Sende cok tatlisinEvet kızlar bu tatlı görümce benim görümcen olacak yanlış olmasın
Bende abimin kirmizi güller ortasinada birtane beyaz güllü bir buket yaptirmasini düsündüm. Cikolataya gelecek olursak önceklikle cok özel bir tabak secip evde kendim süslü cikolata topcuklari yapicam ve folyoyla süslicem. Ve hazir güzel sunumlu cikolatada yaptircaz. Bide bol sevgi tabi:)Şaka bir yana bence cikolata gül demetlerinden çiçek zaten olur ayrica geline özel bir sey aklima gelmedi kiyafet alsaniz olmaz parfum felan hic olmaz yiyecek cikolata pasta zaten alincak cicekte zaten aliniyor bulamadım
Bende abimin kirmizi güller ortasinada birtane beyaz güllü bir buket yaptirmasini düsündüm. Cikolataya gelecek olursak önceklikle cok özel bir tabak secip evde kendim süslü cikolata topcuklari yapicam ve folyoyla süslicem. Ve hazir güzel sunumlu cikolatada yaptircaz. Bide bol sevgi tabi:)
Bunlara rağmen yinede bana klasik geldi nedense:)
Inşallah canım,rabbim gönlüne göre versinn..Ay ins benim gorumcem de senin gibi olurr ne guzel olur yerim onu ben
Sende fazla sevgi pıtırcığısınBende abimin kirmizi güller ortasinada birtane beyaz güllü bir buket yaptirmasini düsündüm. Cikolataya gelecek olursak önceklikle cok özel bir tabak secip evde kendim süslü cikolata topcuklari yapicam ve folyoyla süslicem. Ve hazir güzel sunumlu cikolatada yaptircaz. Bide bol sevgi tabi:)
Bunlara rağmen yinede bana klasik geldi nedense:)
Sesli güldüm:)))vay be ne görümceler var
bana denk gele gele anası kılıklılar gelmiş.
Nedenki? Deger vermessin,deger vermiyor olur. Verirsin bu seferde istememmi olur? Anlayamadim acikcasi. Insan elbet sevilmek,deger verildigini hissetmek ister.. ben yakinlik gösteririm sonucta ailemize giriyor. Ha o istemesse ayri mevzu mesafeli oluruz ama yinede yengem diye severim,sayarim ve abimle yeterki mutlu olsunlar derim..bu kadar sevgi pıtırcığı olmanın gereği var mı ya ne bileyim ben olsam istemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?