arkadaşımın kayınvalıdesı var evlenmelerine yakın oglu ve gelını yanına geldıgınde cok ozur dıleyrek soyluyorum orasını burasını kasıyor,Üstünü basını yanlarında değiştiriomuş şokk :) yanı burda anlatamayacağım seyler yapıyor.İnanın mıdem bulandı bu tarz hareketlerı yaparak oğlunu yanınamı çekmeye calısıo ben cözemedım.İnanın surda acık acık yazsam soka gırersınız gercı sız anlamışsınızdır ne yaptığını ogluda anne sen napıyosun dedıı .Neyse daha neler neler var sukur halıne
Hayırlı aksamlar
değişik biriymiş kayınvaliden. çocukluğuna inmek lazım :)))) ama boşver en azından arkandan kuyunu kazmıyor :)
Dert degil demissin ama gayet sinir bozucu bence. Insan kendi yasiti bu tiplere katlanamiyor nerde kaldi kv. Ilerde cocugunuz olunca iyice kiskanca baglar bence ne yapacagini sasirir :)
kusura bakmayın ama güldüm
eşiniz ne diyo bu duruma pekı?
Ayy boyle bir duruma ben tahamül edemezdim sanirim çok sabirlisiniz, ayrica koskaca kadinin boyle hareketler yapmasi da komik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk evlendiğinden beri mi böyleydi, son yıllarda mı başladı yapmaya acaba?
Yorumlarından biliyorum seni,sevgicankurt.Severim seni.
Kaynana diyaloglarım konusundan da aşinayım.O yüzden şaşırtmadı beni yaptıkları.Tepki vermemek en iyisi ama bunu istikrarla yapmak lazım.Bir ilgilenmeyip iki ilgilenince olmaz.
Kayınvalidenin çocukluğuna inmek lazım gibi görünüyor
Çok şükür böyle bir sorunumuz yok arada yapar annemiz çocukluklar ama böyle değil.
Kişilik oturmaması ya da mutsuz bir çocukluk evresi geçirmekle alakalı olabilir.
Yalnız sizin söylediğiniz durumlarda söz konusu oluyorsa çocuklukla oğluna sevimli görünmek sayesinde istediğini yaptırabilme sancılarıdır.
Ben erkek olsam annem böyle bir tavıra yönelse ya uyarırım üzmeden ya da bir dr. a gider çözüm bulmaya çalışırım.
Herkes yaşına göre davranmalı.
Bu tavır ya eşe naz için yapılır ya da çoluk çocuğu oyalamak için evcilik oynarken yapılır büyük insanlarda.
Böyle olur olmaz hallerde gerçekleşen bu üslup sağlıklı değildir.
Anneler gününde kaynvalidenize bebek ya da konuşma becerisi (büyümeye doğru yardımcı) geliştiren oyuncaklardan güzel bir sepet hazırlayabilirsiniz.
aaaaawww o nedir öyle yaaa :) valla çoğu şeyden daha çok sinir bozar sanırım bu. insanın seveceği varsa da sevemez ya öyle kaynanayı :) valla allah yardımcı olsun ne diyeyim :)
Ay çok sinir bozucu. .insanın asabını bozar...oldu olacak eline bide elma şekeri verelim. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tövbe bismillah
kayınvaliden acınacak durumda
kendine ait bir dünyası yok
sizinkine yamanmaya çalışıyor
hakikaten üzücü koskoca kadının böyle davranması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?