Spor olabilir,çok taşlı abartı olmasın yeter dedimyaTüh... Spor bir şey olsaydı Merellin sandaletlerini önerecektim. O kadar rahat ki tabanı kışın bile giyebilirm
Bordosu çok güzelmişBiraz fazla spor benimkiler ama gerçekten çok rahat:) Kalıpları küçük ve bir kaç farklı modeli de var...
Daha başka renkleri de var:) bir de güzel olan cırtlı olması, istediğim gibi gevşetip sıkabiliyorum...Vallahi indirimde bulursam stok yapacağım öyle her ayakkabı, sandalet olmaz ayağıma çünkü. Çok rahat ettim ilk defa dağ bayır gezdim bunlarla, makinede de yıkadım bir şey olmadıBordosu çok güzelmiş
Bordosu güzelmiş canım ama istediğim gibi değilDaha başka renkleri de var:) bir de güzel olan cırtlı olması, istediğim gibi gevşetip sıkabiliyorum...Vallahi indirimde bulursam stok yapacağım öyle her ayakkabı, sandalet olmaz ayağıma çünkü. Çok rahat ettim ilk defa dağ bayır gezdim bunlarla, makinede de yıkadım bir şey olmadı
Şu sandaletler de bence gereksiz pahalı oluyor ya huDaha başka renkleri de var:) bir de güzel olan cırtlı olması, istediğim gibi gevşetip sıkabiliyorum...Vallahi indirimde bulursam stok yapacağım öyle her ayakkabı, sandalet olmaz ayağıma çünkü. Çok rahat ettim ilk defa dağ bayır gezdim bunlarla, makinede de yıkadım bir şey olmadı
Rahat mı peki ?biraz daha ipli olaymış,yada ipleri kalın olaymış iyiymişKahve olani bayilarak giyiyorum diğerinde de ggözüm var :)Marka bambi fiyat 30 lira
Baktım şunu beğendim aslındaDeichmann'a baktınız mı ? Epey çeşit var orada.
Pazardan hiç ayakkabı almadım şimdiye kadar.gerçi geçen sene bi terlik almıştım piknikte falan giymek için.ben böyle bi rahatlık görmedim.ama bunu yarın almak zorundayım yani pazara bakma imkanım yokButun ayakkabi magazalarini dolastim zevkime gore bulamadim, ben de gittim pazardan aldim. Oyle guzel modeller vardi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?