Yok çok güzel konuştuk aslında.Bence adam sabah bir konuşma geçmeyince buluşmanın zaten iptal olduğunu ve sizin de gelmediğinizi düşünmüştür. Sonradan bir şey yazdınız mı bilmiyorum o kadar okuyamadım ama onu beklediğinizi yazan bir mesaj atmanız hatta hesap sormanız daha uygun olur çünkü yaptığı öyle 'boşver, hiç muhatap olma' tarzı bir davranış değil büyük terbiyesizlik. Aranızda geçen en son konuşma nasıldı, soğuk davranıyor muydu? Bu olayın altından başka bir şey çıkabilir gibi geldi bana başka türlü kocaman adam neden böyle bir davranış sergiler anlam veremedim.
Engeli bassanaValla keşke senin gibi olabilsem :) wpa girmiş yarım saat önce ama bana cevap yok
Belkide teklif etmekten korkuyor. Yanlis anlarmi diye.Kendisinin teklif etmemesi bana anormal geldi. Bence çok düşüncesiz biri
Cevap yazacağını sanmıyorumSonuna kadar okudum ben olsam gururdan değil de bir günümü boşa harcamanın hesabını sorardım
CevaplamazSonuna kadar okudum ben olsam gururdan değil de bir günümü boşa harcamanın hesabını sorardım
Akşamdan kalmaymış telefona hiç bakamamış kendinde değilmişBir cevap yazarsa bizle de paylaşın cevabini
Az önce yazdı maalesefVar mı bir gelişme merak ettim.
Yalanını...Akşamdan kalmaymış telefona hiç bakamamış kendinde değilmiş
Bak bak bakkkkkAkşamdan kalmaymış telefona hiç bakamamış kendinde değilmiş
Öyle yaptımBak bak bakkkkk
Tamam artık engelleyebilirsiniz
Geri zekalı adam
Ben de inanmadım açıkçası. Bi kızla bile olabilir artık her şeyi beklerimYalanını...
Cevap vermeyin lütfen, pislik ya!
Üzmeyin kendinizi terbiyesiz herif en baştan kumaşını göstermiş .Az önce yazdı maalesef
Akşamdan kalmaymış bakamamış telefona.
en üzüldüğüm cevaplardan biri olurdu. Buluşman var sabaha kadar neden içersin ? Saygısızlık
Ve daha yeni dönmesi de ayeıca üzdü. Wpa giriyordu görüyordum
Valla ben de içiyorum, sabaha kadar içtiğim de oluyor; saat 1'e kadar telefona hiç bakamayacağım kadar kötü olmadım hiç. Ayrıca velev ki kötü oluyorsun, ertesi gün birini bir yere davet etmişsen davar gibi içme. Kişinin kendi alkol sınırını bilememesi de bir problem, hiç yetişkin davranışı değil.Ben de inanmadım açıkçası. Bi kızla bile olabilir artık her şeyi beklerim
Evet ben de öyle diyorum allah korumuş böyle birinden. Buluşma saatinden 23 saat sonra açıklama yapıyor banaValla ben de içiyorum, sabaha kadar içtiğim de oluyor; saat 1'e kadar telefona hiç bakamayacağım kadar kötü olmadım hiç. Ayrıca velev ki kötü oluyorsun, ertesi gün birini bir yere davet etmişsen davar gibi içme. Kişinin kendi alkol sınırını bilememesi de bir problem, hiç yetişkin davranışı değil.
Boş verin, taksi parası başınızın gözünüzün sadakası olsun. Böyle bir davarla buluşamadığınız çok iyi oldu.
Teşekkür ederim bu arada kendime geldim birazValla ben de içiyorum, sabaha kadar içtiğim de oluyor; saat 1'e kadar telefona hiç bakamayacağım kadar kötü olmadım hiç. Ayrıca velev ki kötü oluyorsun, ertesi gün birini bir yere davet etmişsen davar gibi içme. Kişinin kendi alkol sınırını bilememesi de bir problem, hiç yetişkin davranışı değil.
Boş verin, taksi parası başınızın gözünüzün sadakası olsun. Böyle bir davarla buluşamadığınız çok iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?