Dert değil ama mantıklı bir akıla ihtiyacım var

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
96
683
İstanbul
Merhaba. 12 yaşında çocuğum var allAl bağışlasın. Kardeşi yok. İlk zamanlar ben istemedim sonrada eşim ve cocugum. Yaşım orta halli ve eşimi ve çocugumu ikna ettim ikinci bir çocuğa. Fakat korkularım var . Seneler sonra yapabilirmiyim? Sonuçta alıştık 3 kişilik aileye, düzene. Herşeyi sil baştan yasamay nasıl olur? Seneler sonra yapabilirmiyim? Bu arada yapı itibariyle çok pimpirikliyim. Şimdiden teşekkürler

Biz uzaktan ne desek boş.
Ama ben olsam bir kardeş isterdim çocuğuma.
Ev neşelenir yeni bir birey katılır aileniz dört kişilik olur ne güzel işte.
Çok teseteşekkü bende cok istiyorum.cocugum sureksü köpek istiyor bende hep ona köpek alacağımıza kardeşin olsun diyorum. Ama şimdi ikiside tamam demişken bende korkular başladı.

Çok teseteşekkü bende cok istiyorum.cocugum sureksü köpek istiyor bende hep ona köpek alacağımıza kardeşin olsun diyorum. Ama şimdi ikiside tamam demişken bende korkular başladı.
Bence daha fazla zaman kaybetmeyin.
Sağlık problemi yoksa deneyin.
Hakkınızda hayırlısı.
Güzel olur, enerji olur

Bu kadar tereddütteseniz niye eşinizi ve çoçuğunuzu ikna etmek için uğraştınız

Ben yıllar sonra cesaret edemezdim pes pese olsa neyse de tekrar emzirmek alt değiştirmek gece ağlamaları uykusuz ise gitmeler off çok zor zaten bu yüzden ikinciyi dusunmuyorum

Benim dışarıdan gördüğüm, hep büyük çocuğa sorumluluk yüklüyorlar. Sen abisin, ablasın kardeşine yardım et, onu yap bunu et tarzı şeyler hep annelerin dilinde. İlk çocuğunuz olsada onunda hala çocuk olduğunu, ikinci çocuğa bakmanın anne-baba görevi olduğunu unutmayacaksanız yapın ikinci çocuğu. Sizin şahsınıza yazmıyorum tabi bu mesajı ama o kadar çok şahit oluyorum ki benim isyan edesim geldi.

Hiç durmayın. Bebek olan eve Allah 'ın rahmeti iner. Hele bir de şirin mi şirin bir kız çocuğu... su an ayağımda sallıyorum. Her yüzüne baktıkça Allah a şükrediyorum bana böyle cennetten bir melek gönderdin diye.

Yani 12 yas kucuk kardesten kardeslik anlasilmiyor ki bence, cocugun teyzesi/dayisi gibi bir sey oluyorsun.....kardesligin tadi beraber buyumekle ckiyor bence. Cocuguma kardes olsundan ziyade siz kendiniz 2.cocugu istiyorsaniz yapin derim. Bana siz isteklisiniz gibi geldi madem gonlunuz var yapin gitsin

Son düzenleme:
1.5 yasinda kizimi uyutmaya calisiyorum suan hasta ( gerçi hep mizmiz normal zamanda da )
12 yasinda da oglum var.Allah saglikli hayirli ömurler versin ikisine de
Amaaaa... bu kadar rahata alistiktan sonra uykularim yemem icmem gezmem herseyim yolundayken.simdi zorlaniyorum acikcasi
1-2 yila rahatlarim belki :) ama yasayan icin zor oluyor.bende 34 yasindayim şuan.bide cok zor bi bebegim var.belki senin bebegin uslu olur bilemiycim :)
Son karari sen vereceksin ama bence yapma

Evli değilim ama tek çocuk olmasını istemezdim. Bir gün bu dünyadan göçüp gittiğimizde yanında aile adına biri olmasını isterdim. Eş çocuk olur tabi ama vicdanlı merhametli kardeş başka

bizim verebileceğimiz hiçbir cevap doğru olmaz.sizi , hayatınızı, ailenizi bilmiyoruz.buna siz karar vereceksiniz.he sadece şunu diyebilirim ki en ufak bir çekinceniz dahi varsa hazır değilsiniz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…