MErhabalar,
Aaa kayınvalıdenız yine cok ıyımıs sukur edın basınıza koyun :) NEden mı ? Benım arkadaşımın kayınvalıdesı var evlenmelerine yakın oglu ve gelını yanına geldıgınde cok ozur dıleyrek soyluyorum orasını burasını kasıyor,Üstünü basını yanlarında değiştiriomuş şokk :) yanı burda anlatamayacağım seyler yapıyor.İnanın mıdem bulandı bu tarz hareketlerı yaparak oğlunu yanınamı çekmeye calısıo ben cözemedım.İnanın surda acık acık yazsam soka gırersınız gercı sız anlamışsınızdır ne yaptığını ogluda anne sen napıyosun dedıı .Neyse daha neler neler var sukur halıne
Hayırlı aksamlar
MErhabalar,
Aaa kayınvalıdenız yine cok ıyımıs sukur edın basınıza koyun :) NEden mı ? Benım arkadaşımın kayınvalıdesı var evlenmelerine yakın oglu ve gelını yanına geldıgınde cok ozur dıleyrek soyluyorum orasını burasını kasıyor,Üstünü basını yanlarında değiştiriomuş şokk :) yanı burda anlatamayacağım seyler yapıyor.İnanın mıdem bulandı bu tarz hareketlerı yaparak oğlunu yanınamı çekmeye calısıo ben cözemedım.İnanın surda acık acık yazsam soka gırersınız gercı sız anlamışsınızdır ne yaptığını ogluda anne sen napıyosun dedıı .Neyse daha neler neler var sukur halıne
Hayırlı aksamlar
Kadın çocukluğunu yaşayamamıştır belki. Sizi annesi babası bellemiş
Ya nolur ksr bakmayın ama gercekten hem cok sinir bozucu hem de ne bileyim komiğime gitti, koskoca kadının o yazdığınız hareketlerini gözümde canlandırınca
Ben olsam dayanamaz söylerdim valla açıkça, sakin bi üslupla. Anne napıyosun ne bu haller tavırlar çocuklaştın iyice kendine gel diye :)))
Şakayla karışık öle mızmızlandığında da tut bakim elimi yavrucum, kaybolmana gönlüm razı olmaz deseniz acaba tepkisi nolurdu
Vallahi inanılmaz garip.
yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. koskocaman evli oğlu olan bir kadının yapacağı işler değil bunlar. ciddiye alıp bir uzmana gösterseniz iyi olur. sevde arkadaşın dediği gibi nörolojik ya da psikolojik bir sıkıntısı olabilir. gerçekten normal bulmadım ben bu davranışları.
Bari birine evlatlık verseniz diyesi geliyor insanınnasıl bir konuysa sürekli aklıma geliyor, anlatım tarzı da dehşet zaten
konu sahibi allah sabır versin ben okurken gerildim, ama cidden psikolojik bir rahatsızlığı olabilir gözardı etmeyin derim :)
Rahatsiz mi acaba ? Pek normal gelmedi bana :26:
Bu konu gozumden kacmis bugun okudum cok guldum gece gece :)) kocasi yok zaar bu kadar ilgi ve sevgi acligi olduguna gore.. Varsa da iliskileri zayiftir. Sevilmek istiyor, cok sevilmek istiyor. Hircinligi, simarikligi bundan. Kadin her yasta bir yani cocuktur. Yazik uzuldum ona da size de.. Derin bir sevgi eksigi var. Kocasi yoksa koca lazim, varsa da karisiyla ilgilenmesi lazim. Sizlik bi durum degil yani siz napabilirsiniz. Ben olsam o durumlarda hic tepki vermezdim. Olumlu ya da olumsuz tepki vermemek lazim. Her iki durum da simartir. Ama kokten cozum dedigim gibi baska :))
ay çok merak ettim affedin beni baska neler yapıyor
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Oyuncak biberon falan da verin oldu olacak.. gerçekten birgün öyle yapsanız napar merak ettim. Bence kayınvalideniz şımarık. Öyle büyümüş pohpohlanmış şımartılmış ilgi açı.. tek çocuk mu bilmiyorum ama kesinlikle şımartılmış ve ilgi açı.. eskiden gördüğü ilgi kesilince bilerek ya da bilmeyerek böyle bir yola başvuruyor.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Oyuncak biberon falan da verin oldu olacak.. gerçekten birgün öyle yapsanız napar merak ettim. Bence kayınvalideniz şımarık. Öyle büyümüş pohpohlanmış şımartılmış ilgi açı.. tek çocuk mu bilmiyorum ama kesinlikle şımartılmış ve ilgi açı.. eskiden gördüğü ilgi kesilince bilerek ya da bilmeyerek böyle bir yola başvuruyor.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Migrenli halimle beni güldürdünüz çok yaşayın :) insanlar yaşlandıkça çocuklaşırmıs kayınvalideniz şuan şımarık bir çocuk gibi. Birde bazı ergen kızlarımız da bu tarz küçük çocuk taklitleri yaparak konuşuyorlar bazısı sevimli bazısı itici görünüyor acaba kayınvalideniz ergenlerle çokmu takılıyor hani çok sosyal bir kadın falan diyorsunuz ya.ilgi çekmeye çalıştığıda aşikarbiraz da kıskançlık sezdim açıkcası değişik bir kayınvalideniz varmış
Bencede oyuncak fikri çok iyiymiş. Güzel bir hediye paketi yaptırıp boyama kitabı oyuncak bebek falan alın.ona sanki gerçekten küçük bir çocukmuş gibi davranın. Bakalım hala şımarık çocuk halleri devam edecek mi
Umarım ters tepki vermez ve üzerime salmazsınız:18: şaka bir yana bu tarz birşey deneseniz acaba saçmaladığının farkına varmazmı. Allah size kolaylık versin valla insan çocuktan soğur onu o halde görünce
İlgi bekliyor kadıncağız,Allah yardımcınız olsun
Benimkininde buna yakın hareketleri vardır bilirim,zor işiniz..
Değişme ihtimali yok,o yüzden görmezden gelin,onu öyle kabul edin.
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
ah yaramı deştiniz beni de okuyun teselliye ihtiyacım var:))) annem kayınvalidenizle nerdeyse emsalmiş, çok vakit geçirmiyorum bu sebeple çünkü zaten mizacen tahammülsüz ve ciddi bi yapıdayım ve olgun bi karakterim, o yüzden tahammül edemiyorum. hiç unutmam bir gün denize gitmiştik, bir kaç arkadaşım onların anneleri falan da var, bi ara bi baktık göz önünden kaybolmuş, herkes bi telaşlandı tabi ileri gitti boğuldu mu diye ama ben 1 dakika olmadan durumu fark ettim denizin içinde ilerilerde kilolu bir kadın bulmuş,gitmiş onun arkasına tutunup saklanmış (ay yazarken bile sinirden gülüyorum) o da benim onu gördüğümü fark etti, gel buraya dedim el işaretiyle, geldi bizi korkutmak istemiş aklınca... hani bi şey oldu sansınlar denizde diye şaka yapmış. rezil oldum arkadaşlarıma onların annelerine kıpkırmızı oturdum tüm gün. bi şey de diyemiyosun insan içinde.
küsme huyu vardır, çok alakasız bi şeye küser, ondan sonra bişi sorarsın cevap vermez seslenirsin ses vermez:))) içi felaket fesattır, hep kötülüğünü düşünüyor insanlar hep arkasından konuşuyor sanır, kimseyi sevmez. çocuk gördü mü çocuk gibi peşinde koşturur. sürekli alaka ister. sizin yine kayınvalideniz, benim bizzat öz annem:))) o kadar özeniyorum ki arkadaşlarımın annelerine, ağır, oturaklı, ister istemez saygı uyandırıyorlar.. keşke benimki de öyle olsaydı.
Nasıl dert değil ya bana gına gelir. Benim sabır seviyem çok düşük tahammül edemem.
Bu kadın çocukluğunu yaşayamamış sanırım. Özlem içinde hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?