Dert sayılmaz ama fikir alayım kızlar :₺

O çıkmamış heralde öyle görünüyor

Eminim sana mesaj atcak ya da aricak simdi bir sürü senaryo yazcam basima su su geldi ondan gelemedim diye. Sakın sakın inanma isteseydi iki eli kanda olsa yine gelirdi....
Yukarda biri yazmisya erkekler genelde emek zaman para harcadıkları kadinlarin pesine dusuyolar diye.. cok sacma ama ne yazikki doğru.

bende ilgili ilgili okuyorum sonuç ne oldu diye , adama bak sinir oldum . ne demek haber bile vermemek. demek ki başımıza böyle bi şey gelirse akşam konuşurken yarın evden çıkarken mesaj at demek gerek

Uygun olmaz. Baska yer olsa diyin.

bende ilgili ilgili okuyorum sonuç ne oldu diye , adama bak sinir oldum . ne demek haber bile vermemek. demek ki başımıza böyle bi şey gelirse akşam konuşurken yarın evden çıkarken mesaj at demek gerek
Mesaj atsa bile yalan söyler cok rahat evden ciktim geldim 5 dk ya ordayim der. Sonra cevaplar yine kesilir ara ki bulasin
sonra da birsuru yalan yok kaza yaptim yok bilmem ne erkek milleti degilmi yalan makinesi diger adi

Ben olsam 25 km bi yere yemeğe gitmem
Uzak derdim
Ayrıca evden cıkmadan yazardım
Olmadı arardım
Çıkıyorum sen naptın diyerek
Cevap alamazsam evden çıkmazdım bile
Sen baya kendi kendine çıkıp gitmişsin
Ben garanticiyimdir bu konularda
Neyse olan olmuş
Bekle bakalım wp son görülmesini takip et
Girer ve yazmazsa bas engeli gitsin
Özür diler sebebini açıklarsa (yakınlarından birinin başına birşey gelmesi, kendisinin kaza yapması gibi) o zaman düşünülebilir
Ama absürd birşeyse ben cevap vermemezlik ilk mesajına yaparım
Sonra tekrar yazarsa affetmiş gibi yapar bi buluşma ayarlar bende onu ekerim
Ama haber vererek
Geliyorum yoldayım 2 dkya yanındayım diyip engellemek gibi intikamcıyımdır

Dün akşam konuşmuştuk işte. Nerden biliyim ki onun yazması gerekmiyor muydu sonuçta
Canım neyse olan olmuş yaptığı öküzlük yanına kalsın ne yapalım.. O yazmayınca siz yazsaydınız keşke en azından öküzlük yapacağını erkenden öğrenirdin.. Bakalım ne yazacak size.. Ya da yazmayadabilir bu hanzodan herşeyi beklenir ama acayip merak ettim size ne diyecek ne diyebilir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…