• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil de merak

arkadaşım nikah salonları bedava ve cumartesi pazar günleri açık.. ve şöyle bir durum var mesela nikahını düğün salonunda kıydırmak istediğinde ekstra 1000 tl gibi bir ücret ödüyorsun. nikah memuru babasının hayrına gelmiyor yani evde yine aynı şekilde..

bakın belki niyetiniz kötü değildi fakat bana dedikodu çıktı haha falan yazmak yakışmamış size
sonuçta kim istemez güzel bir nikah yapmayı..

O Kızla ilgili nasıl bir tutumun var da ilk mesajı öyle yazdın?
kafamız karıştı bak şimdi; ne demek istediğin konusunda.

O Kızla ilgili nasıl bir tutumun var da ilk mesajı öyle yazdın?
kafamız karıştı bak şimdi; ne demek istediğin konusunda.

onun nikah yapmasından zerre rahatsız veya mutsuz değilim.sadece sürekli özel günlerimizi peşpeşe getirmesinden yakınmıştım.beni istemeye geldikleri günün ertesi günü ailelerini tanıştırdılar ve benim sözümde sürekli sürekli sürekli yakın zamanda nişan yapacaklarından o yüzden bizim bir an önce nişan yapmamız gerektiğinden falan bahsediyordu.bunun gibi bir çok sebepten dolayı zaten samimiyetimiz ve sohbetimiz 0.böyle bir şey duyduğumda aaa neden nikah salonunda yapmıolar dur bunu kk kadınları bilir hani salon fiyatları memur çağırma falan gibi detayları.ilk mesajımı pek dikkatli yazmamşım şimdi okuduğumda ben de farkettim biraz lakayt bir mesaj olmuş. :/

onun nikah yapmasından zerre rahatsız veya mutsuz değilim.sadece sürekli özel günlerimizi peşpeşe getirmesinden yakınmıştım.beni istemeye geldikleri günün ertesi günü ailelerini tanıştırdılar ve benim sözümde sürekli sürekli sürekli yakın zamanda nişan yapacaklarından o yüzden bizim bir an önce nişan yapmamız gerektiğinden falan bahsediyordu.bunun gibi bir çok sebepten dolayı zaten samimiyetimiz ve sohbetimiz 0.böyle bir şey duyduğumda aaa neden nikah salonunda yapmıolar dur bunu kk kadınları bilir hani salon fiyatları memur çağırma falan gibi detayları.ilk mesajımı pek dikkatli yazmamşım şimdi okuduğumda ben de farkettim biraz lakayt bir mesaj olmuş. :/
Valla kız yine saygılıymış da abisini ezip geçmek istememiş hani diyorsun ya “siz nişan yapın ben de yapacağım “ demesi. Demek ki ailede sıra önemli, şahsen benim açımdan hiç önemli bir mevzu değil..

Sana dedikodu çıkmış olması falan bunlar aslında şu an aklamaya çalıştığın düşüncelerini ele veriyor.

DEDİKODUYA MERAKLI OLAN VE SEVİNEN BİRİ BENİM İÇİN ÖYLEDİR. HELE Kİ YAKINI İÇİN HERŞEYDE DE ART NİYET ARANMAZ Kİ

kılasik bi türk kadını daha....elin derdi sizi mi gerdi anacım.....:KK67:

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.konunun kapatılmasını istiyorum :)

neden öküz altında buzağı arıyorsunuz ki?? insanların seçimi sizi niye ilgilendiriyor bu kadar? şahsen benim abimin eşi benim için böyle dedikodu mahiyetli şeyler düşünse ona çok kırılırım..

söyleyim deidm
eve nikah memuru cagırmak extra paraya bakıyor
öyle paraları yok hahaha ezikler demeyin yani.
evde sizi muhtemelen bir süpriz bekliyordur
hafta osnu nikah salonları tabıkı kapalı degıl

söyleyim deidm
eve nikah memuru cagırmak extra paraya bakıyor
öyle paraları yok hahaha ezikler demeyin yani.
evde sizi muhtemelen bir süpriz bekliyordur
hafta osnu nikah salonları tabıkı kapalı degıl

aslında ben şöyle düşündüm.nikah memurunu eve çağırmak baya yüklü bir maliyet diye biliyorum.nikah salonları bedava diye biliyordum.hani bedava yapmak varken neden eve çağırdılar merak ettim.artık etmiyorum ne ruh hastalığım kaldı ne piskopatlığım :) konu kapatılsın diyorum ama ne yapmam gerek kime söylicem siz biliyor musunuz?

Nikahlarını istedikleri yerde kıyabilirler. İster düğün sırasında , ister evde , ister salonda...Tercih meselesi .
Açıklarını bulduğunuzda rahata erecek misiniz? İnsanlar istedikleri gibi de evlenemeyecekler mi...

milletin düğününün derdinden kendininkine odaklanamışsın. google bıle yazsan çıkar

kendi düğünüme gayet odaklanmış haldeyim ben.konunun kapatılmasını rica ettim.ben gayet saygılı bir şekilde cevap veriyorum neden bu kadar kaba cevaplar veriyorsunuz anlamış değilim.

mune konumu kapatabilirse gerçekten çok mutlu olucam...

Back
X