Dert degil ama. Cocuk taklidi yapan kayinvalide.

Bir başka kayınvalide örneği daha... Kimi kavgacı , kimi dedikoducu, kimi huzur bozan, kimi soğuk ve uzak buda çocukluğunu yaşayamamış koca bebek modeli

Tek ilgi cekmek icin yapiyovay be o yasta gelinle rekabet daha. Ya bunlari napmali bu bazi erkek aileleri bi acayip senin payina da bu model dusmus

Ooo nasil bi kv bu.canim kv tum hayatinizi etkiliyor olumsuz bir sekilde.eski konularini da hatirliyorum da yuzden.ne yapilir ki bu kadina.tahammulu zor.hosgorunun de siniri var.esinle seni uzup germeye hakki yok.esin biraz tepki gostermeli.anneyse anneligini bilsin.size eziyet edip edip sonra kendi gulluk gulistanlik hayatina devam ediyorsa biraz dur deyin.daha coluk cocuga kariscaksiniz.koskoca kadini kuskuslamanin alemi yok.bu bir rahatsizlik gitsin destek alsin bi uzmandan.allah sabir versin canim sana.ben sabredemem bu kadar.kv.nin borclari noldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ne kadar kaynanam sağlıklı sosyal biri desende ben sorunu olduğunu düşünüyorum,işaretli yer bunu gösteriyor,hangi sağlıklı insan kendi çevresinde bunu yapar

sanırım oğlunu paylaşmak istemiyor. Bu kayınvalidenin kocası nerde, yok mu. ilgi göstersin biraz

İlgi çekmek için yapıyor herhalde.Bazı insanlar bunun sevimli olduğunu sanıyorlar işte.
Kayınpederin yok mu ? Varsa ilgisiz mi acaba ?

çok güldüm yaaaaa sende ona anne diliyle cevap ver yemek yerken şımarma kızım ağzını kapayarak ye kızım oyyy oyyyy benim kızım kaybolmuşmuuu korkma korkma hadi atta gidiyoz eşin katılsın sen devam et
çok ama çok itici Allah yardımcın olsun

Ayy kusura bakma çok güldüm yaaa
Gerçekten sinir bozucu.

Sen de onun tabağını gösterip bana neeee bana neeeee onu istiyorum de.
Ya da eşin onun yanında oturuyorsa gir ortalarına ben burda oturcammm hıhhhh yap aynı onun gibi nazlan
utanır belki

sen luna parka gotur o kvdeni şekerim:)
madem cocuk olmak istiyor, hoplasin ziplasin deli gibi

ama bendede vardi ondan bir tane, kurtuldum, gorusmuyorum:)

ne diye bilirimki? sanki kvdeniz rahatsizmiş gibi kabul ederseniz kendinize yardimci olursunuz, ama
eşini sakin deme annenin yaninda bana az ilgi ver diye, adami alişitrma:) kvde catlasin patlasin:)
o cocuk gibi yaptikca sende yap ozaman belki şaşirip kalir

Canim yapacak birşey yok
Atsan atilmaz satsan satilmaz
Kv de oyle kabulenmek lazim :)

Garipsiyor ama yapacak birseyi yok ki.

Ayy evlerden irak.. Sinir bozucu gercekten.
Torunu olunca bebekle yarisir kesin..

Torun lafini etmiyor bile. Simdiden belli.

Peter pan sendromu.

Nette arastirin. Sizinle ilgisi yok. Kiskanmiyor da. Ona karsi anlayisli olun.

Oyle olsaydi surekli boyle davranmasi gerekiyordu, esimle beni yanyana gorunce degil.

Bir başka kayınvalide örneği daha... Kimi kavgacı , kimi dedikoducu, kimi huzur bozan, kimi soğuk ve uzak buda çocukluğunu yaşayamamış koca bebek modeli

Benimki hepsi arti bu model.

Ne olacak bize odeyemiyor ama hala gezmek pesinde. Eninde sonunda bize kalacak ya o borc. O zaman dagiticam ortaligi. Gecenlerde kredi kartiyla esime tablet alacakmis. Dedim ki hiiiic kusura bakma onun tablete ihtiyavi yok once borclar odensin. Dedi ki aman borc odenir de falan gevelemeye basladi. Bende dedim ki odenmiyor ama... Akli fikri alisveriste kendine alamasa esime alacak. Evimde misafir olmasa daha agir konusurdum da neyse terbiyem musait degil.

ne kadar kaynanam sağlıklı sosyal biri desende ben sorunu olduğunu düşünüyorum,işaretli yer bunu gösteriyor,hangi sağlıklı insan kendi çevresinde bunu yapar

Bil bakalim kim yapar? Kaynanam yapar ben bildim bana 100 puan

sanırım oğlunu paylaşmak istemiyor. Bu kayınvalidenin kocası nerde, yok mu. ilgi göstersin biraz

İlgi çekmek için yapıyor herhalde.Bazı insanlar bunun sevimli olduğunu sanıyorlar işte.
Kayınpederin yok mu ? Varsa ilgisiz mi acaba ?

Esinden bosanmis yillar once. Bir erkekle beraber de yasayamaz, zira bir erkege bir bardak cay koyup goturmek gucune gidiyormus da...

Evet gercekten cok itici

Utanmaz hosuna gider daha da zivanadan cikar. Bu defa evde yaramazlik falan yapmaya baslar sokakta cocuklara tukurup kumandayi falan saklar bir de bunlarla ugrasamam.

Ay Ben Çözdüm Teyzeyi Yaşlılığı Kabullenmiyorr

Ilgi cekmeye calisiyor. Ama cocuk gibi davranmak ne yaa...

Şımarık büyümüş demek ki...Kac yasında insanı degistiremezsin de...

ayy yaşlılığım bu mudur
Hayır gülüşelim diye cocuk takliti yaparımda eşime

Son düzenleme:
sevgi belkide kaynananın gerçekten bir rahatsızlığı vardır,neden göz ardı ediyorsunuz

ayy başlığı ilk okuduğumda aha babaannem dedim ama içeriğe bakınca babannemi öpüp başıma koyasım geldi ama çok güldüm ya ahahhah

bence kaynananız hem kocasızlıktan hem de sizi kıskandığından yapıyor bunu oğlu da bir taneyse oo naz yapacak kimsesi kalmamış yazık ama size daha çok yazık çözüm ne dersen bilemiyorum ama allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…