- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
İnciye baktım güzel olan bi kaç model vardı onlar da topukluydu. hotiç de çok pahalı sandalete 120 lira vermeminciye bakabilirsin ya da hotiç
Peki taşsız süet olmayan var mıydı?yarın gidip deichmanı bi fethetmem şart olduşuan bunun sade siyah süetini giyiyorum çok rahat ve modeli herşeyin altına uygun oluyo benimkinin üzerinde taşta yok ama onun modelini bulamadım sade siyah süet bendeki deichmanda bulabilirsin ben her yaz deichmandan alıyorum sandeletleri tüm modelleri aldım sayılır
İnciye baktım güzel olan bi kaç model vardı onlar da topukluydu. hotiç de çok pahalı sandalete 120 lira vermem
Burdan bi kaç tane beğendim.aşağıda paylaşıyorum.teşekkürlerhttp://www.betashoes.com/kadin-sandalet-81-1954-286732.html
Bu sayfaya da bir bak istersen, ben bu model gibi biraz daha kapalı bir kaç sandalet modeli gördüm burada.
Hem beğenirsen arar en yakınındaki Beta mağazasını sorarsın elinizde var mı diye, gider alırsın kapanmadan.
Rica ederim. Beğenmene sevindimBurdan bi kaç tane beğendim.aşağıda paylaşıyorum.teşekkürler
limoya'nın sandaletlerine bakmanı tavsiye ederim.inanılmaz güzeller
n11.comdan limoyanın bi ayakkabısını aldım.aynı gün kargoya verildi.firmaya mesaj atarsan acelen olduğunu söylersen ilgileniyorlar canım.Çok fazla çeşit var ve çok güzeller fakat geç kaldımayni gün kargo olacaksa yarın sipariş vereyim de deneyeceğim olmazsa iade edecek vakit yok
37 numara ayak büyük olur mu:) ben 37, 5 38 giyiyorum ben de sandalet deneyince büyükmüs gibi geliyor. Ön kismi açık olduğundan galiba :)Ya kızlar bi'şey sorucam. Ben çok beğeniyorum ama ne zaman mağazada denesem sanki ayağım çok büyükmüş gibi görünüyo gözüme. Çirkin oldu deyip almıyorum her seferinde acaba alışmadığımdan mı kiAyağım da büyük değil ki 36,5 tan 37
Bu arada LCW mağazasında sandaletler 40tan 10 tlye düşmüş güzel modeller vardı.
37 numara ayak büyük olur mu:) ben 37, 5 38 giyiyorum ben de sandalet deneyince büyükmüs gibi geliyor. Ön kismi açık olduğundan galiba :)
bende var şuan canım netten bulamadım resminiPeki taşsız süet olmayan var mıydı?yarın gidip deichmanı bi fethetmem şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?