Zaten ara boy istemiyor. Bence saçları zaten boyunu kısaltacak ister istemez. Ne boyda istiyorsa 2 kat uzununu kestirsin ki yapmadığı zamanlarda da saçını istediği boyda gözükür
saçım öyle çok boyunu kısaltıcak bi dalgaya sahip,son zamanlarda azaldı dalgası bi ara perma vardı o zaman baya fenaydı tabi :) kat attırınca da artıyor dalgası,ama bu düz kesimde nolur bilemiyorum
Bu model dalgalıda da çok tatlı olur bence
misal Eki Görüntüle 796521
ilk baştan çok kısa kestirme cesaret edemiyorsan ama aklına düşmüş bi kere kestirme fikri o yüzden hiç düşünme derim. Değişiklik iyidir
Kestirme sakın ben dalgalı ve uzun saçı çok beğeniyorum
Bana kalırsa uzatabildiğin kadar uzat.
Kestirmeyi düşünme.
Senin yüzünün şekline uzun saç daha yakışır bence.
neyse kızlar ben kaçar daha mekik çekip burda öğrendiğim kürleri uygulaycm bacaklarımatakipteyim bakalım saçların son hali nolacak
O zaman azıcık ucundan kestiiiir
tamamen farkli bir şeyle karşılaşıyomuşsunuz bi deboyanmış saçlar falan size kolay gelsin
öyle mi diyosunuz,bilemedim şimdi ben de,kısa sürede de uzamıyor valla ya bu saçlar,baya bekledim uzaması için şimdi de sıkıldım gibi sanki ama korkuyorum da tabi
hahahabakalım yarın ola hayrola derler ya rüyamda belki o halimi görürüm ya vazgeçerim ya kestiririm
Kestirdiğin an içinde pişmanlık başlar sana söyleyim.
Hele ki uzaması için çok beklediysen çok üzülürsün.
Bence kestirme.
İstersen boyat, perma yaptır ama kestirme.
Kestirdiğin an içinde pişmanlık başlar sana söyleyim.
Hele ki uzaması için çok beklediysen çok üzülürsün.
Bence kestirme.
İstersen boyat, perma yaptır ama kestirme.
perma mı yaptırsam acabaşu an her fikir cazip geliyor
Doğru dedin ben kestirdim belime kadar saçı ama biraz fazla kısa kaçtı kesimi. Çok pişmanım şimdi önler uzasın son bir Arkası V modeli kestircem boyundan çok gitmemesi şartıyla sonra bırakcam uzasın. Önlerin uzamasını bekliyorum. Ne yap et pişman olacağın kısalıkta kahrolursun ben 1 yıldır pişmanım zaten geç uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?