Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Aslında çocuk eğitiminde değil her konuda böyledir bu.Öğrenme psikolojisinde geçer.Bazen tepki göstermezsin,bazen gösterirsin.Bu,davranışın gösterme sıklığını arttırır.Ama uzun bir süre hiç tepki vermezsen başlarda hepten coşsa da sonradan ortadan kalkacaktır.Tabi buna da epey sabır lazım.
ya acaba bi rahatsızlığı mı var ki
yoksa bi insan ilgi çekmek için böyle yapabilir mi ki
Merhabalar..
Bence kayınvalideniz sizi kıskanıyor.. Kıskandığı için de çocuk gibi ilgiyi üstüne çekmeye çalışıyor.. Çok zor bir durum.. Allah kolaylık versin..
Birde şunu merak ettim.. Kayınvalidenizin normal zamanlarda kişiliği nasıl? Aranız nasıl? Acaba sizi çekememezlik gibi bir durumu var mı?
Çünkü var öyle kayınvalideler, gelinleriyle giyim kuşam konusunda oğullarına ilgi konusunda aşık atmaya çalışırlar..
Sebepleri 1) İlgi Çekmek İstiyor.(İlgi Çekmek de Hastalıkmış Bir Yerde Okumuştum)
2) Çocukluğunu Yaşayamamış Ondan Böyle Davranıyor
3)Bilmediğiniz Psikolojik Başka Rahatsızlık Olabilir Yada Yalnızlıktan
Kocası yok mu?Bana yok gibi geldi..
Of güldüm vallahi:)
Bazı arkadaşlar cocukluguna inilsin, belki mutsuz bir cocukluk geçirmiştir falan demis..
inanin benim kadar kötü, mutsuz bir çocukluk geçiren azdir. .Fakat buna ragmen, geçmişin acısını 'Çocuk taklidi' yaparak almak aklima bile gelmez. .:) Aksine daha çok manyatirim:)
Saka bi yana, ciddi psikolojik destek almali gibi..
İlgiye ihtiyacı var demek başını okşayın sevin kadınıAy çok güldüm gece gece tabi büyük bir sorun değil ama tuhaff:2:
Kaynana diyaloglarından hatırladım meşhur kaynanayı
Eşinizden özür dilerek, o kadında bi'gariplik olduğu belliydi zaten demek istiyorum.
%1500 sizi kıskanıyo
Psikolojisi bozuk galiba. Ya da unutkanlik filan mi var ki "beni burda unuttunuz sandim" gibi birden degisiyor. Belki norolojik bir sorunu vardir. Ne bileyim. Eger simarikliktan ya da ilgi cekmekten boyle yapiyorsa gulup gecmek lazim.
hahahha :) bu ne ya koptum sabah sabah gülmekten. yapılacak ne var ki bilemedim
Offf çok itici ama ya. Neden açıkça konuşmuyorsunuz sen ya da eşin yani?
Bence ne yapin en iyisi su...
O oyle agladigi zaman mizir mizir ettigi zaman szde annesi gbi dawraninsus bakalim bak parka goturcektm seni vazgectim diyin kizin... susarsan seker alirm sana deyin xd. Cok aglarsa bu gun cezalisin odandan diaari ckmak yasak uslu dururaan parka gderz falan diyin hatta elini tutun yolda altina bez baglican artik diyin madem cocuk olmuss sizde cocuga nasil dawranilirsa ole dawranin xxd belki dustugu komik durumu fark eder hihihi bole bisi hayatmda duymamistim yaahuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu defada cocuk gibi siz beni sevmiyorsunuz diye aglar. Beklerim yani.
Ohooo naaptin senTam da kaynanamin hayallerindeki gibi. Boyle yaoarsam hayatta normale donmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?