Sacini cok beyendim, teninede yakismis, uzunlukda cok hos
teşekkür ederim yorumunuz için :) önleri de baya uzun acaba perçem falan mı kestirsem ama onu da kullanamıyorum sanki ben
Eki Görüntüle 796396
Eki Görüntüle 796432 Eki Görüntüle 796433
bak bu modeller çok hoş kendim için kışa birini yaptırmayı düşünüyorum sanada fikir verir belkiüstteki fotolarda benim kendi saçım düz ve dalgalı halini attım
Eki Görüntüle 796396
Eki Görüntüle 796432 Eki Görüntüle 796433
bak bu modeller çok hoş kendim için kışa birini yaptırmayı düşünüyorum sanada fikir verir belkiüstteki fotolarda benim kendi saçım düz ve dalgalı halini attım
Neyse ben sana yardımcı olayım buydu söylediğim resim
Bu kestirmeden önceki;
Eki Görüntüle 795912
Bu da kestirdiğim ilk günü çekildi. 1 sene önce falan şimdi omuzumu geçiyor azıcık
Eki Görüntüle 795917
uzun bob harika olur bence. Ben kestirdim hiç pişman olmadım.
bence yakışmış belki azcık daha uzunu olabilirdi ama uzamıştır zaten ,bizim saç yapımızında bu kötülüğü var sürekli düzleştirmek lazım sanırım,annemin de saçı kısa o :44:düzleştirmeden durmuyo
malesef cekme imkanım yok üzgünümsize yakışacagını düşünüyorum. Arkaları kısa önleri hafif uzun ,omuz hizasında.
Aynısını kastedmek istemiştim. Bende o modelini yakışacağını düşündüm.
dalgalı saç bence size çok yakışıyor :) ortadaki de yakışır bence
birazcık daha cesarete ihtiyacım vaaar
malesef cekme imkanım yok üzgünümsize yakışacagını düşünüyorum. Arkaları kısa önleri hafif uzun ,omuz hizasında.
bende ortadakine bayılıyorum ama kuförüme danıştım platin var aralarında emin misin falan diyince gözüm korktu daha önce saçımı hiç boyatmadım sadece geçen kış kendi rengimin bi kaç ton açığını gölge attırdım o kadar :18:
Çok kısa kestirmemek şartıyla ve değişiklik istiyorsan hemen kuaföre kooooooşşşş
cok guzel olur bence.Çoğu kadına yakışıyor bob.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?