Dert sayılmaz ama fikir alayım kızlar :₺

Uzak bir yerde yemeğe davet ediyorsa senin nasıl gideceğini de düşünmesi gerekir bence.
o arabasıyla gidecekken Senin o kadar yolu otobüsle gitmen hiç hoş olmaz. Ya taksiyle gideceksin ya da o götürecek.

Evet ben de tecrübe edinmiş oldum. Olur da bi şey yazarsa yazarım buraya

Aramızda kötü hiçbi şey de yoktu. Wpa da girmiş ama yazmamış bana :) erkeklere zerre inancım kalmadı :)

Valla keşke senin gibi olabilsem :) wpa girmiş yarım saat önce ama bana cevap yok

25 km, yani anlayacağım şekilde Beşiktaş'tan sariyer'e gider gibi.
Bu mesafede mi evden alınmak istiyorsunuz? Yani 25 km mesafe bile degil. Otobüse de marttan beri binmediniz mi gerçekten? Herkes kullanıyor, ben bugün 4 ayrı otobüse bindim mesela. Maskenizi takın,çok gerginseniz eldiven de takın. İner inmez hemen çıkartın maskenizi,yenileyin.
Yani uzak bir yol değil ki. Gerçekten uzaksa daha yakında buluşmayı da teklif edebilirsiniz. Yine de sorabilirsiniz beni alır mısın diye. Ayıp değil günah değil yani sonuçta:)

ekleme; Ohaa gelmedi mi????? Terbiyesiz pislik.
Sakın sakın sakın sakın yazma,özür falan dilerse görüldü bile yapma..hatta kapat mavi tikini diyorum ben. Geçerli mazereti olan bir şekilde seni bulur,derdini anlatır

orası bana uzak, bana yakın bi yerde yemek yesek ulaşım için daha iyi olur benim için deyin, bunu dedikten sonra da sizi evden almayı teklif etmezse hiç buluşmayın daha iyi, bi cacık olmaz ondan

Yakınlık yok ama bir randevu var adam iki saat bekletmiş.
kibarca konuş tabi ki ama yaptığı terbiyesizliği kendine yakıştırabilmiş mi gerçekten, bi sor bence.
Sessizce sineye çekmek pek doğru gelmiyor bana.

Katılıyorum maalesef asla yazmicam çok kırıldım

Aslindan bu gururdan ote bir durum.Arayip neden beni saatlerce beklettigini , pazar gunumu ziyan ettigini ve bir sebep bile sunmadigini sorarim.

Siz neden bu kadar sakinsiniz? Bu cok siradan bir olay da ben mi sinirleniyorum?

orası bana uzak, bana yakın bi yerde yemek yesek ulaşım için daha iyi olur benim için deyin, bunu dedikten sonra da sizi evden almayı teklif etmezse hiç buluşmayın daha iyi, bi cacık olmaz ondan
İşte bı olydan sonra ben bulşşma yerine gittim de o gelmedi

Bence adam sabah bir konuşma geçmeyince buluşmanın zaten iptal olduğunu ve sizin de gelmediğinizi düşünmüştür. Sonradan bir şey yazdınız mı bilmiyorum o kadar okuyamadım ama onu beklediğinizi yazan bir mesaj atmanız hatta hesap sormanız daha uygun olur çünkü yaptığı öyle 'boşver, hiç muhatap olma' tarzı bir davranış değil büyük terbiyesizlik. Aranızda geçen en son konuşma nasıldı, soğuk davranıyor muydu? Bu olayın altından başka bir şey çıkabilir gibi geldi bana başka türlü kocaman adam neden böyle bir davranış sergiler anlam veremedim.

Aslindan bu gururdan ote bir durum.Arayip neden beni saatlerce beklettigini , pazar gunumu ziyan ettigini ve bir sebep bile sunmadigini sorarim.

Siz neden bu kadar sakinsiniz? Bu cok siradan bir olay da ben mi sinirleniyorum?
Yok sıradan değil haklısınız. Yapım böyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…