Dert ilk eşle mi paylaşılmalı

Kocasi gizemli karisi daha gizemli. Sacmalardan secmelere gel. Basta derdi bilmiyordu simdi biliyor. Ama ona anlatmamasi dertmis. Eee diyoruz anlatsa olmasi gereken bu. Anlatmamasini gerekcelendiriyor. Bu adam bana hic tekin gelmedi. Ki konu sahibi sana da gelmiyor ki konu aciyorsun.

Yaww o zaman insanlar elestirince neden savunma mekanizman calisiyor. Burda kimse seni tanımaz bilmez bi dur düşün dogruluk payi vardir belki de. Kocam salak aldattigini saklayamaz demeyle olmuyor. Ne salaklar gorduk akilli gecinenleri su yolunda bırakan.

Hem okuyor hem çalışıyor, o yüzden mesela geçen sene 1 sene boyunca hiç içmedi. Bu sene beraber çıktık arada, sonra okulum başlayacak okulum varken içemem deyip sıklaştırdı. Bir de birkaç konu oldu işte 9 yaşındaki köpeği öldü, işle ilgili çok sıkıntı yaşadı derken hepsinde alkole sığındı açıkçası. Sık olmasa bile bu bana çok sıkıntı geliyor, her zorlukta alkole sığınmanın devamı alkolizm zaten maalesef.
Evet bence siz şimdiden bunun önünü alın. Herkesin sıkıntıda alkol aklına gelmiyor, yatkınlığı var maalesef.

Kocasi gizemli karisi daha gizemli. Sacmalardan secmelere gel. Basta derdi bilmiyordu simdi biliyor. Ama ona anlatmamasi dertmis. Eee diyoruz anlatsa olmasi gereken bu. Anlatmamasini gerekcelendiriyor. Bu adam bana hic tekin gelmedi. Ki konu sahibi sana da gelmiyor ki konu aciyorsun.

Yaww o zaman insanlar elestirince neden savunma mekanizman calisiyor. Burda kimse seni tanımaz bilmez bi dur düşün dogruluk payi vardir belki de. Kocam salak aldattigini saklayamaz demeyle olmuyor. Ne salaklar gorduk akilli gecinenleri su yolunda bırakan.
Sakin :)) derdi bilmiyordum çünkü bana anlatmadı. 6'da işten çıktı bana benim ısrarlarımla gece 12'de anlattı. Soruyu da bu saat aralığında sordum. Savunmadım da. Aldatmaz demiyorum ki savunsam yoo bana aşık aldatmaz derim. Aldatabilir ama söyleyebilecek kadar arsız diyorum.

Yapmaz demedim, yapabilir :) Ama diyorum ya kendisini çok dürüst biri olarak görür ki bence dürüstlük değil arsızlık, söyler. Aldatsa söyler yani, aldatmaz gibi bir iddiam yok.

Yok danışan görmüyorum, alana girmediğimi psikolojiyle alakalı her soruda yazdım, reklam sektöründe danışan yok maalesef keşke olsa 😅

Iste ben de bunu soylemeye calisiyorum cok durust denilen insanlarin aldattigini ben defalarca okudum. Ben seni aldatacagim ya da aldattim diyeni ben hic duymadim siz duydunuz mu? Siz insan psikolojisini bizden daha iyi biliyorsunuzdur diyorum.

Sakin :)) derdi bilmiyordum çünkü bana anlatmadı. 6'da işten çıktı bana benim ısrarlarımla gece 12'de anlattı. Soruyu da bu saat aralığında sordum. Savunmadım da. Aldatmaz demiyorum ki savunsam yoo bana aşık aldatmaz derim. Aldatabilir ama söyleyebilecek kadar arsız diyorum.
Diger konularini goremiyorum. Mahsuru yoksa atsana. Kocanla ilgili yanlis intiba olusturmak istemem. Bi okuyup yorum yapayim.

Iste ben de bunu soylemeye calisiyorum cok durust denilen insanlarin aldattigini ben defalarca okudum. Ben seni aldatacagim ya da aldattim diyeni ben hic duymadim siz duydunuz mu? Siz insan psikolojisini bizden daha iyi biliyorsunuzdur diyorum.
Dürüst kendi lafı. Arsız diyorum ben. Aldatır çünkü şu sebeple aldattım sen böyle yaptın da aldattım der. Duydum evet arsızlar diyor :))

Arkadas psikolog mu ?

Diger konularini goremiyorum. Mahsuru yoksa atsana. Kocanla ilgili yanlis intiba olusturmak istemem. Bi okuyup yorum yapayim.

Selamlar yine ben yine kocişko. Hanımlar eşim bi süredir eve geç geliyor hatta annemin yanına sarhoş geldi demiştim. Onu çözdük diye düşünüyordum çünkü annemi üzdüğünü gördü pişman oldu.

Neyse, şimdi de şöyle bi şey çıktı. Bir derdi var iş yerinde ve bunu benle konuşmak yerine ya kendi içinde ya arkadaşıyla çözmeye çalışıyor. Herkes dert paylaşmayı sevmez, herkes birilerine anlatarak rahatlamaz, bunun farkındayım. Ama bugün bi sıkıntısı var, arkadaşının yanına gitti. Arkadaşının numarası bende var, onda olduğuna eminim o konuda bi sıkıntı yok. Ama benim derdimi yalnızca x anlar onla dertleşeceğim diyor. 1 değil 2 değil, 3'tür böyle. Ona gitmese bile gidip bi yerde içiyor eve öyle geliyor gülerek. Konuşmuyoruz konuyu iyiyim diyor kapatıyor. Bu hem derdini benle niye paylaşmıyor diye kafamı kurcalıyor hem de demek ki ben de paylaşmamalıyım düşüncesi yaratıyor. Canım sıkkın. Ben de normalde derdimi insanlarla paylaşmayı çok sevmem ama gidip birine anlatabiliyorsam eşimi dışlamam konudan. Ne diyorsunuz?
Belki seninle boşanma düşüncesi filan mı var ki başkasına aşık filansa gelip ben bu işten nasıl kurtulcam diye seninle dertlesemez ki 😑

Hangi uni de yaptin yuksegi ? Baska alandan gecisli filan degilsin dimi ? psikoloji mezunusun. ?
Lisansım psikoloji, yüksek lisansım da klinik psikoloji. Üniversiteyi özelden yazayım isterseniz zaten çok detay veriyorum işim de web üzerinden olduğu için sürekli birileri görüyor gibi hissediyorum :)

• Beğen
Reactions: JES
Belki seninle boşanma düşüncesi filan mı var ki başkasına aşık filansa gelip ben bu işten nasıl kurtulcam diye seninle dertlesemez ki 😑
İşle alakalıymış konu o gittiği arkadaşı da kapsayan bi sorun

Hangi uni de yaptin yuksegi ? Baska alandan gecisli filan degilsin dimi ? psikoloji mezunusun. ?
Klinik psikolojide yüksek lisans yapmak için koşul psikoloji mezunu olmak değil mi ?
Başka alanı asla kabul etmiyordu

Klinik psikolojide yüksek lisans yapmak için koşul psikoloji mezunu olmak değil mi ?
Başka alanı asla kabul etmiyordu
Ben okurken PDR alıyorlardı. Benden önce sanırım 1 sene bilimsel hazırlıkla felsefeden vs de alınıyordu da kaldırıldı diye biliyorum.

Oncelikle annene buyuk gecmis olsun.

Konularinin ucunu de okudum. Ve az bile yazdigimi dusunuyorum. Eşin gercekten insanliktan masibini almamis biri.

Isin en garip yani seni de oyle bi simdirmis ki. Her durumda ibreyi ilk kendine ceviriyorsun. Yani insan kendine bunu neden yapar ya.

Adam 3 gece eve gelmiyor sabaha kadar. Anne hasta derdini yalnız yasiyorsun hala abartiyor muyum diye kendine yukleniyorsun.

Ben duydum🤣

Ben okurken PDR alıyorlardı. Benden önce sanırım 1 sene bilimsel hazırlıkla felsefeden vs de alınıyordu da kaldırıldı diye biliyorum.
Ustume iyilik sağlık ya
Hiç olacak iş değil

Hakimleride İİBF ve mühendislikten alıyorlar başvuru koşulunda sorunn yok resmen

Back
X