dert mi bilemiyorum ama yazmak istedim sadece

Çok deneyimli değilim aslında. 28 yaşındayım ve 2 aylık evliyim:) Ama sorun oluşturabilecek şeylerin sinyallerini aldım ve rotamı ona göre belirledim. annemin öğütlerine çok kulak verdim. Mesleğimin de bana öğrettikleri oldu. insanların ayrılıklarında önce para sonra aileler rol oynuyor bunları gözlemledim. Ve bir evliliği ayakta tutan herşeyden önce saygı. isterseniz müthiş bir ten uyumunuz olsun, inanılmaz bir tutkunuz olsun saygı olmayınca her şey kayboluyor.

mutlu olmak ne güzel kendine dert çıakrma kafanı yorma. herşeyi akışına bırakmalısın yoksa hayatı dolu dolu yaşayamazsın. peki ben gibi ıolsaydın napcaktın? kınamda eşimin ailesi kavga çıkarttı düğünde kavga sabır ya sabır diye diye evimize gittik eşimle birbirimizi çok sevdiğimiz için yinede mutluyduk. duvak sabahı kalktık bekliyoruz kimse gelmiyor biz gittik surat bir karış bağırıyor kaynana hakaretler küfürler. eşimle ağlaya ağlaya çıktık evimize geldik. 5 sene oldu ve çok mutluyuz eşimle ama kaynanam görümcem illaki bişey yapıp huzurumuzu kaçırmayı başarırlar. güzel günlerinizin tadını çıkartın.

KIZLAR ŞU evde yapılan basıt testlerden yaptım ve hamıle cıktım sizce cok mu erken evlenelı daha 24 gün oldu eşimle aram cok ıyı ne dersem eger onunda mantıgına yatarsa yapıyor ve cok mutluyum acaba cıcım aylarındamıyım bebegım hatamı olur ılerısı ıcın ya ger sey bır anda bozulursa offfff ya eşimin bana karsı davranısları degısırse

Back
X