Dert değil,saç konusunda fikir istiyorummm :)

Eki Görüntüle 796396
teşekkür ederim yorumunuz için :) önleri de baya uzun acaba perçem falan mı kestirsem ama onu da kullanamıyorum sanki ben

bak bu modeller çok hoş kendim için kışa birini yaptırmayı düşünüyorum sanada fikir verir belki üstteki fotolarda benim kendi saçım düz ve dalgalı halini attım

Eklentiler

• $IMG_0990.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $Jennifer-Lopez-kahkül-perçem-modelleri.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:

bence yakışmış belki azcık daha uzunu olabilirdi ama uzamıştır zaten ,bizim saç yapımızında bu kötülüğü var sürekli düzleştirmek lazım sanırım,annemin de saçı kısa o :44:düzleştirmeden durmuyo

Evet ya toplanmıyordu zaten Belime kadar olan saçlarımı kestirdim. Pişman oldum zaten Çok kısa oldu. Sende çok kısa kestirme de.

malesef cekme imkanım yok üzgünümsize yakışacagını düşünüyorum. Arkaları kısa önleri hafif uzun ,omuz hizasında.

malesef cekme imkanım yok üzgünümsize yakışacagını düşünüyorum. Arkaları kısa önleri hafif uzun ,omuz hizasında.

Aynısını kastedmek istemiştim. Bende o modelini yakışacağını düşündüm.

dalgalı saç bence size çok yakışıyor :) ortadaki de yakışır bence

bende ortadakine bayılıyorum ama kuförüme danıştım platin var aralarında emin misin falan diyince gözüm korktu daha önce saçımı hiç boyatmadım sadece geçen kış kendi rengimin bi kaç ton açığını gölge attırdım o kadar :18:

bence de boyatmayın aralara karamel falan hoş olur bence,daha genciz boyalarla bütün saçımızı yıpratmayalım,ama geçen yaz aktarlarda satılan doğal boyalardan alıp boyamıştım hiç bi zararı olmamıştı hafif karamellik katmıştı hoş olmuştu deneyebilirsiniz

Kendine güveeeen :) kökü sende uzar beğenmezsen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…