Evet ben de tecrübe edinmiş oldum. Olur da bi şey yazarsa yazarım burayaCanım neyse olan olmuş yaptığı öküzlük yanına kalsın ne yapalım.. O yazmayınca siz yazsaydınız keşke en azından öküzlük yapacağını erkenden öğrenirdin.. Bakalım ne yazacak size.. Ya da yazmayadabilir bu hanzodan herşeyi beklenir ama acayip merak ettim size ne diyecek ne diyebilir diye..
Aramızda kötü hiçbi şey de yoktu. Wpa da girmiş ama yazmamış bana :) erkeklere zerre inancım kalmadı :)Yemek yerini sizden çok uzağa seçmiş sonra ertelemiş üstüne habersiz gelmemiş ve hala ses yok sizden alacağı bir intikammı vardı?. Bu derece saygısızlık yapılmaz ya çok sinir bozucu. Neyse ölmüş adamın arkasından konuşmayayım.
Valla keşke senin gibi olabilsem :) wpa girmiş yarım saat önce ama bana cevap yokBen olsam 25 km bi yere yemeğe gitmem
Uzak derdim
Ayrıca evden cıkmadan yazardım
Olmadı arardım
Çıkıyorum sen naptın diyerek
Cevap alamazsam evden çıkmazdım bile
Sen baya kendi kendine çıkıp gitmişsin
Ben garanticiyimdir bu konularda
Neyse olan olmuş
Bekle bakalım wp son görülmesini takip et
Girer ve yazmazsa bas engeli gitsin
Özür diler sebebini açıklarsa (yakınlarından birinin başına birşey gelmesi, kendisinin kaza yapması gibi) o zaman düşünülebilir
Ama absürd birşeyse ben cevap vermemezlik ilk mesajına yaparım
Sonra tekrar yazarsa affetmiş gibi yapar bi buluşma ayarlar bende onu ekerim
Ama haber vererek
Geliyorum yoldayım 2 dkya yanındayım diyip engellemek gibiintikamcıyımdır
Valla keşke senin gibi olabilsem :) wpa girmiş yarım saat önce ama bana cevap yok
Aramızda o kadar bi yakınlık da yok ya hiç aramadım daha önceNeden yazmak yerine aramıyorsun
Bi açıklama istemen gerekmiyor mu
orası bana uzak, bana yakın bi yerde yemek yesek ulaşım için daha iyi olur benim için deyin, bunu dedikten sonra da sizi evden almayı teklif etmezse hiç buluşmayın daha iyi, bi cacık olmaz ondanKızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazarbeni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?
Katılıyorum maalesef asla yazmicam çok kırıldım25 km, yani anlayacağım şekilde Beşiktaş'tan sariyer'e gider gibi.
Bu mesafede mi evden alınmak istiyorsunuz? Yani 25 km mesafe bile degil. Otobüse de marttan beri binmediniz mi gerçekten? Herkes kullanıyor, ben bugün 4 ayrı otobüse bindim mesela. Maskenizi takın,çok gerginseniz eldiven de takın. İner inmez hemen çıkartın maskenizi,yenileyin.
Yani uzak bir yol değil ki. Gerçekten uzaksa daha yakında buluşmayı da teklif edebilirsiniz. Yine de sorabilirsiniz beni alır mısın diye. Ayıp değil günah değil yani sonuçta:)
ekleme; Ohaa gelmedi mi????? Terbiyesiz pislik.
Sakın sakın sakın sakın yazma,özür falan dilerse görüldü bile yapma..hatta kapat mavi tikini diyorum ben. Geçerli mazereti olan bir şekilde seni bulur,derdini anlatır
ayy mesajların hepsini yeni okudum, ne iş yapıyor bu adam? iyi yalan söylüyor belli.. şimdi bi güzel küfür ederdim de ban yemekten korkuyorumKatılıyorum maalesef asla yazmicam çok kırıldım
İşte bı olydan sonra ben bulşşma yerine gittim de o gelmediorası bana uzak, bana yakın bi yerde yemek yesek ulaşım için daha iyi olur benim için deyin, bunu dedikten sonra da sizi evden almayı teklif etmezse hiç buluşmayın daha iyi, bi cacık olmaz ondan
tam bi pislikmiş, boşverin hiç üzülmeyin, en başta gördünüz gercek yüzünü..İşte bı olydan sonra ben bulşşma yerine gittim de o gelmedi
Yok sıradan değil haklısınız. Yapım böyle maalesefAslindan bu gururdan ote bir durum.Arayip neden beni saatlerce beklettigini , pazar gunumu ziyan ettigini ve bir sebep bile sunmadigini sorarim.
Siz neden bu kadar sakinsiniz? Bu cok siradan bir olay da ben mi sinirleniyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?