Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Bana yalnızlıktan ilgi odağı olamamaktan delirmiş bunun için çalışıyor gibi geldi. Bir de yaşlılığı kafaya taktıysa.
Benim de çevremde var öyle bir kadın. Genç gibi gözükmek için saçlarını bebekler gibi örüyor her yerde, 50 yaşında kadın. Saç örmeye sözüm yok ama her yerde de komik oluyor.
Biraz ona benzettim . Eşin ne yapıyor garipsemiyor mu :26::26::26::26:
Ayy evlerden irak.. Sinir bozucu gercekten.
Torunu olunca bebekle yarisir kesin..
Peter pan sendromu.
Nette arastirin. Sizinle ilgisi yok. Kiskanmiyor da. Ona karsi anlayisli olun.
Bir başka kayınvalide örneği daha... Kimi kavgacı , kimi dedikoducu, kimi huzur bozan, kimi soğuk ve uzak buda çocukluğunu yaşayamamış koca bebek modeli
Ooo nasil bi kv bu.canim kv tum hayatinizi etkiliyor olumsuz bir sekilde.eski konularini da hatirliyorum da yuzden.ne yapilir ki bu kadina.tahammulu zor.hosgorunun de siniri var.esinle seni uzup germeye hakki yok.esin biraz tepki gostermeli.anneyse anneligini bilsin.size eziyet edip edip sonra kendi gulluk gulistanlik hayatina devam ediyorsa biraz dur deyin.daha coluk cocuga kariscaksiniz.koskoca kadini kuskuslamanin alemi yok.bu bir rahatsizlik gitsin destek alsin bi uzmandan.allah sabir versin canim sana.ben sabredemem bu kadar.kv.nin borclari noldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne kadar kaynanam sağlıklı sosyal biri desende ben sorunu olduğunu düşünüyorum,işaretli yer bunu gösteriyor,hangi sağlıklı insan kendi çevresinde bunu yapar
sanırım oğlunu paylaşmak istemiyor. Bu kayınvalidenin kocası nerde, yok mu. ilgi göstersin biraz
İlgi çekmek için yapıyor herhalde.Bazı insanlar bunun sevimli olduğunu sanıyorlar işte.
Kayınpederin yok mu ? Varsa ilgisiz mi acaba ?
çok güldüm yaaaaa sende ona anne diliyle cevap ver yemek yerken şımarma kızım ağzını kapayarak ye kızım oyyy oyyyy benim kızım kaybolmuşmuuu korkma korkma hadi atta gidiyoz eşin katılsın sen devam et
çok ama çok itici Allah yardımcın olsun
Ayy kusura bakma çok güldüm yaaa
Gerçekten sinir bozucu.
Sen de onun tabağını gösterip bana neeee bana neeeee onu istiyorum de.
Ya da eşin onun yanında oturuyorsa gir ortalarına ben burda oturcammm hıhhhh yap aynı onun gibi nazlan
utanır belki
sen luna parka gotur o kvdeni şekerim:)
madem cocuk olmak istiyor, hoplasin ziplasin deli gibi
ama bendede vardi ondan bir tane, kurtuldum, gorusmuyorum:)
ne diye bilirimki? sanki kvdeniz rahatsizmiş gibi kabul ederseniz kendinize yardimci olursunuz, ama
eşini sakin deme annenin yaninda bana az ilgi ver diye, adami alişitrma:) kvde catlasin patlasin:)
o cocuk gibi yaptikca sende yap ozaman belki şaşirip kalir
Ay Ben Çözdüm Teyzeyi Yaşlılığı Kabullenmiyorr
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
ayy yaşlılığım bu mudur
Hayır gülüşelim diyecocuk takliti yaparımda wşime
Esinize yapsaniz sikinti yokta 50 kusur yasindayken ogluna olunca sorum var
sevgi belkide kaynananın gerçekten bir rahatsızlığı vardır,neden göz ardı ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?