Dert değil aslında ama...

oh oh ne güzel, bak tek kalmis yanliz vs vs de kendini avut iste ne guzel firsat be? Kendini onun yaninda kalabalik, sosyal cok arkadasli falan goster
Ben öyle biri değilim ki :) sevmem o tarz taktikleri bilmem de zaten

Neden enerjimi böyle şekilde harcayayim ki? Etkileniyorsam benimle ilgilidir ve bunu kendi başıma aşmaliyim. Ortaokulda değiliz sonuçta :)
Ya o zaman arkadas ile cozeceksin bu isi, arkadaslarinla surekli aktiviteler vs hatta ise giderken bile arkadaslarinizla surekli konusun muhabbet edin marketten veya baska bir yerden bir seyler alip yiyin icin yolda. Devamli konusun gulun eglenin varligini unutursun zaten

Liseliler gibi adamın önünden geçerken kahkaha atmaya gerek yok ya. Böyle önemsemiyor gibi davranırken insanlar daha çok dikkat çekiyorlar. Dışarıdan net anlaşılıyor ve çok komik görünüyor. Seren Serengil, Gülben Ergen yanından geçerken ikonik kahkasını atıp görmemiş gibi davranmıştı Aklıma direkt o görsel geldi. Ben duyguların yaşanması taraftarıyım. Acıysa acı, gözyaşıysa gözyaşı, özlemse özlem... Daha yeni ayrılmışsınız üstüne sürekli görüyorsunuz böyle hissetmeniz çok normal. O da böyle hissediyordur. Boşuna duyguları bastırmayın. Onun önünde belli etmeyin, takın kulaklığınızı yürüyün gidin ama üzüldüm diye de pişmanlık duymayın. Zamanında içine atılan her duygu en sonunda saçma sapan yerlerde insanı darmaduman ediyor. Etna yanardağı gibi patlıyorsunuz o yüzden hiç rollere girmeyin, ona belli etmeden duygunuzu yaşayın gitsin, zamanla geçecektir.

Kim niye ayrıldı?Buna göre değişmeli tavrınız ben sevmeyi bilmiyomusum yazmışsınız neden ?

çok büyütülecek çıkmazda hissedecek bi durum yok açıkçası
mümkün olduğunca bakmamaya çalış onu görme ihtimalin olan yere
kalbinin hızla çarpması, gergin hissetmen de çok normal
şunu unutma hiç kimse sebepsiz ayrılmıyor
çok iyi olsaydı 4 ayda kaç kere barışma hamlesi olurdu aranızda , değil mi ?
ben hatırlıyorum konu bile açmıştın burada, gayet negatif enerjili biriydi.
sürekli sorun çıkaran cinste toksik bir ex bende de var
ve ben yakın zamanda onu stalklamayı bıraktım
o kadar rahatladı ki kafam sana anlatamam . ha bi yerde görüyorsun, ha stalklıyorsun; benzer işler
bana ne ondan deyip geçmeyi acı çekerek de olsa öğrenmemiz lazım

İşte yaşıyorum, bende sizin gibi bakıyorum her duygunun hakkını vermeliyiz zaten zamanı geldiğinde hafifliyor, bitiyor bir anı olarak kalıyor da bu sefer bu bitme süreci uzadıkça uzuyor

Ekstra bir çabam yok, yukarıda da dedim ergen gibi hareket edemem "bakayım, yok bakmayayim" vb. Hareket etmiyorum asla ama zor oluyor. Bir de nasıl bir işse ne zaman hangi gün hangi saatte geçsem orada oluyor. Evim de yakın 4-10dk arasi.

Büyütmüyorum ve çıkmazda değilim. Sosyal medyada da sildik zaten birbirimizi o da önemli değil. Görme ihtimali olması yoruyor sadece.

Kim niye ayrıldı?Buna göre değişmeli tavrınız ben sevmeyi bilmiyomusum yazmışsınız neden ?
İnsan her ilişkide bir şey öğrenir ya, bende sevme şeklimi daha net sorguladım ve farkındalık geliştirdim bu son iliskimle. İkimizde ciddi travmaliyiz, denge kuramadık ve ben kendi adıma gerçek anlamda sevemediğimi anladım bu vesileyle.

Ya bir de Netflix de Aşk Güzel Şey isimli filmi izleyince anladım ki gerçek sevgi benim bildiğim şey değilmiş..

Yolu değiştir.
Ya da bitti gitti artık olumsuz yanlarını aklına getir sürekli.

İste kendini ona mutlu gozukturerek onun psikolojisini alt ust edip daha sonra kendini üstün görmen lazim
Ya neden yapayım böyle gereksiz ve ergence şeyler? Enerjimi daha yapıcı bir şekilde kullanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…