Dert degil ama. Cocuk taklidi yapan kayinvalide.

Sebepleri 1) İlgi Çekmek İstiyor.(İlgi Çekmek de Hastalıkmış Bir Yerde Okumuştum )

2) Çocukluğunu Yaşayamamış Ondan Böyle Davranıyor

3)Bilmediğiniz Psikolojik Başka Rahatsızlık Olabilir Yada Yalnızlıktan

Kocası yok mu?Bana yok gibi geldi..

Of güldüm vallahi:)

Bazı arkadaşlar cocukluguna inilsin, belki mutsuz bir cocukluk geçirmiştir falan demis..

inanin benim kadar kötü, mutsuz bir çocukluk geçiren azdir. .Fakat buna ragmen, geçmişin acısını 'Çocuk taklidi' yaparak almak aklima bile gelmez. .:) Aksine daha çok manyatirim:)

Saka bi yana, ciddi psikolojik destek almali gibi..

İlgiye ihtiyacı var demek başını okşayın sevin kadını Ay çok güldüm gece gece tabi büyük bir sorun değil ama tuhaff:2:

Kaynana diyaloglarından hatırladım meşhur kaynanayı
Eşinizden özür dilerek, o kadında bi'gariplik olduğu belliydi zaten demek istiyorum.
%1500 sizi kıskanıyo

Psikolojisi bozuk galiba. Ya da unutkanlik filan mi var ki "beni burda unuttunuz sandim" gibi birden degisiyor. Belki norolojik bir sorunu vardir. Ne bileyim. Eger simarikliktan ya da ilgi cekmekten boyle yapiyorsa gulup gecmek lazim.

hahahha :) bu ne ya koptum sabah sabah gülmekten. yapılacak ne var ki bilemedim

ay çok güldüm neler var Allahım yaaa...Bunama falan değil de psikolojik sorunları olduğu kesin

Ben zaten uzun suredir boyle yapinca ilgilenmiyorum. Zaten suan en coskun zamani diyebilirim. Ama esim tek cocuk ya birsey diyemiyor vicdan yapiyor.

ya acaba bi rahatsızlığı mı var ki
yoksa bi insan ilgi çekmek için böyle yapabilir mi ki

Bi rahatsizligi yok. O kadar iyi ki her gun dagda bayirda tekking yapiyor. Yani bu yasta ben yapamam. Helal ona.

Eski konularimda da yazmistim kayinvalidem bastan sizinle oturmam dedi ona gore ev tuttuk. Sonra geldi bir odama yerlesti bisey demedim. Sonra konustugum icin saygisizsin dedi, susunca sen beni takmiyorsun dedi. Bir gun esim bana tek tatil gunumde kahvalti hazirladi diye kiskanclik krizine girip beni evden kovmaya kalkti. Ama su var ki gelinligini bile kendi almis biri olarak esyalarimi da kendim almistim. Ev kira zaten. Kendi gitmek zorunda kaldi. Sonradan itiraf etti kiskancligini ozur diledi ama hala var bana gore. Bu anlattiklarim buzdaginin gorunen kismi bu arada

Cocuklugu cok elit bir yerde son derece zengin ve ilgiye bogulmus olarak gecmis. Bir dedigi iki edilmemis surekli avrupa seyahatleri falan. Buyukleri de ilgililermis. Benden iyiymis yani. Hastalik olarakta sanmiyorum cunku sadece oglunun ve benim yanimda boyle.

Kocası yok mu?Bana yok gibi geldi..

Evet bildin sana 100 puan

Bir sorunu oldugunu sanmiyorum. Isine gelince o kadar bilincli oluyor ki.

İlgiye ihtiyacı var demek başını okşayın sevin kadını Ay çok güldüm gece gece tabi büyük bir sorun değil ama tuhaff:2:

Evet cidden tuhaf...

Kaynana diyaloglarından hatırladım meşhur kaynanayı
Eşinizden özür dilerek, o kadında bi'gariplik olduğu belliydi zaten demek istiyorum.
%1500 sizi kıskanıyo

O belli canim. Size de 100 puan...

Psikolojisi bozuk galiba. Ya da unutkanlik filan mi var ki "beni burda unuttunuz sandim" gibi birden degisiyor. Belki norolojik bir sorunu vardir. Ne bileyim. Eger simarikliktan ya da ilgi cekmekten boyle yapiyorsa gulup gecmek lazim.

Unutkanlik mi, gulerim anca. 30 yil once de olsa daha dun de olsa kim ne demis kim kazik atmis kim hakkini yemis kime laf sokmus tek tek sayar. Ama tipik cocuk davranislari.

hahahha :) bu ne ya koptum sabah sabah gülmekten. yapılacak ne var ki bilemedim

Hicbisey yok maalesef.

Offf çok itici ama ya. Neden açıkça konuşmuyorsunuz sen ya da eşin yani?

Bu defada cocuk gibi siz beni sevmiyorsunuz diye aglar. Beklerim yani.

kaynana diyaloglarından sürekli takipteyim senin kvyi kadının hiç normal davranışı yok bunada şaşırmadım. kadın içindeki çocuğu öldürmemiş

Bence ne yapin en iyisi su...
O oyle agladigi zaman mizir mizir ettigi zaman szde annesi gbi dawranin sus bakalim bak parka goturcektm seni vazgectim diyin kizin... susarsan seker alirm sana deyin xd. Cok aglarsa bu gun cezalisin odandan diaari ckmak yasak uslu dururaan parka gderz falan diyin hatta elini tutun yolda altina bez baglican artik diyin madem cocuk olmuss sizde cocuga nasil dawranilirsa ole dawranin xxd belki dustugu komik durumu fark eder hihihi bole bisi hayatmda duymamistim yaahuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohooo naaptin sen Tam da kaynanamin hayallerindeki gibi. Boyle yaoarsam hayatta normale donmez.

Bana yalnızlıktan ilgi odağı olamamaktan delirmiş bunun için çalışıyor gibi geldi. Bir de yaşlılığı kafaya taktıysa.
Benim de çevremde var öyle bir kadın. Genç gibi gözükmek için saçlarını bebekler gibi örüyor her yerde, 50 yaşında kadın. Saç örmeye sözüm yok ama her yerde de komik oluyor.

Biraz ona benzettim . Eşin ne yapıyor garipsemiyor mu :26::26::26::26:

Ohooo naaptin sen Tam da kaynanamin hayallerindeki gibi. Boyle yaoarsam hayatta normale donmez.

Hahaa ne bileym baska ylu yokk :)) ayy sabr versn alllhhh aklma gldkce guluyormmm xd

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaynanan tam tedavilik canım ,diğer konundan da biliyorum
Allah sabırlar versin

Ayy evlerden irak.. Sinir bozucu gercekten.
Torunu olunca bebekle yarisir kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…