Dert degil ama. Cocuk taklidi yapan kayinvalide.

Töbe yarrabım kv oğlunun ilğisini çekmek için yapıyor.benim kv yok böyle bir durum valla aksine nırmaldir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay sizde çok sabırlıymışsınız ben bebek gibi konuşan genç kızlara bile dayanamıyorum koskoca kadına hakikatten sabredemem heralde eşime direkt söylerim düzgün bir şekilde. yanında da ciddi davranırım kesinlikle yüz bulup yapmasın diye. ama komik şekilde bir mesaj vermek istiyorsanız oyuncak falan iyi fikir tabi anlayana.... bence gayet bilinçli yaptığı için görmezden gelir bu mesajınızı

Ben ona oyuncak verirsem hepten azıtır gibime geliyor

Ben söyliyeyim canım:Oyuncaklar için kavga edecek
Çok güldüm yaaa :) Benimkinin de var değişik huyları da bu kadar renkli değil işte

Buna güldüm ya. Hayalimde canlandı da. Ver bebeğini kızım babaanneyle babaanne olma sen ablasın.

Çok sinir bozucu.. Yakın akrabamdan bilirim. 50 yaşında kadın 5 yaşında çocuk gibi.. Eşi amatör fotoğrafçı.. Adam gittiği her yerde kendince fotoğraf çekmeye çalışıyor aman aman o objektif yanlışlıkla bir çiçeğe böceğe manzaraya yönelmesin gör bizimkini bir dudak bükmeler gerdan kırmalar amaaa aaaaşşşşkkkkkkııııaaaaaammm ben sana burada poz veriyorum beni göarmıyorsuuaaannnnn diye cilvelenmelerrr.. insan büyüklerinden olgunluk bekliyor. aksi takdirde sinirler harap oluyor. valla tahammül etmesi zor.

Canim oncelulle merhablar demek evlendin tebrik ederim
ay bende cok cok utaanirim boyle tavurlardan hatta 7 yasinda kizimin dahi bu tarz konusmasini istemem

ay hu arada alinti yaponca sevgicankyrt cikiyor ama baslikta nick farkli onu anlamadim nasil oluyor

Evet sinirler mahvoluyor. Bir de şımarınca sakızı şapırdatarak çiğnemesi yok mu

Benim eski nickim o. Ama yeni alıntılarda çıkmaması lazım.

Evet evet benimde ilgimi cekti
profik resminden dolayi benzerlik diye dusunuyordum alintilarda gorunce dogrulandi
fakat gorulmesi dedigin gibi tuhaf

Hadi evde yapsa kendi aranızda bir derece ama dışarda yapması daha kötü olur ya bencede sinir bozucu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy harbii sinir bozucuymuş.. görmezden gel dicem nereye kadar.. gırgıra şamataya vur desem onunda bir sınırı var. evli de değilim ki kayınvalidemi model alarak bişiler söyliyim. yok ben susayım en iyi senin kayınvalide benim kelimelerimi tüketti sevgi:) olduğu gibi kabul etmekten başka çare yok sanırım:/

Çocuk taklidi yapan ergenlere bile tahammülüm yok iken ,kayınvalide mii????
Valla iyi sabırlıymışsıız ..Eşinizden annesini uyarmasını sevimsiz olduğunu söylemesini isteyin
Olmadı siz söyleyin.

ahh bu kvler hepsi ayrı bi tuhaf ya ne olur sanki kıskançlık yapmasalar canım rabbim yardımcın olsun zor bi durum insan eşi için katlanıyor bazı şeylere rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesin

Ne güzel cilveliymiş işte kocasına.Kadınlığımdan utandım valla

Benim annem de bana, abime çocuk sesiyle konuşur. Şımarıklıklar yapar. Çok da hoşumuza gider. Kurban olurum ben onun şımarıklığına.
Bizi güldürür, eğlendirir. Abim 30 yaşında, evlense onun karısı için de değişecek değil. 30 senedir oğluyla o şekilde eğlenen bir kadın, abimin karısı için değişmez. Benim annem değişmez yani. Abim de istemez ben de istemem değişmesini. Zaten de değişmesin, ölürüz biz onun için.
"Tuhaf" diyenler de keşke benim annemi tanısalar. Dünyanın en şanslı evladıyım, annem çok sıcakkanlı eğlenceli ve güleç biridir. Keşke her anne öyle olsa. Acıyorum sert, düz annesi olanlara.

Ne güzel cilveliymiş işte kocasına.Kadınlığımdan utandım valla

ay evet özünde çok hoşlardır. kocası dindar bir adamdır mesela perşembe akşamları kuran okurken eşine seslenir.. hanııımmmm gel hadi sende oku bir yasin beni cennette yalnız mı bırakcan yalnız kadın cilveleşmenin yerini zamanını bilmiyor bazen. olmadık yerde zamanda 5 yaşında çocuk moduna giriyor garip oluyor işte..

Tek basinayken tamam da insanlarin onunde bence biraz fazla. Eslerin cilvelesmesini gormek zorunda deyilim ben sahsen, gormek te istemem.

Ama annenin vocuguna yaptigi cilve farkli olabilir, o da bana gicikligina yapilmiyorsa ve dozundaysa beni ilgilendirmez. Ama bana karsi bir durum sezersem tabi ki de rahatsiz olurum.

Canim kimse senin annene bir sey soylemedi ki. Abin evlenince nasil olucak bilmiyorsun bile. Belki annen yapmak istemicek gelinin onunde, kendisi istemicek yani.

aynı fikirdeyim. karı koca yada sevgili sözlü nişanlı cilveleşmesinde 3. şahıssanız çok rahatsız edici oluyor. insan bazen ne diyeceğini nereye bakacağını ne yapacağını şaşırıyor. anne evlat ilişkisi farklı tabiki ama onunda dozu olmalı doğrusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…