Benim değil ama ablamın kedisinin fotoğrafı var :) paylaşmak istedim :))
Eki Görüntüle 657465
Oyy hepsi birbirinden şeker kediciklerin çok kıskandım, bende paylaşmak istedim kendi kedimin fotoğraflarını. Flashlar yüzünden birazcık asabiyiz çoğunlukla fotoğraflarda ama olsun artık
Eki Görüntüle 657670 Eki Görüntüle 657671 Eki Görüntüle 657672
Oyy hepsi birbirinden şeker kediciklerin çok kıskandım, bende paylaşmak istedim kendi kedimin fotoğraflarını. Flashlar yüzünden birazcık asabiyiz çoğunlukla fotoğraflarda ama olsun artık
Oturmaya bak keyfe bak
çok tatlı ya..
ben kedimi 2 aylıkken almıştım ve bu dediklerinin hiçbiri olması tüy dışında :26::26:
tuvaletini kesinlikle dışarı yapar illa pencerenin önünde açmam için seslenirdi.gece uykumdan kaldırırdı camın önüne giderdi anlardım tuvalete çıkıcağını..
yeminle birgün bacağı kalçasından kırıldı o halde bile dışarı çıktı yavrumm...yapmadı eve.
ay bnm kedim gerçekten insanlaşmıştı artık
birtek konuşamıyodu yaaaa
Canım valla bizim kedi de öyleydi hala öyle de kızgınlık dönemi mi ne işaret bırakıyorlarmış sanırım...kısırlaştırmak gerekiyor o yüzden..ayrıca yemeğe dokunmuyosa çok iyiymiş valla.çocukluğumdan beri o kadar çok kedi baktım ki hepsinin huyuydu vardı biraz bencillik hepsinde..ama yine de çok tatlılar çok severim sokaktaki kedileri bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?