Dert degil ama. Cocuk taklidi yapan kayinvalide.

Allah allah ya.o kadar borcun icinde daha borc yapmaya calisiyor.onunu kesin hatta agir konusun.geleceginizi harcatmayin bu kadina.annedir tamam ama o oglunu ve gelinini dusunmuyorsa siz dusundureceksiniz
Valla sabirli bir kadinsin sanirim.muhtemelen de esin tek cocuk oldugu icin aralari bozulmasin diyorsun.ama iyi niyetinizi suistimal ettirmeyin.psikiyatrik olarak konulmus bir teshis olmadigi surece bu yaptiklarini kasten yaptigini farzederim ben olsam.o zaman da tavrim sert olur.biraz acimasizim bu konuda.hickimsenin bi baskasinin hayati uzerinde ipotek koyma hakki yok.annedir tamam ama yerini sinirini bilecek bi buyuge yakisan tavirda olacak sayarim.ama sizde oldugu gibi bu tur kasti sacmaliklari da fazla cekemezdim sanirim. Yaa ben de biraz kv me sinirliyim iki gundur.ondan senin kv ye de sinirlenmis gibi oldum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
sevgi belkide kaynananın gerçekten bir rahatsızlığı vardır,neden göz ardı ediyorsunuz

Ben onun rahatsizligini biliyorum da herif begendiremiyoruz

Zengin olacak
Yakisikli olacak
Cok yasli olmayacak
Sosyal olarak aktif biri olacak o kulup senin bu davet benim gezecek
Cocuk torun torba ortaliklarda dolanmayacak
Akraba falan asla
Konusmasi duzgun olacak sive vs. olmayacak
Sevilip sayilan ve hatta amir idareci vb. konumda olacak
Pinti olmayacak parasini istedigi gibi harcayacak
Temizlik istemeyecek
Yemek dersen ne munasebet
Cayi ne hakla...

Amin diyorum...

Sorma ya nelerle ugrasiyoruz. Herkesin kaynanasi bi degisik benimki ayri bi cins. Onun yuzunden hayal kuramiyorum. Babasi hayatta zengin biri. Ondan istemiyorda derdi kirada oturan ogluyla gelinine dusuyor. Senin sorunun ne?

Kayinvalideniz kendini Yigit Ozgur'un Firati falan saniyor herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AslindA evlenmesi tek cozum gibi.keske bi talibi ciksa da kurtulsaniz.benim kv uzun hikaye.ama en son canimi sIkan sey en e de yokke oglumun bakicisinin yanina geliyor.defalarca gelme dedigim halde.ben varken gel degil mi.ben iki ay once dusuk yaptim ameliyat oldum daha gecmis olsun demediler.ama ben ise gidince evime damlamasini biliyor.ya cok fena catacagim firsat kolluyorum.

Talibi varda aradigi adam dunyada yok. Olsa bile oma bakmaz

Nasil insan bunlar ya bi gecmis olsun yok ama boyle gizli gizli isler bi planlar... Bunlari yapanlar da koskocaman insanlar. Allah akil fikir versin.

ay sevgiii
sende ne çektin bu kaynanadan ha

Ya sizin için sinir bozucudur ama bu zamana kadar gülerek okuduğum tek dert

Kaynanami artik butun forum biliyor ne guzel

Ben ki bdvde pek takılmam ama ben bile biliyorum senin kv hallerini , diğer kaynana topiğini arada gülmek için okuyorum valla
Kk hanımları sayesinde ileride başıma neler gelebileceği hakkında epey malumatım oldu bu gidişle kvnin benden çekeceği var

Aramizdan ocumuzu alacak kisilerin cikmasi umit vaadediyor. Umudumuz sizlersiniz...

Aramizdan ocumuzu alacak kisilerin cikmasi umit vaadediyor. Umudumuz sizlersiniz...

eee napıcaksın pekı bu kayınvalıdeyle yazık bı kreşe falan yazdır bari canı sıkılmasın
şaka bı yana hakkaten ıyı sabırlıymışsın ben bun kadar sabredemezdım

Kadın çocukluğunu yaşayamamıştır belki. Sizi annesi babası bellemiş

Ya nolur ksr bakmayın ama gercekten hem cok sinir bozucu hem de ne bileyim komiğime gitti, koskoca kadının o yazdığınız hareketlerini gözümde canlandırınca

Ben olsam dayanamaz söylerdim valla açıkça, sakin bi üslupla. Anne napıyosun ne bu haller tavırlar çocuklaştın iyice kendine gel diye :)))
Şakayla karışık öle mızmızlandığında da tut bakim elimi yavrucum, kaybolmana gönlüm razı olmaz deseniz acaba tepkisi nolurdu
Vallahi inanılmaz garip.

Psikolojisi bozuk galiba. Ya da unutkanlik filan mi var ki "beni burda unuttunuz sandim" gibi birden degisiyor. Belki norolojik bir sorunu vardir. Ne bileyim. Eger simarikliktan ya da ilgi cekmekten boyle yapiyorsa gulup gecmek lazim.

sevgi belkide kaynananın gerçekten bir rahatsızlığı vardır,neden göz ardı ediyorsunuz

yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. koskocaman evli oğlu olan bir kadının yapacağı işler değil bunlar. ciddiye alıp bir uzmana gösterseniz iyi olur. sevde arkadaşın dediği gibi nörolojik ya da psikolojik bir sıkıntısı olabilir. gerçekten normal bulmadım ben bu davranışları.

Bari birine evlatlık verseniz diyesi geliyor insanın nasıl bir konuysa sürekli aklıma geliyor, anlatım tarzı da dehşet zaten

konu sahibi allah sabır versin ben okurken gerildim, ama cidden psikolojik bir rahatsızlığı olabilir gözardı etmeyin derim :)

benim kvalidede çok nazlanır kocasına iki oğluna ama öyle çocuk gibi konuşmaz..sizinkide bir tuhafmış gerçekten çok sinir bozucu..koca kadına hiç yakışmıyor doğrusu..bizimki genelde hastalıklarından dolayı çok naz yapar ayy tansiyonum bugün bu kadar çıktı şekerim bu kadar çıktı diye milletin kafasını ütüler..
bu k.valideler hepmi aynıı ıyyyyyyyyyyyy

Hahahahhaha inanmiyorummm hahaha töbe töbe yaaaa

Ohepsiyahgiyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…