Diyelim ki bir kedi sahiplendim haftanın 2 bazen 3 günü yarım gün evde olmuyorum haliyle yanlız kalacak bu sorun olur mu acaba ? Birde akvaryum var evde ama şayet olur ise yavru olacak aldıgım sorun olacagını sanmam.. Tüy dökülmesi sürekli oluyor mu yoksa aşılarını yaptırdıktan sonra belli aylardamı? Bana bilmem gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuz ..3 aylıgına teyzemin kedisine bakmıştım ve tüyleri çok dökülüyordu aşırı şekilde huylandım hayvanın peşinde elektirk süpürgesi ile dolaştım her kedi öylemi olur yoksa aşısız oldugu içinmiydi bilemiyorum ..
Bana sorabilirsinn.Canım kedi ilgi isteyen bir hayvandır her gün evde birileri olmalı,bakımı da zor zaten kafasına göre yemek yer,aç olmasa da sen yokken açıkta bıraktığın tabağa dokunur,bazen kafasına göre tuvaletini yapar..bir de tüylerini mevsimsel olarak döker,diğer zamanlarda çok olmaz tek tük..Bakamıyacaksan alma canım 15 yıla kadar ömrü var,bakabilirim diyorsan al..tek başına zor ama..
Diyelim ki bir kedi sahiplendim haftanın 2 bazen 3 günü yarım gün evde olmuyorum haliyle yanlız kalacak bu sorun olur mu acaba ? Birde akvaryum var evde ama şayet olur ise yavru olacak aldıgım sorun olacagını sanmam.. Tüy dökülmesi sürekli oluyor mu yoksa aşılarını yaptırdıktan sonra belli aylardamı? Bana bilmem gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuz ..3 aylıgına teyzemin kedisine bakmıştım ve tüyleri çok dökülüyordu aşırı şekilde huylandım hayvanın peşinde elektirk süpürgesi ile dolaştım her kedi öylemi olur yoksa aşısız oldugu içinmiydi bilemiyorum ..
Öncelikle yalnız bırakman hiç problem olmaz, istersen evde bırakıp haftasonu tatile bile çıkabilirsin yeterli su ve mamayla. Sadece döndüğünde biraz trip atabilir onu sevip oynamadığın için.
kusura bakmada arkadaşım bu düşünceyi kabul etmiyorum bikaç saatevde yanlız bıraktığımızda aklımız kalıyor sen haftasonu bırakmaktan bahsediyorsun sonuçta oda bi canlı 2 gün eve tıkıp bırakıp gitmek ne demek. helede böyle özgürlüğüne ilgiye sevgiye düşkün hayvan için
akvaryum sroun olucağını sanmıyorum bizde hem balık hem kuş var normalde balık herler ama akvaryumla hiç ilgilenmiyorlar sadece oturup izliyorlar evde olan başka hayvanları benimsiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?