Ne olacak bize odeyemiyor ama hala gezmek pesinde. Eninde sonunda bize kalacak ya o borc. O zaman dagiticam ortaligi. Gecenlerde kredi kartiyla esime tablet alacakmis. Dedim ki hiiiic kusura bakma onun tablete ihtiyavi yok once borclar odensin. Dedi ki aman borc odenir de falan gevelemeye basladi. Bende dedim ki odenmiyor ama... Akli fikri alisveriste kendine alamasa esime alacak. Evimde misafir olmasa daha agir konusurdum da neyse terbiyem musait degil.
sevgi belkide kaynananın gerçekten bir rahatsızlığı vardır,neden göz ardı ediyorsunuz
ayy başlığı ilk okuduğumda aha babaannem dedim ama içeriğe bakınca babannemi öpüp başıma koyasım geldi ama çok güldüm ya ahahhah
bence kaynananız hem kocasızlıktan hem de sizi kıskandığından yapıyor bunu oğlu da bir taneyse oo naz yapacak kimsesi kalmamış yazık ama size daha çok yazık çözüm ne dersen bilemiyorum ama allah sabır versin
Allah allah ya.o kadar borcun icinde daha borc yapmaya calisiyor.onunu kesin hatta agir konusun.geleceginizi harcatmayin bu kadina.annedir tamam ama o oglunu ve gelinini dusunmuyorsa siz dusundureceksiniz
Valla sabirli bir kadinsin sanirim.muhtemelen de esin tek cocuk oldugu icin aralari bozulmasin diyorsun.ama iyi niyetinizi suistimal ettirmeyin.psikiyatrik olarak konulmus bir teshis olmadigi surece bu yaptiklarini kasten yaptigini farzederim ben olsam.o zaman da tavrim sert olur.biraz acimasizim bu konuda.hickimsenin bi baskasinin hayati uzerinde ipotek koyma hakki yok.annedir tamam ama yerini sinirini bilecek bi buyuge yakisan tavirda olacak sayarim.ama sizde oldugu gibi bu tur kasti sacmaliklari da fazla cekemezdim sanirim. Yaa ben de biraz kv me sinirliyim iki gundur.ondan senin kv ye de sinirlenmis gibi oldum:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben onun rahatsizligini biliyorum da herif begendiremiyoruz
Zengin olacak
Yakisikli olacak
Cok yasli olmayacak
Sosyal olarak aktif biri olacak o kulup senin bu davet benim gezecek
Cocuk torun torba ortaliklarda dolanmayacak
Akraba falan asla
Konusmasi duzgun olacak sive vs. olmayacak
Sevilip sayilan ve hatta amir idareci vb. konumda olacak
Pinti olmayacak parasini istedigi gibi harcayacak
Temizlik istemeyecek
Yemek dersen ne munasebet
Cayi ne hakla...
Amin diyorum...
Sorma ya nelerle ugrasiyoruz. Herkesin kaynanasi bi degisik benimki ayri bi cins. Onun yuzunden hayal kuramiyorum. Babasi hayatta zengin biri. Ondan istemiyorda derdi kirada oturan ogluyla gelinine dusuyor. Senin sorunun ne?
AslindA evlenmesi tek cozum gibi.keske bi talibi ciksa da kurtulsaniz.benim kv uzun hikaye.ama en son canimi sIkan sey en e de yokke oglumun bakicisinin yanina geliyor.defalarca gelme dedigim halde.ben varken gel degil mi.ben iki ay once dusuk yaptim ameliyat oldum daha gecmis olsun demediler.ama ben ise gidince evime damlamasini biliyor.ya cok fena catacagim firsat kolluyorum.
Kayinvalideniz kendini Yigit Ozgur'un Firati falan saniyor herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
ay sevgiii
sende ne çektin bu kaynanadan ha
Kaynanami artik butun forum biliyor ne guzel
Ben ki bdvde pek takılmam ama ben bile biliyorum senin kv hallerini , diğer kaynana topiğini arada gülmek için okuyorum valla
Kk hanımları sayesinde ileride başıma neler gelebileceği hakkında epey malumatım oldu bu gidişle kvnin benden çekeceği var
Aramizdan ocumuzu alacak kisilerin cikmasi umit vaadediyor. Umudumuz sizlersiniz...
Yaaaa sesli güldüm vallaAramizdan ocumuzu alacak kisilerin cikmasi umit vaadediyor. Umudumuz sizlersiniz...
Psikolojisi bozuk galiba. Ya da unutkanlik filan mi var ki "beni burda unuttunuz sandim" gibi birden degisiyor. Belki norolojik bir sorunu vardir. Ne bileyim. Eger simarikliktan ya da ilgi cekmekten boyle yapiyorsa gulup gecmek lazim.
sevgi belkide kaynananın gerçekten bir rahatsızlığı vardır,neden göz ardı ediyorsunuz
MErhabalar,
Aaa kayınvalıdenız yine cok ıyımıs sukur edın basınıza koyun :) NEden mı ? Benım arkadaşımın kayınvalıdesı var evlenmelerine yakın oglu ve gelını yanına geldıgınde cok ozur dıleyrek soyluyorum orasını burasını kasıyor,Üstünü basını yanlarında değiştiriomuş şokk :) yanı burda anlatamayacağım seyler yapıyor.İnanın mıdem bulandı bu tarz hareketlerı yaparak oğlunu yanınamı çekmeye calısıo ben cözemedım.İnanın surda acık acık yazsam soka gırersınız gercı sız anlamışsınızdır ne yaptığını ogluda anne sen napıyosun dedıı .Neyse daha neler neler var sukur halıne
Hayırlı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?