dert değil merak

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
etrafımda yada dizilerde bazen yarışma programlarında görüyorum kadın erkek evli yada değil eşi (yani bayan olan) ağladığında erkek olan eşinin ağladığını görünce herşeyden vazgeçip karısının yada sevgilisinin her istediğini yapmaya hazır hale geliyor.hadi film ve dizileri geçtim gerçek hayatta da az da olsa bu tip erkekler var.peki siz hanımlar göz yaşlarınızla eşinize istediğiniz bir şeyi yaptırabiliyor musunuz?

Hic boyle birseyi denemedim
Cocuk degiliz degil mi ama
Neden aglayarak birseyler yaptiralim? Kiymeti kalmaz

Erkekler genel olarak aglayan ya da nazlanan kadinlara dayanamiyor. Bu bir gercek.
Ama istedigimi yaptirmak icin aglamadim hic.
Ama bir sey olmuyorsa ve uzuldugum icin agliyorsam esim oldurmak icin x2 kat ugrasir bu da bi gercek.

Gözyaşları ile birine istediği birşey yaptırmak ancak zayıf ve karaktersiz insanların işidir bana göre..
Bu yüzden hiç denemedim bile..
bende hiç denemedim denememde.bazaen insan öyle bir noktaya geliyorki istemsizde akıve
Hic boyle birseyi denemedim
Cocuk degiliz degil mi ama
Neden aglayarak birseyler yaptiralim? Kiymeti kalmaz
bencede öylede görüyorum bazen.

Ricamla yapmayacaksa baska turlu de yapmasin.

O tur kadinlarin da gurursuz olduklarini dusunuyorum.

Erkekler genel olarak aglayan ya da nazlanan kadinlara dayanamiyor. Bu bir gercek.
Ama istedigimi yaptirmak icin aglamadim hic.
Ama bir sey olmuyorsa ve uzuldugum icin agliyorsam esim oldurmak icin x2 kat ugrasir bu da bi gercek.
tabiki üzülmek bambaşka bişey.

bu konuda 2 tez var..

1 ) burcu duygusal olan erkekler..evcimen tipler işte..Mesela yengeç erkeği..dayanamaz göz yaşlarına

2 ) burcuda kendide ODUN olan erkekler..ağır abi olanlar..Ağlayınca dahada sinir olup..iyice senden uzaklaşırlar..

DİPNOT : Burcu karakteri ne olursa olsun..bir erkeğin EGOSUNU TAVAN YAPTIRIRSANIZ..sensiz ölürüm yaşayamam gazını verirseniz..Değil ağlamak ayaklarına kapansanız yine bildiğini yapar gelmez :)

kesinlikle çok doğru.

Ben ikibkere agladim sevgilimin yaninda isteğim seyi yaptirmak icin degil ama. Çok uzulmustu

dayanamaştır size.bende kedi hastasayım değil ağlamak ağaca çıksam almaz.
Kedi hastası oldugumu bılıyodu ama bı heves sandı . Bende alsın dıye küstüm konuşmadım bile
Hayatımda tek zorla yaptırdıgım sey ama suan kedıler için ölür o derece sevıyo..

Kedi hastası oldugumu bılıyodu ama bı heves sandı . Bende alsın dıye küstüm konuşmadım bile
Hayatımda tek zorla yaptırdıgım sey ama suan kedıler için ölür o derece sevıyo..
benim eşim tiksiniyor kediden seviyor ama dokunamaz hiç kuşa bile dokunamıyor tüylü şeylere tiksiniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…