Dert sayılır mı

Allah bağışlasın evlatlarınızı, eğer çok korkuyorsa belki pedagog eşliğinde hastalığınızın oldugunu ama iyi olacagınızı onu bırakmayacagınızı söylerlerse rahatlar kızınız çok geçmiş olsun

Amin çok sağolun o an korkuyo sonra anne ne olur hasta olma diye yalvariyo

Amin çok sağolun o an korkuyo sonra anne ne olur hasta olma diye yalvariyo
Düzelince sarılın annecim ben iyiyim merak etme geçecek bana bir şey olmayacak deyin muhtemelen korkuyor ayılamazsınız sandığı için çok normal. Ama biraz büyüyünce daha iyi anlayacaktır zaten siz bide bunu kendinize dert edip strese girmeyin, stres epilepsiyi tetikleyebiliyor malum

O yaştaki bir çocuk için büyük bir korku açıkçası ilerde de psikolojık olarak taşıyacak bunun izlerini. Allah şifa versin çokça. Sizinle birlikte kalacak biri yok mu en azından siz bu durumu yeniden yaşadığınızda biri çocukları sakinleştirir ve bunun korkulacak bir şey olmadığını her hastalıkta farklı tepkiler olduğunu anlatır en azından o an çocuğun o an içimi ferahlatır ve çocuk tek kalmadığı için daha az panik olur

Doktorculuk oynayıp, nöbet geciriyormus gibi yapsaniz? Annecim ben aslında iyiyim,bazen seninle oynamak için böyle yapıyorum derseniz?
Bu belki alışmasını sağlayacaktır..
Allah acil kamil şifalar versin insaAllah.

Evet sitres çok tetikliyo hayat şartları malum sitres oluyo eşim evde olunca hemen kızımı diğer odaya gönderiyo eşim işte olunca o zaman korkuyo

Eşim var ama işte olduğu zaman olursam çok korkuyo kaynanam var oda kışın geliyo yazın köyde kendi işleri oluyo

Alıştı ama yine korkuyo bazen

Amin sağolun evet mantıklı denememde yarar var

O zaman bunu çocuğa siz anlatın, çok ufak çünkü çok korkuyordur, kimse yok etrafta annesi baygın. Durumu ona anlatın bunun uyku gibi olduğunu söyleyin yani paniklemesin korkmasın bu anlarda biraz içi rahatlar uyku gibi doğal olduğunu düşünürse

Ben anlatıyorum kızım ben dustugum zaman korkma ağlama ben uyaniyorum diye onu teselli ediyorum oda tamam anne diyo

psikolojik sorun olabilir ama iyice anlatırsanız içini rahatlatmış olursunuz bir çocuk psikolkgundan yardım alabilirsiniz
Anlatıyorum tamam anne diyo ama yine ister istemez korkar

Mrb ben epilepsi sara hastasıyım 2kizim var biri 4 yaşında biri 7 aylık sorum şu kızımın yanında bayilinca 4yasindaki kızım çok korkuyo ilierde bu durum sorun olurmu

Epilepsi krizlerinizde sıklık mı mevcut ? Doktora göründünüz mü ? Eeg nize , kan ve vitamin değerlerinize baktırdınız mı ?

Bir tanıdığımın epilepsi krizleri sıklaşınca, doktor kontrolü sonrası eksik mineral ve vitaminler için takviye yapılmış ve işe yaramıştı.

Evet eeg çekildi vitanim normal seviyede ilaç kullanmam lazim çocuk emdirdigim için maalesef kullanamıyorum

TTe
Rabbim yardımcınız olsun. Umarım olmaz çocukların yanında. Her sabah kendinize üç ihlas Fatiha suresi okuyup avcunuza ufleyin ve bunu tüm vücudunuza sürün. Şifa niyetine iyi ge

Rabbim yardımcınız olsun. Umarım olmaz çocukların yanında. Her sabah kendinize üç ihlas Fatiha suresi okuyup avcunuza ufleyin ve bunu tüm vücudunuza sürün. Şifa niyetine iyi gelir
Amin teşekkür ederim yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…