sizi engellediğini nasıl farkettiniz?
ben de bir sosyal medya cahili olduğum için sizi engellediğini nasıl anladığınızı düşünüyordum tam.
yani tahminimce sizin onun profilini kurcalamanız ve sizi engellediyse görememeniz gerektiği için anlıyor olmanız lazım bu da demek oluyor ki neden yıllardır görüşmediğiniz kişinin profiline siz bakma ihtiyacı hissediyorsunuz?
Yüzsüzlüktür bu.
Hiç sevmediğim insan (?) tiplerinden birisi.
Arkadan sayarlar önlerine gelince bly yokmuş gibi davranırlar.
Bence senin tavrının aynısını eşinde koymalı tabi erkeklerde kendi aralarında tartıştıysa.
Program var engelleyen kisiyi gosteriyor bir de akraba vs ortak cok olunca hicbir yorum vs olmamasi dikkatimi cekmisti programa bakinca anladim.
Listenizde çıkarttığınız birinin sizi engellediğini nasıl anladınız ki? sürekli profillerine mi girip bakıyordunuz da göremeyince mi anladınız. Program falan derseniz de ki öyle bir program sanırım hala yok, sildiğiniz kişinin sizi engellemesini niye dert ettiniz ki. Takip edemeyeceğiniz için mi bozuldunuz yoksa hayatlarını..
Bırakın eşinizle bayramda seyranda iki kelime konuşuyorlarsa konuşsunlar siz konuşmak zorunda değilsiniz ki. Hem silen sizsiniz onlar değil ve sildikten sonra neden engellediklerini umursamanız saçma değil mi? Birisi beni silse ben de direkt engellerim yani belki de profillerine bakmanızı istememişlerdir.
neden bu tip bi programa ihtiyaç duyuyosunuz ki? bu osyal medyada takip yorum bilmemne biçok konuaçılıyor ki bence aşırı saçma. engellediyse engellemiş görmek istememiş demek ki, aklından ne geçiyo nerden bilebiliriz.
Bilemiyorsaniz yorum yapmazsiniz. Burda herkes herkese birsey soruyor ama tanimadigimiz insanlar icin yorum yapmiyormuyuz?
Kayra senin çoğu konun eşinin ailesi ile ilgili nedir bu çektiğin
Allah sabır versin canımEsimin bir kiz kuzeni de oyle diyor dusun kendi ailesi icin :))
yapıyoruz da sizin sorduğunuz soru şu.?
bi insan zaten ekli olmadığı birini niye engeller?
ben diyeyim ki yanlışlıkla olmuştur, tatmin eder mi sizi? en başında bunu merak etmeniz biley çok saçma. kim ekli kim değil kim engellemiş kim yorum yapmış kim beğenmiş bunlara özellikle dikkat etmeyi bırakırsanız rahat edersiniz.
Allah sabır versin canım
Benim bulduğum tek çözüm basit ve kolay ; eşinin ailesinden kimseyle görüşmeyin mutlu mesut yaşayın
Mümkün mü ?
Sosyal medyaya çok anlam yüklemişsiniz. O kadar ki kimin engellediğini bile görmek istiyorsunuz.
Başka kişilere yaptıkları yorumları okuyup anlam çıkarmışsınız. Belki bunlar konuşuldu, kulaklarına gitti. Onlar da çözümü sizi engellemekte buldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?