Dert degil de sadece merak

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Merhaba

Bir dert degil sadece merak ediyorum.

Esimin kuzenleri var. Abi kardes esleri yuzunden gorusmuyorlar. Oyle ki cocuklarini bile gormediler birbirlerinin. Bu iki kuzen esi dengesizlikleriyle bilinirler ailede. Bende akrabadir esimin kuzenidir diye alttan aldim uzun zaman. Simdi bi hir gur olsa esim kuzenleriyle gorusmeyecek. Neyse ki oyle de oldu. Bizim disimizda gelisen olaylar sonucunda iki kuzen ve esleriyle gorusmuyoruz. Bayagi hirgur cikti bagrisma cagrisma kavga etme boyutuna geldik.Bu olay 3 yil once gelisti.

Simdi bir tanesi bayagi bayagi arkamdan yalan soyledigi icin sosyal medyadan cikarttim onu. Oda karsilik olarak aylar sonra beni engellemis.

Digeriylede zaten 3 yildir gorusmuyoruz. Sosyal medyada ekli degildik ama o da engellemis.

Ama buyukler varken bayram-seyran olunca bu kuzenler esimle sanki aralarinda hicbirsey yokmus gibi konusmaya calisiyorlar. Esleri de ben yuz versem konusacaklar onlar yokmus gibi davraniyorum ben. Bu neyin kafasidir sizce? Listenizde ekli olmayan birini yillar sonra neden engeller insan? Ne durttu durduk yere :))) Ya da engellediginiz insanla ayni ortama girince neden konusmaya calisirsiniz hicbirsey yokmus gibi?

Edit: engellediklerini program sayesinde anliyorum. Bir de akraba vs ortak cok fazla olunca yorumlar vs begeniler dikkat cekiyor. Cunku alakasiz her fotografin altina laf sokmali mesajlar yazdiklari icin olmadiginda dikkatimi cekti tabiiki :))

Son düzenleme:
ben de bir sosyal medya cahili olduğum için sizi engellediğini nasıl anladığınızı düşünüyordum tam.
yani tahminimce sizin onun profilini kurcalamanız ve sizi engellediyse görememeniz gerektiği için anlıyor olmanız lazım bu da demek oluyor ki neden yıllardır görüşmediğiniz kişinin profiline siz bakma ihtiyacı hissediyorsunuz?

Yüzsüzlüktür bu.
Hiç sevmediğim insan (?) tiplerinden birisi.
Arkadan sayarlar önlerine gelince bly yokmuş gibi davranırlar.
Bence senin tavrının aynısını eşinde koymalı tabi erkeklerde kendi aralarında tartıştıysa.

En iyisi yoruma ekliyeyim. Programdan gorunuyor zaten. Sosyal medyada cok aktif olunca dikkatimi cekti yoksa kilitli profilleri nasil takip edebilirim

Listenizde çıkarttığınız birinin sizi engellediğini nasıl anladınız ki? sürekli profillerine mi girip bakıyordunuz da göremeyince mi anladınız. Program falan derseniz de ki öyle bir program sanırım hala yok, sildiğiniz kişinin sizi engellemesini niye dert ettiniz ki. Takip edemeyeceğiniz için mi bozuldunuz yoksa hayatlarını..

Bırakın eşinizle bayramda seyranda iki kelime konuşuyorlarsa konuşsunlar siz konuşmak zorunda değilsiniz ki. Hem silen sizsiniz onlar değil ve sildikten sonra neden engellediklerini umursamanız saçma değil mi?
Birisi beni silse ben de direkt engellerim yani belki de profillerine bakmanızı istememişlerdir.

Tartismadilar. Onlar eslerinin laflarina bakarak esime tavir aldilar.

Program var engelleyen kisiyi gosteriyor bir de akraba vs ortak cok olunca hicbir yorum vs olmamasi dikkatimi cekmisti programa bakinca anladim.

neden bu tip bi programa ihtiyaç duyuyosunuz ki? bu osyal medyada takip yorum bilmemne biçok konuaçılıyor ki bence aşırı saçma. engellediyse engellemiş görmek istememiş demek ki, aklından ne geçiyo nerden bilebiliriz.

Kuzeninin esi telefonda esime bagirdi ve kuzeni sesini cikartmadi. Hicbirsey demedi. Maksat kuzenle gorusmek degil bayramda vs
Buyukler var diye onlarin yaninda konusmak zorunda kaliyorlar.

Bilemiyorsaniz yorum yapmazsiniz. Burda herkes herkese birsey soruyor ama tanimadigimiz insanlar icin yorum yapmiyormuyuz?

Kayra senin çoğu konun eşinin ailesi ile ilgili nedir bu çektiğin

Bilemiyorsaniz yorum yapmazsiniz. Burda herkes herkese birsey soruyor ama tanimadigimiz insanlar icin yorum yapmiyormuyuz?

yapıyoruz da sizin sorduğunuz soru şu.?

bi insan zaten ekli olmadığı birini niye engeller?

ben diyeyim ki yanlışlıkla olmuştur, tatmin eder mi sizi? en başında bunu merak etmeniz biley çok saçma. kim ekli kim değil kim engellemiş kim yorum yapmış kim beğenmiş bunlara özellikle dikkat etmeyi bırakırsanız rahat edersiniz.

Sosyal medyaya çok anlam yüklemişsiniz. O kadar ki kimin engellediğini bile görmek istiyorsunuz.
Başka kişilere yaptıkları yorumları okuyup anlam çıkarmışsınız. Belki bunlar konuşuldu, kulaklarına gitti. Onlar da çözümü sizi engellemekte buldular.

Baskalari icin degil tabiiki bu kiz hic ekli degildi bende kavga ettigimiz kisi icin soyluyorum. Aramizda ciddi kavga olmus ve iftira attiklari icin ve biz kendimizi ifade edemedik kisacasi hincimi evet alamadim ama buyuklerin yaninda konusma cabalarina girip 3 yil sonra engellemesi garip geldi. Sonucta profiller kitli. Dedigim gibi sadece merak ettim bu durumu bu yuzden sordum

Allah sabır versin canım
Benim bulduğum tek çözüm basit ve kolay ; eşinin ailesinden kimseyle görüşmeyin mutlu mesut yaşayın
Mümkün mü ?

Bir onceki konum yine tabiiki ailesiyle. Kp imin neler dedigini yazmistim. Simdi arayip arayip bi kp hasta bi kv hasta inanin duygu somurusu yapiyorlar. Kurtulamiyorum maalesef :))

Hayir biz kimseyle konusmuyoruz bu konulari
Icimi.dokebildigim tek yer burasi :)) aslinda anlam yuklemiyorum sonusta sosyal medyada olsa kullanicilari gercek ve aramda sorun yasadigim insanlar. Onlar aile buyuklerinin yaninda bizi cekistirip konustuklari icin iki yuzlu davranip ben tavir koydugum icin de gorusmek konusmak istemeyen insan durumundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…