Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.907 7.000 108 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #61 gulendam_34 .!.: arabanızla geçerken yolu değiştirebilirsiniz ve neden bakıyorsunuz o nasıl size karşı? inşallah bu süreci kolay atlatırsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama gerçekten alternatif yol hem çok geniş bir alanda hem de çok trafikli ve evime en az 1 saat geç gidiyorum o zaman. Buna değmez.
gulendam_34 .!.: arabanızla geçerken yolu değiştirebilirsiniz ve neden bakıyorsunuz o nasıl size karşı? inşallah bu süreci kolay atlatırsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama gerçekten alternatif yol hem çok geniş bir alanda hem de çok trafikli ve evime en az 1 saat geç gidiyorum o zaman. Buna değmez.
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.907 7.000 108 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #62 civciv89 .!.: bi süreden sonra sıradanlaşıyor herşey herkes gibi oluyo geçici bi süre yani zamanla umursamıyorsun Genişletmek için tıkla... O süreç başlıyor gayet güzel giderken hop görüveriyorum ve tekrar başa sariyorum ama haklısınız böyle böyle kaniksamak gerekiyor.
civciv89 .!.: bi süreden sonra sıradanlaşıyor herşey herkes gibi oluyo geçici bi süre yani zamanla umursamıyorsun Genişletmek için tıkla... O süreç başlıyor gayet güzel giderken hop görüveriyorum ve tekrar başa sariyorum ama haklısınız böyle böyle kaniksamak gerekiyor.
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.907 7.000 108 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #63 gulendam_34 .!.: arabanızla geçerken yolu değiştirebilirsiniz ve neden bakıyorsunuz o nasıl size karşı? inşallah bu süreci kolay atlatırsınız Genişletmek için tıkla... Yani aslında tam dümdüz karşımda oluyor zaten, başımı cevirmeme gerek kalmıyor
gulendam_34 .!.: arabanızla geçerken yolu değiştirebilirsiniz ve neden bakıyorsunuz o nasıl size karşı? inşallah bu süreci kolay atlatırsınız Genişletmek için tıkla... Yani aslında tam dümdüz karşımda oluyor zaten, başımı cevirmeme gerek kalmıyor
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.567 6.932 398 36 istanbul 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #64 Sumak .!.: O süreç başlıyor gayet güzel giderken hop görüveriyorum ve tekrar başa sariyorum ama haklısınız böyle böyle kaniksamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yok yok oda geçiyo o kalp çarpıntısı anlık heyecan falan geride kalıyor zamana biraz zaman ver beni anlayacaksın
Sumak .!.: O süreç başlıyor gayet güzel giderken hop görüveriyorum ve tekrar başa sariyorum ama haklısınız böyle böyle kaniksamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yok yok oda geçiyo o kalp çarpıntısı anlık heyecan falan geride kalıyor zamana biraz zaman ver beni anlayacaksın
E eylul erdemir Sebnem ferah💞 Kayıtlı Üye 18 Haziran 2023 475 672 23 20 Mezarlık 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #65 Sumak .!.: Degistiremem o yoldan geçmek zorundayım Genişletmek için tıkla... Sil at hayatından işte, ben ne yazsam boş iş tamamen sende biter
Sumak .!.: Degistiremem o yoldan geçmek zorundayım Genişletmek için tıkla... Sil at hayatından işte, ben ne yazsam boş iş tamamen sende biter
E eylul erdemir Sebnem ferah💞 Kayıtlı Üye 18 Haziran 2023 475 672 23 20 Mezarlık 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #66 Sumak .!.: Ya neden yapayım böyle gereksiz ve ergence şeyler? Enerjimi daha yapıcı bir şekilde kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dun yazdim dun de ayni seyi yazdın bende baska turde seyler yazdim 2 kez yazmanin anlami yok
Sumak .!.: Ya neden yapayım böyle gereksiz ve ergence şeyler? Enerjimi daha yapıcı bir şekilde kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dun yazdim dun de ayni seyi yazdın bende baska turde seyler yazdim 2 kez yazmanin anlami yok
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.907 7.000 108 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #67 eylul erdemir .!.: Dun yazdim dun de ayni seyi yazdın bende baska turde seyler yazdim 2 kez yazmanin anlami yok Genişletmek için tıkla... Kafam güzeldi dün akşam
eylul erdemir .!.: Dun yazdim dun de ayni seyi yazdın bende baska turde seyler yazdim 2 kez yazmanin anlami yok Genişletmek için tıkla... Kafam güzeldi dün akşam
E eylul erdemir Sebnem ferah💞 Kayıtlı Üye 18 Haziran 2023 475 672 23 20 Mezarlık 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #68 Sumak .!.: Kafam güzeldi dün akşam Genişletmek için tıkla... Ooo içmeler falan e ne güzel işte dağıt kafayı be
Sumak .!.: Kafam güzeldi dün akşam Genişletmek için tıkla... Ooo içmeler falan e ne güzel işte dağıt kafayı be
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.907 7.000 108 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #69 eylul erdemir .!.: Ooo içmeler falan e ne güzel işte dağıt kafayı be Genişletmek için tıkla... Hayat güzel ya sadece bu konudaki gibi şeyler de olmasın artık hayatımda...
eylul erdemir .!.: Ooo içmeler falan e ne güzel işte dağıt kafayı be Genişletmek için tıkla... Hayat güzel ya sadece bu konudaki gibi şeyler de olmasın artık hayatımda...
process Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 8.604 23.470 548 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #70 Sumak .!.: Evet bu dediğinizi uyguluyordum, gayet de iyi gidiyordu başımı ters tarafta bir mağazaya çevirmiştim gayri ihtiyari bir şekilde ama bu sefer de o kaldırımda yürüyordu ama uygulamaya devam etmeye çalışıyorum.. kaniksamak için yani.. Genişletmek için tıkla... zamanla her şey yoluna girer, sıradanlaşır bi gün gözünüzün içine girse de görmezsiniz öyle sıradan birine dönüşür.
Sumak .!.: Evet bu dediğinizi uyguluyordum, gayet de iyi gidiyordu başımı ters tarafta bir mağazaya çevirmiştim gayri ihtiyari bir şekilde ama bu sefer de o kaldırımda yürüyordu ama uygulamaya devam etmeye çalışıyorum.. kaniksamak için yani.. Genişletmek için tıkla... zamanla her şey yoluna girer, sıradanlaşır bi gün gözünüzün içine girse de görmezsiniz öyle sıradan birine dönüşür.