- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
Çok teseteşekkü bende cok istiyorum.cocugum sureksü köpek istiyor bende hep ona köpek alacağımıza kardeşin olsun diyorum. Ama şimdi ikiside tamam demişken bende korkular başladı.Biz uzaktan ne desek boş.
Ama ben olsam bir kardeş isterdim çocuğuma.
Ev neşelenir yeni bir birey katılır aileniz dört kişilik olur ne güzel işte.
İşte bakabilirmiyim 12sene önceye dönmek bazen korkutuyorSagliginizda bir problem yoksa neden olmasin???bakabileceginizi düşünüyorsanız aileye gelen yeni bir bebis guzel olur...
Henüz var39 u gectiyseniz boşverin .
34Yas kac?
Bence daha fazla zaman kaybetmeyin.Çok teseteşekkü bende cok istiyorum.cocugum sureksü köpek istiyor bende hep ona köpek alacağımıza kardeşin olsun diyorum. Ama şimdi ikiside tamam demişken bende korkular başladı.
Ben 3. Yu 36 da dogurdum karsimda mizmizlaniyo teyzesi:) ara vermissin ama saglikliysan yap gitsin:)
Maşallah allAl bağışlasınBen 3. Yu 36 da dogurdum karsimda mizmizlaniyo teyzesi:) ara vermissin ama saglikliysan yap gitsin:)
Bu kadar tereddütteseniz niye eşinizi ve çoçuğunuzu ikna etmek için uğraştınızMerhaba. 12 yaşında çocuğum var allAl bağışlasın. Kardeşi yok. İlk zamanlar ben istemedim sonrada eşim ve cocugum. Yaşım orta halli ve eşimi ve çocugumu ikna ettim ikinci bir çocuğa. Fakat korkularım var . Seneler sonra yapabilirmiyim? Sonuçta alıştık 3 kişilik aileye, düzene. Herşeyi sil baştan yasamay nasıl olur? Seneler sonra yapabilirmiyim? Bu arada yapı itibariyle çok pimpirikliyim. Şimdiden teşekkürler
Hiç durmayın. Bebek olan eve Allah 'ın rahmeti iner. Hele bir de şirin mi şirin bir kız çocuğu... su an ayağımda sallıyorum. Her yüzüne baktıkça Allah a şükrediyorum bana böyle cennetten bir melek gönderdin diye.Merhaba. 12 yaşında çocuğum var allAl bağışlasın. Kardeşi yok. İlk zamanlar ben istemedim sonrada eşim ve cocugum. Yaşım orta halli ve eşimi ve çocugumu ikna ettim ikinci bir çocuğa. Fakat korkularım var . Seneler sonra yapabilirmiyim? Sonuçta alıştık 3 kişilik aileye, düzene. Herşeyi sil baştan yasamay nasıl olur? Seneler sonra yapabilirmiyim? Bu arada yapı itibariyle çok pimpirikliyim. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?