dert değil,yardım edin....

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba....öncelikle size 2 birbirinden alakasız soru sorucam....

Benim gelinliğim var,birine vermek istiyorum ama kirli....kuru temizlemeye verecek durumda değilim. Ne şekilde yıkasam da zarar görmese....ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum ama kirli tabi o şekilde veremem. Çöpe de atmak lstemiyorum,nasıl temizlerim çok kırlı değil hafif eteklerinde kir var o kadar.....

2nci konuma gelince
yeni taşındığım binadaki komşumun annesi vefat etmiş, başsağlığına gitmek istiyorum ama samimi değiliz açıkçası çekiniyorum gitmemek de olmaz...giderken ne götürmeliyim....2 tane çocuğu var biri oğlumla akran 4 yaşında...

şimdiden çok teşekkür ederim önerileriniz için. Cok alakasız 2 konu oldu ama tekrar tekrar konu açmak istemedim...

Biz ilk düğünden sonra kuru temizlemeci bulamamıştık eteklerim de çamur olmuştu. Kosla vanish ile yıkadık bembeyaz olmuştu. Onu deneyebilirsin.

Bizim burlarda başsaglına gıdılırken ya hiç birşey goturulmez yada yemek pişirilip tencereyle göturulur ki ınsanlar acı ıcındeyken ugrasmasınlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…