Dert değil,saç konusunda fikir istiyorummm :)

Zaten ara boy istemiyor. Bence saçları zaten boyunu kısaltacak ister istemez. Ne boyda istiyorsa 2 kat uzununu kestirsin ki yapmadığı zamanlarda da saçını istediği boyda gözükür

saçım öyle çok boyunu kısaltıcak bi dalgaya sahip,son zamanlarda azaldı dalgası bi ara perma vardı o zaman baya fenaydı tabi :) kat attırınca da artıyor dalgası,ama bu düz kesimde nolur bilemiyorum

Bana kalırsa uzatabildiğin kadar uzat.
Kestirmeyi düşünme.
Senin yüzünün şekline uzun saç daha yakışır bence.

saçım öyle çok boyunu kısaltıcak bi dalgaya sahip,son zamanlarda azaldı dalgası bi ara perma vardı o zaman baya fenaydı tabi :) kat attırınca da artıyor dalgası,ama bu düz kesimde nolur bilemiyorum

Sen saçını daha iyi tanırsın tabi eğer kısaltmaz diyorsan dalgası istediğin boyda kestir tatlım. Benim kısaltıyor da hele maşa yapınca iyice..

evet bu model de güzelmiş,5 yıl önce saçımı kısa kestirmiştim ama saçma bi boydu omuzlarıma değen kahküllü bi şeydi,şimdi bakıyorum da hiç yakışmamış ,tabi yüzüm de baya değişti kaşlar falan,bi de kahkül asla istemiyorum o yüzden yakışma ihtimali var gibi geliyor

Kestirme sakın ben dalgalı ve uzun saçı çok beğeniyorum

O zaman azıcık ucundan kestiiiir

neyse kızlar ben kaçar daha mekik çekip burda öğrendiğim kürleri uygulaycm bacaklarıma takipteyim bakalım saçların son hali nolacak

Bana kalırsa uzatabildiğin kadar uzat.
Kestirmeyi düşünme.
Senin yüzünün şekline uzun saç daha yakışır bence.

öyle mi diyosunuz,bilemedim şimdi ben de,kısa sürede de uzamıyor valla ya bu saçlar,baya bekledim uzaması için şimdi de sıkıldım gibi sanki ama korkuyorum da tabi

öyle mi diyosunuz,bilemedim şimdi ben de,kısa sürede de uzamıyor valla ya bu saçlar,baya bekledim uzaması için şimdi de sıkıldım gibi sanki ama korkuyorum da tabi

Kestirdiğin an içinde pişmanlık başlar sana söyleyim.
Hele ki uzaması için çok beklediysen çok üzülürsün.
Bence kestirme.
İstersen boyat, perma yaptır ama kestirme.

hahaha bakalım yarın ola hayrola derler ya rüyamda belki o halimi görürüm ya vazgeçerim ya kestiririm

Tamam tatlım takipteyiz. Hatta arkadaşlık isteği gönderdim kaçırmayayım diye takipteyiz. Geldi mi bilmiyorum ama :)

Kestirdiğin an içinde pişmanlık başlar sana söyleyim.
Hele ki uzaması için çok beklediysen çok üzülürsün.
Bence kestirme.
İstersen boyat, perma yaptır ama kestirme.

Doğru dedin ben kestirdim belime kadar saçı ama biraz fazla kısa kaçtı kesimi. Çok pişmanım şimdi önler uzasın son bir Arkası V modeli kestircem boyundan çok gitmemesi şartıyla sonra bırakcam uzasın. Önlerin uzamasını bekliyorum. Ne yap et pişman olacağın kısalıkta kestirme. kahrolursun ben 1 yıldır pişmanım zaten geç uzuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
perma mı yaptırsam acaba şu an her fikir cazip geliyor

Bence sen önce boyat.
Bir de öyle dene.
Eğer hala daha tatmin olmazsan o zaman perma yaptır.
Ama boyadan sonra perma saçlarını mahvedebilir, haberin olsun. :26:

Saçlar çok hassas bir konu ya.
İnsan bir anda gaza gelip kestirebiliyor.
Ama sonrasındaki o pişmanlık tarif edilemez.

Saç uzatma yöntemleri var, onlara bi göz atsan? :26:

Ya yapmadığım şey kalmadı ama hem çok güçsüz hem dökülüyor. Yapısı böyle ne yapsam olmuyo. En iyisi bıraktım kendi halinde uzasın.

Canım V kestirme saçını düz olsun v kestirince saçlar az görünüyor düz olunca gür ve bakımlı görünüyor ben v saçımı düzelttirmeye çalışıyorum 1 yıldır

ben uzun saçlara bayılıyorum kısayı da kadınlara hiç yakıştırmıyorum bence kestirme:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…