bence de boyatmayın aralara karamel falan hoş olur bence,daha genciz boyalarla bütün saçımızı yıpratmayalım,ama geçen yaz aktarlarda satılan doğal boyalardan alıp boyamıştım hiç bi zararı olmamıştı hafif karamellik katmıştı hoş olmuştu deneyebilirsiniz
Eki Görüntüle 796390 bunu düşünüyorum ben de sanki ama saçımın yapısına nasıl gider acaba
aynen canım daha beyazlarımız çıkmadan kalkışmak istemiyorum o işlerebelki yine gölge attırırım maksat değişiklik olsun sende karar verince fotonu atta görelim eğer önleri uzun arkalar kısa düşünüyorsan rihannanınkiler favorim
Kendine güveeeen :) kökü sende uzar beğenmezsen de
birden çok kısa kestiremem sanırım,ara boy olsun da istemiyorum aslında ,hani omuza değdikçe saçlar dışa doğru kıvrılıyo ya o çok sinir bozucu
Eki Görüntüle 796516 bu model uzunluğu çok beğenıyorum benımde saçlarım bu model bu boyda kullanımı çok rahat
Bu model güzel evet ama biraz daha uzununu kestirirsen yüz tipine daha çok yakışır bence. :)
Ayy evet ben ilk kestirdiğimde işte aynı öyle oldu kıvırcıklar kesinlikle omuzdan yukarı kestirmemeliAvize gibi oluyo resmen. Bi daha asla kıvrılıyo yukarı berbat gözüküyo :26:
işte ben de karar veremedim,saçımın doğasında dalgalı olma var bazen kıvırcığa yaklaşır kesimden kesime fark ediyor,o yüzden aklım iyice karıştı
benim de aklımda olan boy aslında bu,peki saçınızın yapısı nasıl?
Rihannanın son hali bildiğin kenarı kazıtmış asker traşından da beter. Hiç hoş durmuyo. Ve çok asi bir tavır sergiliyor. :/ Bence normal önü uzun arkası kısa kestirmelisin
işte ben de karar veremedim,saçımın doğasında dalgalı olma var bazen kıvırcığa yaklaşır kesimden kesime fark ediyor,o yüzden aklım iyice karıştı
ay evet baya bir karıştızaten saçları dalgalıymış ara boy kestirirse asıl kullanımı zor olur sürekli fön ister tabi ben sadece yardım etmeye çalıştım karar onun iyice kafası karışmıştır kesin
Bu model dalgalıda da çok tatlı olur bence
misal Eki Görüntüle 796521
ilk baştan çok kısa kestirme cesaret edemiyorsan ama aklına düşmüş bi kere kestirme fikri o yüzden hiç düşünme derim. Değişiklik iyidir
Zaten ara boy istemiyor. Bence saçları zaten boyunu kısaltacak ister istemez. Ne boyda istiyorsa 2 kat uzununu kestirsin ki yapmadığı zamanlarda da saçını istediği boyda gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?