DERT DEĞİL

Ben de tam bir sandalet manyağıyım. Rahatlık dersen adidası öneririm. Şimdiye dek giydiğim en rahat sandalet. Sadece iki rengi vardı ikisini de aldım, daha olsa alırdım kesin. Spor ama ben elbise altına da giyiniyorum, şortlada. Tatili kurtarabilir. Biraz daha şık ve kapalı olsun dersen gladyatör tarzı bişey bakabilirsin.

Benimki bu

Peki taşsız süet olmayan var mıydı?yarın gidip deichmanı bi fethetmem şart oldu

Bu rahata benziyor

Bu şık duruyor

Bu çok tatlı

Bunun renklerini çok beğendim

Sarı deyince akan sular durur.
Şimdi siz söyleyin napsın monna

Parmak arası giyebilenler özel bir aparat falan kullanıyor mu? Benim ayağımı mutlaka yara eder eminim...Deneyince bile acıtıyor çünkü

limoya'nın sandaletlerine bakmanı tavsiye ederim.inanılmaz güzeller

Çok fazla çeşit var ve çok güzeller fakat geç kaldım ayni gün kargo olacaksa yarın sipariş vereyim de deneyeceğim olmazsa iade edecek vakit yok

Çok fazla çeşit var ve çok güzeller fakat geç kaldım ayni gün kargo olacaksa yarın sipariş vereyim de deneyeceğim olmazsa iade edecek vakit yok
n11.comdan limoyanın bi ayakkabısını aldım.aynı gün kargoya verildi.firmaya mesaj atarsan acelen olduğunu söylersen ilgileniyorlar canım.

Ya kızlar bi'şey sorucam. Ben çok beğeniyorum ama ne zaman mağazada denesem sanki ayağım çok büyükmüş gibi görünüyo gözüme. Çirkin oldu deyip almıyorum her seferinde acaba alışmadığımdan mı ki Ayağım da büyük değil ki 36,5 tan 37

Bu arada LCW mağazasında sandaletler 40tan 10 tlye düşmüş güzel modeller vardı.

37 numara ayak büyük olur mu:) ben 37, 5 38 giyiyorum ben de sandalet deneyince büyükmüs gibi geliyor. Ön kismi açık olduğundan galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…