bu devirde babama bile kefil olmam ben
ablanla eniştenin yapacağı hiç bişi yok ödemek zorundalar
o sizin babanızla kendi probleminiz. nasıl bir cevaptır bu anlamış değilim. bizde ödemek zorunda olduklarını biliyoruz ama belki bir umuttur diye paylaşıyoruz. buranın insanlara fiili olarak bir yardımı dokunamasa bile üzülme canım diye başlayan yazılar moral kaynağı oluyor. eğer insanlara moral kaynağı bile olamayacaksanız yorumda yapmayın. en azından benim yazdıklarıma yapmayın.
o sizin babanızla kendi probleminiz. nasıl bir cevaptır bu anlamış değilim. bizde ödemek zorunda olduklarını biliyoruz ama belki bir umuttur diye paylaşıyoruz. buranın insanlara fiili olarak bir yardımı dokunamasa bile üzülme canım diye başlayan yazılar moral kaynağı oluyor. eğer insanlara moral kaynağı bile olamayacaksanız yorumda yapmayın. en azından benim yazdıklarıma yapmayın.
ablan üzülmekte çok haklı.
ama arkadaşlarında söylediği gibi mecburen ödeyecek.
adamla da hiç ortak tanıdıklar yok mu, yerini yurdunu bilen.
enişten ulaşmaya çalışsın bi yandan.
benim amacım ahlarla tühlerle avunmak değil sadece birazda olsa moral bulmak. derdi olana tersleneni korumakta yeni moda kanımca. belki bir yolu vardır diye yazmak istedim. belki bizim atladığımız düşünemediğimiz bir çare vardır diye. bizde biliyoruz bu devirde babasına bile insanların kefil olmayacağını. ama herşey biz insanoğlu için hata yapmak gibi meselaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?