Dert Etmeye Başladım

Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim 🙏
Bebe bisküvisi kilo alımı konusunda yardımcı oluyor seviyorsanız. Hatta sütle birlikte daha yardımcı

Yok ya fazla 5/6 kilo alsam yeter aslında
47 kilosunuz 5-6 kilo alırsanız 53 olursunuz. Ben sizden yaklaşık 20 cm uzunum 55 kiloyum, zayıf değilim. Yani siz de zayıf değilsiniz. Kilo alacağım diye sağlıksız beslenip metabolizmanızı bozacaksınız.

Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Herkes bilip bilmeden cevap vermiş yine...

Kastan kilo almalısınız bol protein ve lifli karbonhidrat tüketerek şekilli ve fit şekilde kilo alırsınız.

Homini gırtlak şeklinde alırsanız o kilo sizi üzer.Şekilsiz ve yağlı vücut olabilir.

E çok zayıf değilsiniz ki.
Boyunuza göre gayet iyi kilonuz.
Ben 160 ım yıllarca 45 kiloydum çocuk gibi falan da değildim. 2 çocuktan sonra 50 oldum. 1.5 senelik pandemi sonucu henüz tartılmadım🙈 sonuçla yüzleşmek istemiyorum.
Kilo vücut tipinden ve insandan insana değişiyor.Sizin daha hatlarınız bellidir .Kilonuzun orantısı farklıdır...Kilonuzun topladndığı yerler farkılıdır.Pek sağlıklı çıkarım olmuyor böyle....

Kilo aralıgınız güzel umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

Öncelikle hastalığınızı öğrenmelisiniz. Sedef otoimmün bir hastalık. Bağışıklık sistemimiz cildimize saldırıyor. O yüzden dermatoloğa değil immünoloğa görünmelisiniz. Hekiminiz gerekli testleri yapıp uygun tedaviyi düzenleyecektir. Ben normal şartlarda üç haftada bir bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum, pandemi döneminde ara verdik ikinci aşıdan sonra tekrar başlayacağız.

16 yıldır sedef hastasıyım
Hiç bir doktor bana immunoloğa git demedi desem
Ben şok şu anda
Hep dermatoloğa gittim

Arkadaşlar merhaba
Her gece uyumadan önce ballı cici bebeli süt+ haftada 3-4 gün 1 menü Fast food hepsini yiceksin. Çikolata bol bol

Ben bir ara kilo vermek için diyet listelerine baktım. Yok yağsız et, yok köfte, yok balık... Anladım ki diyet yapmak zengin işi. Fakirler gibi beslenin, ekmeğe dadanın, yusyuvarlak olursunuz😁

Onun bunun şöylesin böylesin demelerine kulak asma bence . Sağlıklıysan o yeter . Banada zamanında zayıfsın çiroz gibisin az kilo al falan derlerdi . Şimdi 38 yaşındayım boyum 168 ve kilom 52-53 , gören ay ne güzel manken gibisin hiç 3 çocuk annesine benzemiyorsun diyor . Oysaki oldum olası aynı kilodayım 😂😂😂.

16 yıldır sedef hastasıyım
Hiç bir doktor bana immunoloğa git demedi desem
Ben şok şu anda
Hep dermatoloğa gittim
Bana da demediler doktorlar. Ben de hastalardan öğrendim. Açıkçası otoimmun hastalık olduğunu bile bilmiyordum. Sonra şu an gittiğim doktoru tavsiye ettiler, ona gidince aydınlandım resmen. Hastalığımı tanıdım, öğrendim. Gittiğimde %70 kaplamıştı vücudumu lezyonlar, 1 ay sonra sıfırdı. Bana uygulanan tedavi ağır, riskleri var. İki senedir ilaç kullanmıyorum gerçi. Bu sene kışa doğru başka bir tedavi deneyecez. O daha kolay ve daha hafifmiş.

Aahh ahh ben yemek yemeği çok seven bir insann ve kilo alıyorum
ve zayıflamak için uğraşıyorum.. yermi değiştirsek :işsiz:

Sonra gelsin diyabet, kalp hastalıkları, kanser, karaciğer yağlanması, akneli cilt, bol bol kırışıklık, erken yaşlanma...
Hanımefendi dr a gitse bile kilo alamadığını almak istediğini söyledi çözüm yemektir yani yemeden sağlıklı şekilde kilo alınmaz 😂

Arkadaşlar merhaba
Boyunuz kac önemli olan o bosverin napacaksiniz kiloyu benim boy 1.62 kiloda 62 iki dogum yaptım asla 55 in üstüne çıkmadım 3.dogum oldu 60'in altına inemiyorum
Kilo hic iyi birsey degil benimde vermem lazım eskisi kadar atik ve tezcanli degilim

Zayıflamak istiyorum --> Düzenli sağlıklı beslenme + spor
Kilo almak istiyorum --> Düzenli sağlıklı beslenme + spor
Vücut zayıflamak mı yoksa kilo almak mı istediğimizi nasıl anlıyor peki ikisi için de çözüm birebir aynı ise 🤔😀

Back
X