Slm hanimlar,
Cumartesi günü insallah abimin sevgilisinin ailesiyle ailecek tanismaya gidiyoruz. Dün abim evlilik teklifi yapmis ve kiz kabul etmis cok sükür
Babamda kiz tarafini aradi,tanismaya gelmek istiyoruz müsaitseniz. Ne zaman gelelim dedi,cumartesi günü belirlendi.
Simdi annemle düsünmeye basladik ilk evlerine gidecegimiz ve müstakbel gelinimizde ilk tasinacagimiz icin ne götürebiliriz?
Klasik olmayan,güzel fikirlere ihtiyacim var.
Güzel gelinimizi cok mutlu etmek ve kendine deger verildigini göstermek istiyoruz..
Coooook heycanliyimmm
Bende hiç tanımıyosunuz sanmıştımGelinimiz ablamin arkadasi taniyoruz yani:)
Yok taniyoruz kendisini:)Bende hiç tanımıyosunuz sanmıştım
ayyy ne güzel bi heyecan benim böyle olmadı keske olsaydı neler yapmak isterdim nelerrr....Slm hanimlar,
Cumartesi günü insallah abimin sevgilisinin ailesiyle ailecek tanismaya gidiyoruz. Dün abim evlilik teklifi yapmis ve kiz kabul etmis cok sükür
Babamda kiz tarafini aradi,tanismaya gelmek istiyoruz müsaitseniz. Ne zaman gelelim dedi,cumartesi günü belirlendi.
Simdi annemle düsünmeye basladik ilk evlerine gidecegimiz ve müstakbel gelinimizde ilk tasinacagimiz icin ne götürebiliriz?
Güzel gelinimizi cok mutlu etmek ve kendine deger verildigini göstermek istiyoruz..
Coooook heycanliyimmm
Öncelikle hayırlı olsunSlm hanimlar,
Coooook heycanliyimmm
aslında cıcek sepeti.com da kısıtye ozel cıkolatalar var:. uzerıne ıyıkı varsın senı sevıyorumvb.seyler yazdırıyolar . cok da begenıyorum ben. klasık dısı bence.. ayrıca benımde ılk cıcegım oyle geldı yasım kadar kırmızı gul ortaya tek beyaz gül.. cok hos duruyordu :))Bende abimin kirmizi güller ortasinada birtane beyaz güllü bir buket yaptirmasini düsündüm. Cikolataya gelecek olursak önceklikle cok özel bir tabak secip evde kendim süslü cikolata topcuklari yapicam ve folyoyla süslicem. Ve hazir güzel sunumlu cikolatada yaptircaz. Bide bol sevgi tabi:)
Bunlara rağmen yinede bana klasik geldi nedense:)
Ay insallah oda bizi cok sever. Gelin-görümce değil, abla,kardes gibi olalim istiyorumm..görümceye gel. Birşey diyeceğim siz burada birbiriniz yüzünden konu açmak zorunda kalsanız 'görümcem beni sevmiyor mu ' temalı başlıklar görürüz sanırım ne mutlu gelin kızımıza ve tabi size
Hahahah:)))hey maşallah amma çok şey götürmüşsünüz
benimkiler gelirken 2 kutu baklava, bir de iki dallı orkide getirmişti de çok dediydim, hatta annem kesin çocuğu tembihledin dimi ondan bu kdar çok şey getirdi demişti. sizin gibi olsa demek sopa yiyecekmişim annemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?