Dert degil ama. Cocuk taklidi yapan kayinvalide.

Yuh yaniiii pislikkk..

Hehehhe
Vay yahu, çeşit çeşit kayınvalide varmış demekki :)

Bu konu gozumden kacmis bugun okudum cok guldum gece gece :)) kocasi yok zaar bu kadar ilgi ve sevgi acligi olduguna gore.. Varsa da iliskileri zayiftir. Sevilmek istiyor, cok sevilmek istiyor. Hircinligi, simarikligi bundan. Kadin her yasta bir yani cocuktur. Yazik uzuldum ona da size de.. Derin bir sevgi eksigi var. Kocasi yoksa koca lazim, varsa da karisiyla ilgilenmesi lazim. Sizlik bi durum degil yani siz napabilirsiniz. Ben olsam o durumlarda hic tepki vermezdim. Olumlu ya da olumsuz tepki vermemek lazim. Her iki durum da simartir. Ama kokten cozum dedigim gibi baska :))

evlat olsa sevilmez, üstelik koca kadın, ıyyh okurken gözümün önüne geldi de ergenler gibi.

ay çok merak ettim affedin beni baska neler yapıyor

Kusura bakmayın, bildirim gelmediği için cevapları yeni gördüm.

Kadın çocukluğunu yaşayamamıştır belki. Sizi annesi babası bellemiş

Aksine çok renkli bir çocukluğu olmuş. Anlata anlata bitiremez.

Tepkileri biraz beklenmedik oluyor. Biz bir ara kavga etmiştik. Sebep: Konuştuğum zaman çok konuştun saygısızsın, konuşmadığım zaman kouşmuyorsun saygısızsın falan bir gün çıldırdım tabi. Uzun bir süre küs kaldık sonra benden özür diledi. Ama düşünüyorum da barışmasamıydım ne...

Normalde işine geldiğinde o kadar farklı ki. Bir tek eşimin yanında böyle.

Psikolojisi benden iyi. Buna emin olabilirsin

Rahatsiz mi acaba ? Pek normal gelmedi bana :26:

Rahatsız değil. Tam tersine benden iyi.

Bir erkeğe çay ikram etmeyi bile kendine yediremeyen, bunu kendine hakaret olarak gören biri nasıl evlenebilir ki?

ay çok merak ettim affedin beni baska neler yapıyor

Geçen facebooka yazmış: Büyümiceeem işte büyümiiiceeeeeemmmm

Oyuncak biberon falan da verin oldu olacak.. gerçekten birgün öyle yapsanız napar merak ettim. Bence kayınvalideniz şımarık. Öyle büyümüş pohpohlanmış şımartılmış ilgi açı.. tek çocuk mu bilmiyorum ama kesinlikle şımartılmış ve ilgi açı.. eskiden gördüğü ilgi kesilince bilerek ya da bilmeyerek böyle bir yola başvuruyor.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Migrenli halimle beni güldürdünüz çok yaşayın :) insanlar yaşlandıkça çocuklaşırmıs kayınvalideniz şuan şımarık bir çocuk gibi. Birde bazı ergen kızlarımız da bu tarz küçük çocuk taklitleri yaparak konuşuyorlar bazısı sevimli bazısı itici görünüyor acaba kayınvalideniz ergenlerle çokmu takılıyor hani çok sosyal bir kadın falan diyorsunuz ya.ilgi çekmeye çalıştığıda aşikar biraz da kıskançlık sezdim açıkcası değişik bir kayınvalideniz varmış

Bencede oyuncak fikri çok iyiymiş. Güzel bir hediye paketi yaptırıp boyama kitabı oyuncak bebek falan alın.ona sanki gerçekten küçük bir çocukmuş gibi davranın. Bakalım hala şımarık çocuk halleri devam edecek mi

Evet bildiiz tek çocuk

Oldukça değişiktir kendileri...

Ters tepki verirse üzerinize salarım ona göre

Umarım ters tepki vermez ve üzerime salmazsınız:18: şaka bir yana bu tarz birşey deneseniz acaba saçmaladığının farkına varmazmı. Allah size kolaylık versin valla insan çocuktan soğur onu o halde görünce

İlgi bekliyor kadıncağız,Allah yardımcınız olsun
Benimkininde buna yakın hareketleri vardır bilirim,zor işiniz..
Değişme ihtimali yok,o yüzden görmezden gelin,onu öyle kabul edin.

Basligi okurken bile guldum :) ne insanlar var cok sinir bozucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocuk planlıyoruz Bakalım çocuk olunca e yapacak

İlgi bekliyor kadıncağız,Allah yardımcınız olsun
Benimkininde buna yakın hareketleri vardır bilirim,zor işiniz..
Değişme ihtimali yok,o yüzden görmezden gelin,onu öyle kabul edin.

Olduğu gibi kabullendim ben de ama ne bileyim, hani büyükler ağır olur, yol yordam gösterir, cahilliğimizi düzeltir ya. İnsan böyle şeyler bekliyor.

ah yaramı deştiniz beni de okuyun teselliye ihtiyacım var:))) annem kayınvalidenizle nerdeyse emsalmiş, çok vakit geçirmiyorum bu sebeple çünkü zaten mizacen tahammülsüz ve ciddi bi yapıdayım ve olgun bi karakterim, o yüzden tahammül edemiyorum. hiç unutmam bir gün denize gitmiştik, bir kaç arkadaşım onların anneleri falan da var, bi ara bi baktık göz önünden kaybolmuş, herkes bi telaşlandı tabi ileri gitti boğuldu mu diye ama ben 1 dakika olmadan durumu fark ettim denizin içinde ilerilerde kilolu bir kadın bulmuş,gitmiş onun arkasına tutunup saklanmış (ay yazarken bile sinirden gülüyorum) o da benim onu gördüğümü fark etti, gel buraya dedim el işaretiyle, geldi bizi korkutmak istemiş aklınca... hani bi şey oldu sansınlar denizde diye şaka yapmış. rezil oldum arkadaşlarıma onların annelerine kıpkırmızı oturdum tüm gün. bi şey de diyemiyosun insan içinde.

küsme huyu vardır, çok alakasız bi şeye küser, ondan sonra bişi sorarsın cevap vermez seslenirsin ses vermez:))) içi felaket fesattır, hep kötülüğünü düşünüyor insanlar hep arkasından konuşuyor sanır, kimseyi sevmez. çocuk gördü mü çocuk gibi peşinde koşturur. sürekli alaka ister. sizin yine kayınvalideniz, benim bizzat öz annem:))) o kadar özeniyorum ki arkadaşlarımın annelerine, ağır, oturaklı, ister istemez saygı uyandırıyorlar.. keşke benimki de öyle olsaydı.

İkitane akaim gelir benim boyle cocuk taklidi yapan insanlara. Galiba kiskancliktan yapiyor. Beni yanlis anlamayin ama bi yerde okumustum boylinsanlar ya ilgisiz yada kiskancliktan yapar. Evli degilse acil birini bulun hemen duzelir.

Son düzenleme:

Nasıl dert değil ya bana gına gelir. Benim sabır seviyem çok düşük tahammül edemem.
Bu kadın çocukluğunu yaşayamamış sanırım. Özlem içinde hala

Benim annemde arada yapardı çocukluk. Saçını tuhaf tuhaf bağlayıp tuhaf bir makyaj yapıp deli taklidi yapardı. Hımmm anneme çok bahane bulmuşum sanırım

Nasıl dert değil ya bana gına gelir. Benim sabır seviyem çok düşük tahammül edemem.
Bu kadın çocukluğunu yaşayamamış sanırım. Özlem içinde hala

Yukarıya da yazmıştım. Çocukluğu benimkinden iyi geçmiş. Çok kötü çocukluk yaşayan onca insan var. Onların daha da arıza olması gerekir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…