Dert Değil Ama Fikir Alışverişi

Ben bizim kendimizi ayarlayıp onlara haber göndermemiz için öyle dediğini düşündüm..
Kimisi diyor şu gün geleceğiz uygunsanız diyor..Kimisi de müsait olduğunuz bir zamanda size geleceğiz diyorlar...
Eşime diyeceğim çağırmasam üzülür müsün ya da ayıp olmazsa istemiyorum diyeceğim bakalım

İşyerinde ki diğer insanlar size hayırlı olsuna geldiyse o bayan da sırf bu yüzden kendini gelmeye zorunlu hissediyor olabilir...Ve ya eşide aynı işyerindeyse o gidelim diyip duruyordur...Yani sanki formalite olsun diye gelecek gibime geldi,illa tanışmak istediğinden değil...Olurda gelirse buyursun gelsin,ağırlarsınız güzelce...Sen sağ ben selamet:) ( dilime dolandı başka konuya da ''sen sağ ben selamet'' yazdım da))

Ben bizim kendimizi ayarlayıp onlara haber göndermemiz için öyle dediğini düşündüm..
Kimisi diyor şu gün geleceğiz uygunsanız diyor..Kimisi de müsait olduğunuz bir zamanda size geleceğiz diyorlar...
Eşime diyeceğim çağırmasam üzülür müsün ya da ayıp olmazsa istemiyorum diyeceğim bakalım

valla ben böyle düşünmezdim, ve çağırmazdım

hoşlanmadığım insanı neden evime davet edeyim ki, kasmaya hiç gerek yok

ama derseki şu gün şu saatte uygunsan geliyorsuz, o zaman buyurun dersin, hepsi o bence

valla ben böyle düşünmezdim, ve çağırmazdım

hoşlanmadığım insanı neden evime davet edeyim ki, kasmaya hiç gerek yok

ama derseki şu gün şu saatte uygunsan geliyorsuz, o zaman buyurun dersin, hepsi o bence

Evet doğru diyorsun...Aynen öyle yapacağım..

Arayipta mesela gun vererek musaitmisiniz derse bence buyur et, yoksa ne zaman musait oldugunu sen haber vereceksen hic kasma…gelicez derlerse buyurun gelin dersin…yoksa salla gitsin. Bazilarinin gelmeye niyeti olmuyor ama iste surekli lafini edip duruyorlar.

kimseyi evine misafir etmek zorunda değilsin heleki kadının selamı bile yokmuş ne gerek var huzursuz olmaya

Evim benim benim krallığım.

Sadece varlığı beni mutlu edenler girebilir.

Ayıp olacaksa olsun :)

Size de aynı mantıkla hareket etmenizi öneririm.

Back
X