Fazla abartiyorsun senin satmayacak arkadas destegine ihtiyacın varİşte kalbim öyle çok çarpıyor ki ben bile şaşırıyorum bunu nasıl başarırım bilmiyorum.
Ben öyle biri değilim ki :) sevmem o tarz taktikleri bilmem de zatenoh oh ne güzel, bak tek kalmis yanliz vs vs de kendini avut iste ne guzel firsat be? Kendini onun yaninda kalabalik, sosyal cok arkadasli falan goster
Boylece kendi psikolojini tazelerken onunkini yikarsinoh oh ne güzel, bak tek kalmis yanliz vs vs de kendini avut iste ne guzel firsat be? Kendini onun yaninda kalabalik, sosyal cok arkadasli falan goster
En kolay unutma yontemi, kendini avutmak.Ben öyle biri değilim ki :) sevmem o tarz taktikleri bilmem de zaten
Evet haklısınız, tam da bu..Fazla abartiyorsun senin satmayacak arkadas destegine ihtiyacın var
2-3 arkadasin olsun biri sagdan destek biri soldan, eski sevgiline onun yerini doldurdunu anlatir.Evet haklısınız, tam da bu..
Mutsuz değilim, çok şükür hayatimda bu konu dışında sorun yok. Göre göre unutmakta zorlaniyorum sadece.Bagira bagira kahkaha at ona mutlu oldugunu en derinden hissettir
İste kendini ona mutlu gozukturerek onun psikolojisini alt ust edip daha sonra kendini üstün görmen lazimMutsuz değilim, çok şükür hayatimda bu konu dışında sorun yok. Göre göre unutmakta zorlaniyorum sadece.
Neden enerjimi böyle şekilde harcayayim ki? Etkileniyorsam benimle ilgilidir ve bunu kendi başıma aşmaliyim. Ortaokulda değiliz sonuçta :)İste kendini ona mutlu gozukturerek onun psikolojisini alt ust edip daha sonra kendini üstün görmen lazim
Ya o zaman arkadas ile cozeceksin bu isi, arkadaslarinla surekli aktiviteler vs hatta ise giderken bile arkadaslarinizla surekli konusun muhabbet edin marketten veya baska bir yerden bir seyler alip yiyin icin yolda. Devamli konusun gulun eglenin varligini unutursun zatenNeden enerjimi böyle şekilde harcayayim ki? Etkileniyorsam benimle ilgilidir ve bunu kendi başıma aşmaliyim. Ortaokulda değiliz sonuçta :)
İşte yaşıyorum, bende sizin gibi bakıyorum her duygunun hakkını vermeliyiz zaten zamanı geldiğinde hafifliyor, bitiyor bir anı olarak kalıyor da bu sefer bu bitme süreci uzadıkça uzuyorLiseliler gibi adamın önünden geçerken kahkaha atmaya gerek yok ya. Böyle önemsemiyor gibi davranırken insanlar daha çok dikkat çekiyorlar. Dışarıdan net anlaşılıyor ve çok komik görünüyor. Seren Serengil, Gülben Ergen yanından geçerken ikonik kahkasını atıp görmemiş gibi davranmıştıAklıma direkt o görsel geldi. Ben duyguların yaşanması taraftarıyım. Acıysa acı, gözyaşıysa gözyaşı, özlemse özlem... Daha yeni ayrılmışsınız üstüne sürekli görüyorsunuz böyle hissetmeniz çok normal. O da böyle hissediyordur. Boşuna duyguları bastırmayın. Onun önünde belli etmeyin, takın kulaklığınızı yürüyün gidin ama üzüldüm diye de pişmanlık duymayın. Zamanında içine atılan her duygu en sonunda saçma sapan yerlerde insanı darmaduman ediyor. Etna yanardağı gibi patlıyorsunuz o yüzden hiç rollere girmeyin, ona belli etmeden duygunuzu yaşayın gitsin, zamanla geçecektir.
Büyütmüyorum ve çıkmazda değilim. Sosyal medyada da sildik zaten birbirimizi o da önemli değil. Görme ihtimali olması yoruyor sadece.çok büyütülecek çıkmazda hissedecek bi durum yok açıkçası
mümkün olduğunca bakmamaya çalış onu görme ihtimalin olan yere
kalbinin hızla çarpması, gergin hissetmen de çok normal
şunu unutma hiç kimse sebepsiz ayrılmıyor
çok iyi olsaydı 4 ayda kaç kere barışma hamlesi olurdu aranızda , değil mi ?
ben hatırlıyorum konu bile açmıştın burada, gayet negatif enerjili biriydi.
sürekli sorun çıkaran cinste toksik bir ex bende de var
ve ben yakın zamanda onu stalklamayı bıraktım
o kadar rahatladı ki kafam sana anlatamam . ha bi yerde görüyorsun, ha stalklıyorsun; benzer işler
bana ne ondan deyip geçmeyi acı çekerek de olsa öğrenmemiz lazım
İnsan her ilişkide bir şey öğrenir ya, bende sevme şeklimi daha net sorguladım ve farkındalık geliştirdim bu son iliskimle. İkimizde ciddi travmaliyiz, denge kuramadık ve ben kendi adıma gerçek anlamda sevemediğimi anladım bu vesileyle.Kim niye ayrıldı?Buna göre değişmeli tavrınız ben sevmeyi bilmiyomusum yazmışsınız neden ?
Yolu değiştir.4 ay önce ayrıldığım eski sevgilim yolumun üstünde işe girmiş, ister istemez haftanın 4-5 günü görüyorum onu geçerken. 6 yıl aradan sonra ilk sevgilimdi.. tamam büyütmüyorum da insan göre göre unutamıyor. Az önce arabayla geçerken yine gördüm, o da göz ucuyla gördü.. bu olaydan nefret ediyorum..
Ya neden yapayım böyle gereksiz ve ergence şeyler?İste kendini ona mutlu gozukturerek onun psikolojisini alt ust edip daha sonra kendini üstün görmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?