- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
O çıkmamış heralde öyle görünüyor
İnanılmaz ya, "bundan daha saçma şey duymam artık" diyorum, her seferinde Kadınlar Kulübü sayesinde daha saçmasını duyuyorumKatılıyorum cevap vermicem yazarsa da
Zaten çok saçma ilerlemiş herşey.. Kim buluşmaya giderken konuşmaz ki.. Neyse sizde bilemediniz demek ki adamın hanzo çıkacağını.. Şaka gibi gerçekten..O çıkmamış heralde öyle görünüyor
Uygun olmaz. Baska yer olsa diyin.Kızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazarbeni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?
Yok geçti o. Ben taksiyle gittim buluşma yerine. Ancak o gelmedi ekildim yani :)Uygun olmaz. Baska yer olsa diyin.
Mesaj atsa bile yalan söyler cok rahat evden ciktim geldim 5 dk ya ordayim der. Sonra cevaplar yine kesilir ara ki bulasinbende ilgili ilgili okuyorum sonuç ne oldu diye , adama bak sinir oldum . ne demek haber bile vermemek. demek ki başımıza böyle bi şey gelirse akşam konuşurken yarın evden çıkarken mesaj at demek gerek
Niye gelmemiş açıkladı mıYok geçti o. Ben taksiyle gittim buluşma yerine. Ancak o gelmedi ekildim yani :)
Yok daha yazmadı bi şeyy. 1den beri whatsappa da girmemiş. Bekliyorum ama yazsa da cevap atmam herladeNiye gelmemiş açıkladı mı
İnşallah ölmüştür mü diyelimYok daha yazmadı bi şeyy. 1den beri whatsappa da girmemiş. Bekliyorum ama yazsa da cevap atmam herlade
Cuma günü pazara erteledi deseydiniz pazar günü gitme derdik Kk olarakYok geçti o. Ben taksiyle gittim buluşma yerine. Ancak o gelmedi ekildim yani :)
Ya çok uzaktan geliyordu yazık dedim ona da. Salak gibi onu düşündümNe kadar ayıp ya
Keşke daha baştan gitmeseydiniz o gelip alsaydı.
Gelmeyince de boşuna yorulmamış olurdunuz.
Bir cevap yazarsa bizle de paylaşın cevabiniYa çok uzaktan geliyordu yazık dedim ona da. Salak gibi onu düşündüm
Aah aah her şeyi size sorcam artıkCuma günü pazara erteledi deseydiniz pazar günü gitme derdik Kk olarak
Maalesefİnanılmaz ya, "bundan daha saçma şey duymam artık" diyorum, her seferinde Kadınlar Kulübü sayesinde daha saçmasını duyuyorum
Üzmeyin kendinizi, hanzonun biriymiş.
Evet paylaşıcamBir cevap yazarsa bizle de paylaşın cevabini
Umarım öyle bi şey değildir ama her şeyi bekliyorum herkestenSenle dalga geçmiş olabilir üzgünüm ilk konuyu okuduğumda 25 km yere seni cagirmaisnda killanmistim
Canım neyse olan olmuş yaptığı öküzlük yanına kalsın ne yapalım.. O yazmayınca siz yazsaydınız keşke en azından öküzlük yapacağını erkenden öğrenirdin.. Bakalım ne yazacak size.. Ya da yazmayadabilir bu hanzodan herşeyi beklenir ama acayip merak ettim size ne diyecek ne diyebilir diye..Dün akşam konuşmuştuk işte. Nerden biliyim ki onun yazması gerekmiyor muydu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?