- 1 Eylül 2021
- 5.090
- 19.222
- 198
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Birikmistir senelerce, Ben de oyleyim su anda ve hamilelige veriyorlar ya da cadi olmama. Kimse de ben de su hatayi yaptim demiyor tabiNeden bitmiş tahammül onu bilmiyorum işte. Yani bende bişeylere sabırsız davrandıgimi düşünüyorum. Sizce bu tahammülsüzlük mu
Çok hoşsunuz. Aslında o kadar naif değilim ama burda öyle anlaşildim sanırım. Teşekkür ederimSiz burda tanıdığım en naif en sakin insansınız
Bence canınız biraz sıkılmış gibi, eşinizi de özlemişsiniz belli ki .o yüzden gerilmişsiniz diye düşündüm .
Kıyamam üzülmeyin başka sorunlar için sinirlenmeyin de bebekler hissediyor inanın. Kızıma gebelik de çok sıkıntı stres yaşattılar bana. Kızım hep ağlayan biri oldu. Kendinizi anlamayan insanlar için yormayın. Sağlıkla kucağınıza alın ve kendinize cadı demeyin o tabir kimseye yakışmaz. Yorum için çok teşekkür ederim. Evet birikti birşeyler sanırımBirikmistir senelerce, Ben de oyleyim su anda ve hamilelige veriyorlar ya da cadi olmama. Kimse de ben de su hatayi yaptim demiyor tabi
Olabilir evet. Siz üzülmeyin babanız yaşlı diye düşünmeden konuştu belki de.Tatilde annemle babamın yanına gitmiştim, kendi aralarında konuşuyorlardı ben de şakayla karışık neden bahsediyorsunuz diye sordum. Hiç unutmam babam bir sinirle sen artık bu evden çıktın seni ilgilendirmez demişti. O kadar zoruma gitmişti anlatamam. Bunun yerine farklı bir şekilde ifade etseydi herhalde bu kadar bozulmazdım.
Sizin konunuza gelince belki eşinizden ayrı olduğunuz için sinirleriniz biraz yıpranmış olabilir.
Bence eski kuşak bu kafada. Aman akrabadır aman öyle denmez ay bu yapılmaz diye benim annem/teyzem yaş grubu da beni delirtiyo. Sussana aaaaaa sussana diye az dürtüklenmiyorum ben deAslında tepkilerimi ben haklı buluyorum onlar bulmuyor. Ayıp denmez öyle diyorlar mesela. Yada sen bu aileye benzemiyorsun diyorlar
Teşekkür ederimBence güzel bir özellik yüklenmiş hiç üzülmeyin içinize atmaktan iyidir
Banada öyle sussss sussss diyorlar. Tüm gerçekleri doğruları benim demek gerekiyormuş gibi hissediyorumBence eski kuşak bu kafada. Aman akrabadır aman öyle denmez ay bu yapılmaz diye benim annem/teyzem yaş grubu da beni delirtiyo. Sussana aaaaaa sussana diye az dürtüklenmiyorum ben deOnlar öyle baskılanarak yetişmişler çünkü.
Tepki vermen normal sadece söylemek istediğini aynı ifadelerle sakin bir şekilde vermeye çalışın. Bende aynı şekilde kim olursa olsun hayır demem gereken yerde netim ve şaşırmıyorlar gerçi alıştılar artık bana daMerhaba arkadaşlar
Birşey danışmak istiyorum sizlere. Daha önce konumda yazmıştım kendi ailemin yanında çocuklarimla kalıyorum bir süreliğine burdayım. Eşim başka şehirde.
Bunları daha önce konuyu okumayanlara ayıp olmasın diye yazdım.
Soruna gelince son haftalarda fazla açık sözlü oldum. Kim ne yapsa eleştiriyorum haksızlık yapılsa bağıra bağıra söylüyorum. Ailem biraz şaşırıyor bu halime. Yani örnek vereyim bir akraba ailemi kullanıyor işlerini yaptırıyor bilerek. Bende kızdım olmaz diye. Tepki vermeme şaşırıyorlar. Çok sinirlisin son zamanlarda diyorlar. Sinirliyim ama bir olay oluyor da sinirleniyorum yani bedavaya herşeye de kızmıyorum. sinir derken de kendimi ifade etmek için sorunu anlatıyorum bazen sesim yükseliyor ama çok değil. Yani sakin biriyimdir her zaman ama etrafımda şu an arıza insan çok fazla sanırım. Yada ben normal değilim işte bunu anlamak için yazdım. Daha önce iki yıl kadar ilaç kullandım panik atak olduğu için o süreçte çok sakindim. O hastalığa bağlıyorlar o yüzden böyle sinirli oldun falan.
Sizce tekrar doktora mi gideyim. Yani daha sakin olmak için gitmem iyi olur mu sizce. "Yorum yapan yapmayan
Herkese huzurlu ömürler diliyorum"
Panik atak geçmişiyle bunun ne ilgisi varMerhaba arkadaşlar
Birşey danışmak istiyorum sizlere. Daha önce konumda yazmıştım kendi ailemin yanında çocuklarimla kalıyorum bir süreliğine burdayım. Eşim başka şehirde.
Soruna gelince son haftalarda fazla açık sözlü oldum. Kim ne yapsa eleştiriyorum haksızlık yapılsa bağıra bağıra söylüyorum. Ailem biraz şaşırıyor bu halime. Yani örnek vereyim bir akraba ailemi kullanıyor işlerini yaptırıyor bilerek. Bende kızdım olmaz diye. Tepki vermeme şaşırıyorlar. Çok sinirlisin son zamanlarda diyorlar. Sinirliyim ama bir olay oluyor da sinirleniyorum yani bedavaya herşeye de kızmıyorum. sinir derken de kendimi ifade etmek için sorunu anlatıyorum bazen sesim yükseliyor ama çok değil. Yani sakin biriyimdir her zaman ama etrafımda şu an arıza insan çok fazla sanırım. Yada ben normal değilim işte bunu anlamak için yazdım. Daha önce iki yıl kadar ilaç kullandım panik atak olduğu için o süreçte çok sakindim. O hastalığa bağlıyorlar o yüzden böyle sinirli oldun falan.
Sizce tekrar doktora mi gideyim. Yani daha sakin olmak için gitmem iyi olur mu sizce. "Yorum yapan yapmayan
Haklısınız tabi o ince çizgiyi geçmek istemem. Daha dikkatli olmayı deneyeceğimSize doğru gelen , ailenize yanlış gelebilir. Bu herkes için böyledir.
Siz size doğru geldiği için ailenizi sahiplenmek için belki de bu şekilde yapıyorsunuz ama bağıra bağıra söylemek hoş olmaz. İlgili kişiler yokken, ailenize düzgünce söyleyin.
Akrabanızın işini belki aileniz sevdiği için yapıyordur. Ya da daha önce onlardan iyilik görmüştür, belki de görecektir, uyumlu olmak - kötü olmamak istemişlerdir. Bu açıdan düşünün.
Doktorluk bir durum yok gibi geldi bana. Biraz karakter meselesi.
Açık sözlü olmak iyidir ama patavatsızlıkla arasında ince çizgi vardır, karakteriniz patavatsızlık boyutuna giderse de insanlarla sorun yaşarsınız.
Çok güzel yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim . Panik atağı tekrar ilac kullanımi olur diye detay verdim gereksiz bir detay olmuş sonradan farkettimPanik atak geçmişiyle bunun ne ilgisi var
Her an her gün tahammül eşiğimiz aynı kalmıyor, eşinizden uzak olmak, evinizden uzak olmak, çevrenizde bir sürü insan her birine gülümse canın istemese de konuş cevap ver çoluk çocuğu idare et tetikte dikkatli davran….bunlar insanı yoran yıpratan geren şeyler. Her ne kadar ailenizle de olsanız kendi kurduğunuz düzenden konfor alanından özgürlükten biricik eşinizden uzaksınız. Örneğin 3 yıl öncekiyle aynı sabra sahip değilsiniz, belki daha olgunsunuz belki daha yorgun, belki daha adaletlisiniz belki daha boşvermiş…..bence gayet normalsiniz, olabildiğince keyfinize bakın, içinizden geldiği gibi davranın. Kendi düzeninize dönüp bir süre geçirip yine aynı tepkileri alırsanız ona göre birşeyler düşünürsünüz
Rica ederim, ben sizi çok seviyorumC
Çok güzel yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim . Panik atağı tekrar ilac kullanımi olur diye detay verdim gereksiz bir detay olmuş sonradan farkettim
Benzemek yada onlara uymak zorunda değilsinizki, onlar sizi olduğunuz gibi kabullenmiyor diye sizin doktora gitmeniz gerekmiyor, onların duracağı yeri bilmesi gerekiyor, kaç yaşında olgun bir kadınsınız bu yaştan sonra sizi değiştirmeye eğitmeye kendilerine uydurmaya çalışmaları yanlışAslında tepkilerimi ben haklı buluyorum onlar bulmuyor. Ayıp denmez öyle diyorlar mesela. Yada sen bu aileye benzemiyorsun diyorlar
Yaaa bende sizi seviyorum çok incesinizRica ederim, ben sizi çok seviyorum
Belki de her zaman böyleydiniz ama kendinizi baskılıyordunuz, sabırlı olmak zorunda mısınız?Neden bitmiş tahammül onu bilmiyorum işte. Yani bende bişeylere sabırsız davrandıgimi düşünüyorum. Sizce bu tahammülsüzlük mu
İnsanin bir günü diğerini tutmuyorMerhaba arkadaşlar
Fazla KK ya maruz kalmaktan oluyo benceMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?