Yolunu değiştir. Başka yoldan git.4 ay önce ayrıldığım eski sevgilim yolumun üstünde işe girmiş, ister istemez haftanın 4-5 günü görüyorum onu geçerken. 6 yıl aradan sonra ilk sevgilimdi.. tamam büyütmüyorum da insan göre göre unutamıyor. Az önce arabayla geçerken yine gördüm, o da göz ucuyla gördü.. bu olaydan nefret ediyorum..
Bende otobüste denk geliyordum surekli (malum okul :d) eğer kendini ondan nefret etmeye alıştırırsan (bkz: bu ne biçim insan ya? Hareketlere bak? Tipe bak? Vs vs.) Gibi soğursan geçer.4 ay önce ayrıldığım eski sevgilim yolumun üstünde işe girmiş, ister istemez haftanın 4-5 günü görüyorum onu geçerken. 6 yıl aradan sonra ilk sevgilimdi.. tamam büyütmüyorum da insan göre göre unutamıyor. Az önce arabayla geçerken yine gördüm, o da göz ucuyla gördü.. bu olaydan nefret ediyorum..
4 ay önce ayrıldığım eski sevgilim yolumun üstünde işe girmiş, ister istemez haftanın 4-5 günü görüyorum onu geçerken. 6 yıl aradan sonra ilk sevgilimdi.. tamam büyütmüyorum da insan göre göre unutamıyor. Az önce arabayla geçerken yine gördüm, o da göz ucuyla gördü.. bu olaydan nefret ediyorum..
Başka yol seçeneğim yok özellikle toplu taşıma kullanırken.Yolunu değiştir. Başka yoldan git.
Etkilenmeye devam ediyoru diye birini kendi kendime kötülemek de saçma değil mi? :)Bende otobüste denk geliyordum surekli (malum okul :d) eğer kendini ondan nefret etmeye alıştırırsan (bkz: bu ne biçim insan ya? Hareketlere bak? Tipe bak? Vs vs.) Gibi soğursan geçer.
Zbbzbz kötü bseyi olmasa ayrılmazdınız ama bide öyle düşününEtkilenmeye devam ediyoru diye birini kendi kendime kötülemek de saçma değil mi? :)
İkimizde hataliydik. Sevmeyi bilmiyormusum ben, onu net bir şekilde anladım.Neden ayrıldığınızı düşünseniz faydası olur mu?
Ama ayrılmissan ve etkilenmen seni uzuyorsa bu daha sacmadir, daha az sacma bir seyle olayi bitirebilirsin yani ben boyle yaptimEtkilenmeye devam ediyoru diye birini kendi kendime kötülemek de saçma değil mi? :)
Bilmiyorum ki... Biten bitti de böyle görme ihtimali zorlaştırıyor. Çalışma saatleri de çok uzun ya ne zaman geçsem orada, böyle çalışmak mı olurBelki barışırsınız
Nasıl dayaniyordunuz? Kendinizi nasıl dengede tutuyordunuz peki? Zor olmuyor muydu?Bende otobüste denk geliyordum surekli (malum okul :d) eğer kendini ondan nefret etmeye alıştırırsan (bkz: bu ne biçim insan ya? Hareketlere bak? Tipe bak? Vs vs.) Gibi soğursan geçer.
İlk gunler gercekten zor, ustelik onu kendinizden daha iyi bir şekilde gorunce daha da uzuyor. Ama her insanın bir kusurı vardır bir sekilde kulp bul. Daha sonra itici geliyor o kişi zatenNasıl dayaniyordunuz? Kendinizi nasıl dengede tutuyordunuz peki? Zor olmuyor muydu?
Elimden geleni yapıyorum ama iş yerine yaklaşırken görme ihtimali kalbimi deli gibi çarptırıyorAma ayrılmissan ve etkilenmen seni uzuyorsa bu daha sacmadir, daha az sacma bir seyle olayi bitirebilirsin yani ben boyle yaptim
Ya da yolunu degistir
Gör ne olacak? Asıl görmezsen ve kaçarsan daha beter olur, göreceksin ama görmezden geleceksin takmayacaksınElimden geleni yapıyorum ama iş yerine yaklaşırken görme ihtimali kalbimi deli gibi çarptırıyor
Pek mutlu görünmüyor açıkçası, dükkanın önünde sigara içiyor gebelde ya da içerde takiliyor tek başına.İlk gunler gercekten zor, ustelik onu kendinizden daha iyi bir şekilde gorunce daha da uzuyor. Ama her insanın bir kusurı vardır bir sekilde kulp bul. Daha sonra itici geliyor o kişi zaten
İşte kalbim öyle çok çarpıyor ki ben bile şaşırıyorum bunu nasıl başarırım bilmiyorum.Gör ne olacak? Asıl görmezsen ve kaçarsan daha beter olur, göreceksin ama görmezden geleceksin takmayacaksın
oh oh ne güzel, bak tek kalmis yanliz vs vs de kendini avut iste ne guzel firsat be? Kendini onun yaninda kalabalik, sosyal cok arkadasli falan gosterPek mutlu görünmüyor açıkçası, dükkanın önünde sigara içiyor gebelde ya da içerde takiliyor tek başına.
Yürürken ve otobüsle geçerken başımı çevirmiyorum ama kendi aracımla geçerken bakmamayi başaramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?