Dert değil,saç konusunda fikir istiyorummm :)

aynen canım daha beyazlarımız çıkmadan kalkışmak istemiyorum o işlere belki yine gölge attırırım maksat değişiklik olsun sende karar verince fotonu atta görelim eğer önleri uzun arkalar kısa düşünüyorsan rihannanınkiler favorim

Rihannanın son hali bildiğin kenarı kazıtmış asker traşından da beter. Hiç hoş durmuyo. Ve çok asi bir tavır sergiliyor. :/ Bence normal önü uzun arkası kısa kestirmelisin

Saçlarının kendi dalgasıysa eğer bu sakın kestirme. Dalgalı ve uzun bir saç her zaman ön plandadır. Benim saçlarımda uzun ama bildiğin pırasa keşke seninki gibi olsaydı Ama illa kestireyim değişiklik olsun diyorsan katlı saçtan ve önü kısa arkası uzun modelden uzak dur çünkü bütün arkadaşlarım bu modeli kestirdi düz saçlılar çok memnun ama gel gelelim dalgalı saçı olanlar bir türlü mutlu olamadı modelden. Sürekli yapmak zorunda kalıyorlar saçlarını düzleştiriyorlar kırılıp yıpranıyo azıcık saçları var gibi görünüyo. E yapmasalar yamuk yumuk oluyo şekli şemali belli olmuyo. Küt bir kısa kestirebilirsin mesela düz olsun omuzlarında :) Ama kestirmesen ve uzatsan bakımınıda güzelce yapsan o saçlar varyaa ne kadar güzel olur

Kendine güveeeen :) kökü sende uzar beğenmezsen de

birden çok kısa kestiremem sanırım,ara boy olsun da istemiyorum aslında ,hani omuza değdikçe saçlar dışa doğru kıvrılıyo ya o çok sinir bozucu

birden çok kısa kestiremem sanırım,ara boy olsun da istemiyorum aslında ,hani omuza değdikçe saçlar dışa doğru kıvrılıyo ya o çok sinir bozucu

Ayy evet ben ilk kestirdiğimde işte aynı öyle oldu kıvırcıklar kesinlikle omuzdan yukarı kestirmemeli Avize gibi oluyo resmen. Bi daha asla kıvrılıyo yukarı berbat gözüküyo :26:

Bu model güzel evet ama biraz daha uzununu kestirirsen yüz tipine daha çok yakışır bence. :)

bu saç modeli pelin karahanın yüz tipine sahip insanlara çok yakışıyor :) Beğeniyorum. Ama her yüz tipine yakışmıyor

Ayy evet ben ilk kestirdiğimde işte aynı öyle oldu kıvırcıklar kesinlikle omuzdan yukarı kestirmemeli Avize gibi oluyo resmen. Bi daha asla kıvrılıyo yukarı berbat gözüküyo :26:

işte ben de karar veremedim,saçımın doğasında dalgalı olma var bazen kıvırcığa yaklaşır kesimden kesime fark ediyor,o yüzden aklım iyice karıştı

işte ben de karar veremedim,saçımın doğasında dalgalı olma var bazen kıvırcığa yaklaşır kesimden kesime fark ediyor,o yüzden aklım iyice karıştı

Bak tatlım benimde kıvırcık sayılır. Kıvırcık saçlar zaten kestirmenin doğal halinden kıvırcık olduğu için daha kısa gözükür. O yüzden ne kadar kısalıkta düşünüyorsan onun 1-2 kat uzununu kestir ki kıvırcık haldeyken kısalacak saçın istediğin boyda gözükür böyle yaparsan Kıvırcığın halinde kıvırcık anlar :/

benim de aklımda olan boy aslında bu,peki saçınızın yapısı nasıl?

benım uçları dalgalı çok gür değil çok zayıfta değil şimdi böyle hepsi bi boyda olunca daha gür görunuyor fön çektiğimde çok hoş duruyor düzleştırıncede internette bob model saçlar olarakta aratabılırsınız fikir olur

Bunlar da çok kısa ya kıvırcıkta pek kullanışlı olmuyor :/

zaten saçları dalgalıymış ara boy kestirirse asıl kullanımı zor olur sürekli fön ister tabi ben sadece yardım etmeye çalıştım karar onun iyice kafası karışmıştır kesin

Zaten ara boy istemiyor. Bence saçları zaten boyunu kısaltacak ister istemez. Ne boyda istiyorsa 2 kat uzununu kestirsin ki yapmadığı zamanlarda da saçını istediği boyda gözükür

Bu model dalgalıda da çok tatlı olur bence

misal

ilk baştan çok kısa kestirme cesaret edemiyorsan ama aklına düşmüş bi kere kestirme fikri o yüzden hiç düşünme derim. Değişiklik iyidir

İşte bu model uzayınca avize şekli gibi kıvrılıyor sonrasında rahatsız oluyormuş öyle olmasından :/

Zaten ara boy istemiyor. Bence saçları zaten boyunu kısaltacak ister istemez. Ne boyda istiyorsa 2 kat uzununu kestirsin ki yapmadığı zamanlarda da saçını istediği boyda gözükür

bi önceki sayfada Gwyneth Paltrow un saçını beğendiği için yazdım o ara boy mesela yoksa tabiki haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…