Dert yok, Sohbet var.... :)

@viracocha biliyorum birgün bu mektubu okuyacaksın. Mektubu aldıktan sonra benim uzaklara gitmemi istemiyorsan msj kutunu boşalt, zaten 10 dk sürem var yorma beni, üstüne sıçratma

Yazan; KK nın gülü :)

günaydın kate...

ya işte elmayra yine şoklardayız nasssıl olurda bir konu bu şekilde kapanır kk de olacak iş değil yani

Ya ben böyle ağzını yaya yaya, mahalle ağzıyla yazan kadınların sacını başını yolmak istiyorum zaten. Bi de arkadaşım için yazdım diyo, biz kacın kurasıyız bilmiyo tabi

@viracocha biliyorum birgün bu mektubu okuyacaksın. Mektubu aldıktan sonra benim uzaklara gitmemi istemiyorsan msj kutunu boşalt, zaten 10 dk sürem var yorma beni, üstüne sıçratma

Yazan; KK nın gülü :)

ne çabuk doluyor bu mesaj kutusu anlamadım vallaha

kk nın dikenli gülü

kanka şu hamiş kelimesi bana itici gelene kelimler listesinde top 10 da

özellikle bu kelimeyi sık sık kullanan zatı hiç sevmem

ben de midemi bulandıran kelimeleri özellikle kullanıyorum, sevmediğini bildiğim arkadaşlarıma daha bi özenle yazıyorum kussunlar da leğen getireyim diye

suçum neymiş acaba???anlamamak mı hıhhhhh

İvet noree gülün suçu ne

taktım evettt sinir oldum hatunun gamsızlığına amaaaaan

Konusahipleri bazen alık oluyor, ben de yardım edeyim diye kendimi paralıyorum sonra bi bakıyorum sahip alakasız bir konuda bişi arıyo deliriyorum o zaman

Konusahipleri bazen alık oluyor, ben de yardım edeyim diye kendimi paralıyorum sonra bi bakıyorum sahip alakasız bir konuda bişi arıyo deliriyorum o zaman

ya bide toplasam o kadar sayfada 5 yorumu var ya gelde delirme kazen boşuna demiyo suç onlarda değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…