Dert değil,fikir istiyorum..

yasadiginiz sehire gore tavsiye verecektim ama tokat hakkinda hicbir bilgim yok.
zarif bir orkide yaptirin, derim ben. bir de gunun hatirasi olarak zarif bir bileklik yahut kolye alinabilinir altin.

bence tanışmak için çiçek tatlı ya da pasta ( eğer baika ile gidecekseniz kendi ilinizin lokumu tatlısı nesi varsa) ondan goturun bol bol zamanınız olacak goturmek için beklentileri yukseltmeyın...

ayyy ne güzel bi heyecan benim böyle olmadı keske olsaydı neler yapmak isterdim nelerrr....

Öncelikle hayırlı olsun
bize eşimin ailesi tanışmaya geldiğinde baklava ve çok hoş çiçek getirmişlerdi istemeye geldiklerinde çikolata gene çiçek birde babam verdim dedikten sonra onlarda adetmiş tam altın taktılar bana
bence tanışmaya giderken çok abartmayın klasik tatlı ve çiçek götürün göz boyamaya çalışmak gibi gelmesin insanlara zaten önemli olan yaklaşım ve güler yüz inanın siz ne götürseniz götürün soğuk davranırsanız götürdüklerinizin bi önemi olmaz mesela kız mutfağa bişeyler hazırlamaya gittiğinde yanına gidin yardım için benim görümcem yok ama eltim var eltim sağolsun hemen bana yardıma gelmişti çok hoşuma gitmişti

aslında cıcek sepeti.com da kısıtye ozel cıkolatalar var:. uzerıne ıyıkı varsın senı sevıyorumvb.seyler yazdırıyolar . cok da begenıyorum ben. klasık dısı bence.. ayrıca benımde ılk cıcegım oyle geldı yasım kadar kırmızı gul ortaya tek beyaz gül.. cok hos duruyordu :))

Ben çiçek ve çikolatayı uygun bulmadım çünkü zaten istemede götürülecek. Tekrar tekrar götürmeye gerek var mı bilemedim.
Tanışmaya giderken bir tatlı götürülebilir. Bana eşim bir sepet yaptırmıştı, içinde kalpli kaplı çikolatalar ve amigurumi ile örülmüş bize benzeyen gelin ve damat bebek. İlginç gelmişti ve hoşuma gitmişti:)

görümceye gel. Birşey diyeceğim siz burada birbiriniz yüzünden konu açmak zorunda kalsanız 'görümcem beni sevmiyor mu ' temalı başlıklar görürüz sanırım ne mutlu gelin kızımıza ve tabi size

Valla ne götürürseniz götürün, çıtayı çok yükseltmeyin derim, yoksa en ufak bir değişiklikte, hemen farklı şeye yorarlar. Çok da şımartmayın yani, tamam gelininiz olacak da, yine de... :)

Ay insallah oda bizi cok sever. Gelin-görümce değil, abla,kardes gibi olalim istiyorumm..

Arkadaslar gecen hafta gittik tanismaya. Gelinimizde dün annemlere geldiler. Ikiside cok güzel gecti. Gelinimiz cok tatli ve cok cana yakin. Ilk olarak giderken herseyi süsledik paketledik. Ben güzel bir tabaga süslü pop kekler yaptik folyeledik. Yengem ev hediyesi olarak kahve makinesi ve cikolata ayriyetten cicek aldi. Abimle annem kocaman bir buket cicek ve 3 cesit cikolata yaptirdilar. Hepimizin eli dolu dolu gittik ve kiz tarafi fazlasiyla memnn kaldi,bizde ayni sekilde. Dün onlarla gelirken elleri dolu geldiler saolsunlar. Simdilik hersey o kadar güzel gidiyorki rabbim bozmasin. Cumartesi istemeye gidiyoruz insallah. Gelinimize sordum o güne özel istedigin bisey varmi,varsa lütfen bana söyle icinde kalmasin dedim. Ay canim benim cok düsüncelisin,cok saol ama sizin gelmeniz ve düsünmeniz yeter dedi. Kendiside cok nazik ve ince düsünceli. Neyse daha fazla anlatmayayim Sadece siz deger kk üyelerinide bilgilendirmek istedim. Sevgiyle kalin hanimlarrr

hey maşallah amma çok şey götürmüşsünüz
benimkiler gelirken 2 kutu baklava, bir de iki dallı orkide getirmişti de çok dediydim, hatta annem kesin çocuğu tembihledin dimi ondan bu kdar çok şey getirdi demişti. sizin gibi olsa demek sopa yiyecekmişim annemden

Hahahah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…