Dert ilk eşle mi paylaşılmalı

Beraber döndük eve. Anlattırdım zorla (kendi anlatmadı çok darlamışım diye). Anlattığı şey cidden büyük bi konu. Bahsettiği arkadaşı da işin içinde yani o da etkilenecek hatta eşimden x2 etkilenecek. Oturup çözmeye çalıştık işin içinden çıkmaya çalıştık diyor. Benim işin içinden çıkma yolum bu değil o yüzden garip geliyor bana. Ya da dediğim gibi bi sorunum olsa önce eşime anlatırım çünkü beni tanır, bana öneri sunabilir. Sonra oturup işle alakası olan diğerleriyle paylaşırım ki o da iş açısından öneri versin olaya dahil olduğu için. Ama o farklı bi yoldan gidiyor anlamıyorum.

Size bahsediyorsa içeriğini de anlatmalı, yaptığı şey bahane sunmak gibi böyle olunca.

Benim eşim ketum. Kimseye anlatmıyor. İnsanların arkasından konuşmayı da hiç sevmiyor, dolayısıyla hem kişilerle olan dertlerini hem iş, maddiyat vb konulardaki dertlerini anlatması için depresyona girecek kadar dert etmesi, içinden çıkamaması gerekiyor neredeyse, ama o zaman da bana anlatıyor. Bu bile bana zor geliyor açıkçası.

Karşınıza alıp konuşun bence.

Esimde herseyi anlatmaz ama başkasıyla ilgili ve önemsiz bulduğu şeyleri yoksa dertlerini bi bana anlatır dışarıya neden anlatsın bu nasıl hayat arkadaşlığı
Ben de öyle diyorum. Ben buyum tek çözmeye çalışıyorum diyor, o zaman arkadaş kalsaydık ki onda bile "arka" var arka çıkarlar birbirlerine, biz eşiz daha fazlası olmamız lazım birbirimize sırtımızı dayamamız lazım gerektiğinde. Değişik

Size bahsediyorsa içeriğini de anlatmalı, yaptığı şey bahane sunmak gibi böyle olunca.

Benim eşim ketum. Kimseye anlatmıyor. İnsanların arkasından konuşmayı da hiç sevmiyor, dolayısıyla hem kişilerle olan dertlerini hem iş, maddiyat vb konulardaki dertlerini anlatması için depresyona girecek kadar dert etmesi, içinden çıkamaması gerekiyor neredeyse, ama o zaman da bana anlatıyor. Bu bile bana zor geliyor açıkçası.

Karşınıza alıp konuşun bence.
Şimdi anlattı. Ama işte konu önce arkadaşla konuşulmuş anlaşılmış belki çözülmüş, son aşamada ben. Bilemiyorum

Bu konu daha önce de vardı değil mi
Size döndüm sanıyorum dönmemişim pardon. Küçük sorunlar olduğunda anlatır ama büyük sorunları olmadı genelde sevgililik döneminde vs. O yüzden daha önce de anlatmazdı ya da anlatırdı diyemem şu an. Bu konu dediğiniz bu dimi?

Size döndüm sanıyorum dönmemişim pardon. Küçük sorunlar olduğunda anlatır ama büyük sorunları olmadı genelde sevgililik döneminde vs. O yüzden daha önce de anlatmazdı ya da anlatırdı diyemem şu an. Bu konu dediğiniz bu dimi?
Ben daha önce bu konuyu açtınız sandım kusura bakmayın aynı konunun var olduğunu hatırladım bir anda da. O yüzden. Konuya gelince belki sizi üzmek istemiyodur. O yüzden büyük sorunlari gizliyor

Üzgünüm ama eşinin asıl sorunu alkol bence.

Tedavi olması gerekiyor sanki…
Şeyin kendisi de farkında, her olayda alkole sığınıyor. Yani mutlu mu, hadi bi iki bi şey içelim. Üzgün mü, hadi bi iki bi şey içelim. Kafasını mı dağıtacak, hadi bi iki bi şey içelim. Daha önce de alkol kullandığını biliyordum ama bu kadar değildi ya da geçen sene 1 sene hiç içmedi mesela. Son zamanlarda başladı bu.

Beraber döndük eve. Anlattırdım zorla (kendi anlatmadı çok darlamışım diye). Anlattığı şey cidden büyük bi konu. Bahsettiği arkadaşı da işin içinde yani o da etkilenecek hatta eşimden x2 etkilenecek. Oturup çözmeye çalıştık işin içinden çıkmaya çalıştık diyor. Benim işin içinden çıkma yolum bu değil o yüzden garip geliyor bana. Ya da dediğim gibi bi sorunum olsa önce eşime anlatırım çünkü beni tanır, bana öneri sunabilir. Sonra oturup işle alakası olan diğerleriyle paylaşırım ki o da iş açısından öneri versin olaya dahil olduğu için. Ama o farklı bi yoldan gidiyor anlamıyorum.

Karsinizdaki esiniz yani hayat arkadasiniz, inanmak istiyorsunuz ama inanmak yerine temkinli olun derim. Buradan bakinca esiniz pek guven duyulacak biri degil. Bana hikaye anlatiyormus gibi geldi bilemem dikkatli olun.

Karsinizdaki esiniz yani hayat arkadasiniz, inanmak istiyorsunuz ama inanmak yerine temkinli olun derim. Buradan bakinca esiniz pek guven duyulacak biri degil. Bana hikaye anlatiyormus gibi geldi bilemem dikkatli olun.
Yok anlatacağı şeyi muhtemelen Dostoyevski bile yazamaz :) Dediği şeyler doğru ama böyle büyük bir olayı benle paylaşmaması sorun hala benim için. Geç paylaşması ya da

Yok anlatacağı şeyi muhtemelen Dostoyevski bile yazamaz :) Dediği şeyler doğru ama böyle büyük bir olayı benle paylaşmaması sorun hala benim için. Geç paylaşması ya da

Dogrulugunu teyit ettiniz mi? Bunu onaylayan o arkadasi ise hic guvenmeyin. Burada bir konu vardi uye aldatiliyordu nedense anlattiklariniz bana o konuyu hatirlatti.

Dogrulugunu teyit ettiniz mi? Bunu onaylayan o arkadasi ise hic guvenmeyin. Burada bir konu vardi uye aldatiliyordu nedense anlattiklariniz bana o konuyu hatirlatti.
Kociş savunması gibi algılamayın lütfen ama karakter olarak kafasında sildiyse silmiştir, arkadan aldatma yalanlar uydurma ile çok uğraşacak biri değil. Karşındakini pek düşünmediğini sorularımdan siz de anlamışsınızdır, o yüzden çat diye ben istemiyorum ya da en azından "başka biri var" diyecek bence arsızlık ama kendince dürüstlüğe sahip. Zaten o tür şeyler için biraz da salak diyebilirim, eşime demem ne kadar doğru bilmem de :)) yapsa yakalanır yani. Oo beni asla aldatmaz oo bana ölüyor demiyorum ona emin olamam ama benzeri bi durumda söyler ya da kendini ele verir anlamında diyorum.

Söylediği şeylerin bi gün karşısına çıkacağını biliyorduk aslında. Sadece anlattığı kadarıyla bu kadar erken ve bu kadar bariz olacağını öngörmemiştik. O yüzden başka birinden teyit etmedim. Ama anlattığı gibiyse zaten çok yakında tüm hayatımızı etkiler.

Baskıyla triple size açılsa bile tek seferlik olur. Eğer sizle paylaşmasını istiyorsanız siz dertlerinizi paylaşın, yanında olduğunuzu hissettirin. Yine paylaşmıyorsa muhtemelen adamın yapısı bu, eşini dert arkadaşı olarak değil karısı olarak görüyor… bu sizi sevmediği anlamına gelmez sadece eş kavramlarınızın daha farklı olduğu anlamına gelir bence🙏🏻

Şeyin kendisi de farkında, her olayda alkole sığınıyor. Yani mutlu mu, hadi bi iki bi şey içelim. Üzgün mü, hadi bi iki bi şey içelim. Kafasını mı dağıtacak, hadi bi iki bi şey içelim. Daha önce de alkol kullandığını biliyordum ama bu kadar değildi ya da geçen sene 1 sene hiç içmedi mesela. Son zamanlarda başladı bu.
Yani eğer yolun başındaysa kendini frenlese iyi olur diye düşündüm…

Tabii sen bilirsin de benim alkol kırmızı çizgilerimden biridir.

Back
X