- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Çocuk planlıyoruzBakalım çocuk olunca e yapacak
ay sizde çok sabırlıymışsınız ben bebek gibi konuşan genç kızlara bile dayanamıyorum koskoca kadına hakikatten sabredemem heralde eşime direkt söylerim düzgün bir şekilde. yanında da ciddi davranırım kesinlikle yüz bulup yapmasın diye. ama komik şekilde bir mesaj vermek istiyorsanız oyuncak falan iyi fikir tabi anlayana.... bence gayet bilinçli yaptığı için görmezden gelir bu mesajınızı
Ben söyliyeyim canım:Oyuncaklar için kavga edecek
Çok güldüm yaaa :) Benimkinin de var değişik huyları da bu kadar renkli değil işte
Çok sinir bozucu.. Yakın akrabamdan bilirim. 50 yaşında kadın 5 yaşında çocuk gibi.. Eşi amatör fotoğrafçı.. Adam gittiği her yerde kendince fotoğraf çekmeye çalışıyor aman aman o objektif yanlışlıkla bir çiçeğe böceğe manzaraya yönelmesin gör bizimkini bir dudak bükmeler gerdan kırmalar amaaa aaaaşşşşkkkkkkııııaaaaaammm ben sana burada poz veriyorum beni göarmıyorsuuaaannnnn diye cilvelenmelerrr.. insan büyüklerinden olgunluk bekliyor. aksi takdirde sinirler harap oluyor. valla tahammül etmesi zor.
Canim oncelulle merhablar demek evlendin tebrik ederim
ay bende cok cok utaanirim boyle tavurlardan hatta 7 yasinda kizimin dahi bu tarz konusmasini istemem
ay hu arada alinti yaponca sevgicankyrt cikiyor ama baslikta nick farkli onu anlamadim nasil oluyor
Evet sinirler mahvoluyor. Bir de şımarınca sakızı şapırdatarak çiğnemesi yok mu
Benim eski nickim o. Ama yeni alıntılarda çıkmaması lazım.
Evet sinirler mahvoluyor. Bir de şımarınca sakızı şapırdatarak çiğnemesi yok mu
Benim eski nickim o. Ama yeni alıntılarda çıkmaması lazım.
Çok sinir bozucu.. Yakın akrabamdan bilirim. 50 yaşında kadın 5 yaşında çocuk gibi.. Eşi amatör fotoğrafçı.. Adam gittiği her yerde kendince fotoğraf çekmeye çalışıyor aman aman o objektif yanlışlıkla bir çiçeğe böceğe manzaraya yönelmesin gör bizimkini bir dudak bükmeler gerdan kırmalar amaaa aaaaşşşşkkkkkkııııaaaaaammm ben sana burada poz veriyorum beni göarmıyorsuuaaannnnn diye cilvelenmelerrr.. insan büyüklerinden olgunluk bekliyor. aksi takdirde sinirler harap oluyor. valla tahammül etmesi zor.
Ne güzel cilveliymiş işte kocasına.Kadınlığımdan utandım valla
ay evet özünde çok hoşlardır. kocası dindar bir adamdır mesela perşembe akşamları kuran okurken eşine seslenir.. hanııımmmm gel hadi sende oku bir yasin beni cennette yalnız mı bırakcanyalnız kadın cilveleşmenin yerini zamanını bilmiyor bazen. olmadık yerde zamanda 5 yaşında çocuk moduna giriyor garip oluyor işte..
Benim annem de bana, abime çocuk sesiyle konuşur. Şımarıklıklar yapar. Çok da hoşumuza gider. Kurban olurum ben onun şımarıklığına.
Bizi güldürür, eğlendirir. Abim 30 yaşında, evlense onun karısı için de değişecek değil. 30 senedir oğluyla o şekilde eğlenen bir kadın, abimin karısı için değişmez. Benim annem değişmez yani. Abim de istemez ben de istemem değişmesini. Zaten de değişmesin, ölürüz biz onun için.
"Tuhaf" diyenler de keşke benim annemi tanısalar. Dünyanın en şanslı evladıyım, annem çok sıcakkanlı eğlenceli ve güleç biridir. Keşke her anne öyle olsa. Acıyorum sert, düz annesi olanlara.
Tek basinayken tamam da insanlarin onunde bence biraz fazla. Eslerin cilvelesmesini gormek zorunda deyilim ben sahsen, gormek te istemem.
Ama annenin vocuguna yaptigi cilve farkli olabilir, o da bana gicikligina yapilmiyorsa ve dozundaysa beni ilgilendirmez. Ama bana karsi bir durum sezersem tabi ki de rahatsiz olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?