Dert yok, Sohbet var.... :)

elmayram
bu arada senin o "ev arkadaşı" konusunda tedavilik bir hastalık olarak düşünmene çok şaşırdım
senden beklemediğim bir tepkiydi:26:

elmayram
bu arada senin o "ev arkadaşı" konusunda tedavilik bir hastalık olarak düşünmene çok şaşırdım
senden beklemediğim bir tepkiydi:26:

Sapkınlık tedavi edilmelidir bana göre yavrum yaa. Neden bilmiyorum bu tarz carpık ilişkiler konusunda sertim. Cok abartılı belki ama cidden midemi bulandırıyor csi ya :S Basıma gelmediği, cevremde görmediğim icin mi empatik yaklaşamıyorum bilmiyorum ama şimdilik netim

epeydir görüşmediğim üni.den bir arkadaşımı aradım.

eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi..
sonra iyi bir yere girdi, biraz hava yaptı beni sürekli ekmeye başladı..
düğünü şehirdışında oldu gidemedim..
eşimle çıkıyorduk o zamanlar, gidersem nerede kalacakmışım ne işim varmış tek başına..
hem biraz kopmuş olmamız hem eşimin kıskançlığı gitmedim..
ondan sonra gönül koydu.. o da benim düğünüme gelmedi..

bakalım epey aradan sonra görüşelim diye konuştuk..

orada da yazdım
evet kabul edilebilen bir şey değil benim için de
yanımda davranılsa ne yaparım bilmiyorum
ama olaya hastalık ve sapkınlık olarak da bakamıyorum

bilim de hastalık olmadığını söylüyor:26:

Hastalık" statüsü [değiştir]

Amerikan Psikiyatri Birliği (APA), 1973 yılında eşcinselliği, "Akıl Hastalıkları Teşhis ve İstatistikleri Klavuzu"ndan çıkarmıştır. Günümüzde APA'nın pozisyonu, objektif ve iyi planlanmış[19] bilimsel çalışmalar ve klinik literatür doğrultusunda eşcinselliğin insanların cinselliğinin "pozitif ve normal" çeşitlerinden biri olduğudur.[20] APA'ya göre eşcinselliğin geçmişte bir akıl hastalığı olarak görülmesinin nedeni, akıl sağlığı alanında çalışan profesyonellerin ve toplumun bu konuda taraflı şekilde bilgilendirilmiş olmasıdır.[21]

1 Ocak 1993 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) eşcinselliği "Uluslararası Hastalıklar Sınıflandırması"ndan çıkarmıştır. ICD-10 maddesi "cinsel yönelim, tek başına, bir rahatsızlık/hastalık olarak kabul edilemez" şeklindedir. [22][23]
Eşcinsellikle ilgili teoriler [değiştir]
Seksolog Alfred Kinsey, cinsel yönelimler hakkındaki araştırmaları ile bilinir.

19. ve 20. yüzyıllarda çeşitli psikologlar eşcinselliğin nedenleri ile ilgili teoriler geliştirdiler. Bunların çoğu eşcinselliği "akıl hastalığı" olarak tanımlıyordu.[24] 19. yy psikologlarından Richard von Krafft-Ebing, mastürbasyon, sadomazoşizm ve şehvet cinayetlerini "cinsel sapıklıklar" olarak tanımladığı 1886 tarihli kitabı Psychopathia Sexualis'de eşcinselliğin kalıtımsal olduğunu iddia etti. Çağdaşı Sigmund Freud, kendini karşıt cinsteki ebeveyn ile özdeşleştirmenin de etkisiyle oluşmuş, "psikoseksüel gelişimdeki çatışmaların bir sonucu" olarak tanımladı. Diğerleri, eşcinselliğin nedenlerini sosyal etkilerde ve anne karnındaki gelişim esansında gerçekleşen fizyolojik olaylarda aradılar. Eşcinselliğin nedenleri, muhtemelen, insanın doğuştan gelen veya doğasından kaynaklanan özellikleri ile çevresel faktörler ya da toplum etkisinin bir bileşimidir.[24]

21. yüzyıla gelindiğinde birçok toplum cinselliği daha rahat ve açık bir şekilde tartışır hale geldi. İnsan cinselliğinin bir ifadesi olarak eşcinsellik kabul görmesi başladı ve bunun bir sonucu olarak eşcinsellikle ilgili hurafeler terkedilmeye başlandı.[24] Özellikle 1950 ve 60'larda yaygın olan, erkek eşcinsellerin zayıf ve kadınsı oldukları, lezbiyenlerin erkeksi ve saldırgan oldukları inanışları büyük oranda terkedildi.[24]

20. yüzyılda ABD'de, "seks araştırmaları" adı altında, amacı cinsel ilişkileri incelemek olan bir sosyal ve davranış bilimi oluşturuldu. Araştırmacı Alfred Kinsey'in 1948'deki raporuna göre eşcinsel aktivite gerek erkek gerekse kadın ergen Amerikalılar arasında oldukça yaygındı. Örneğin erkek deneklerin %30'u bir şekilde eşcinsel aktivitede bulunduğunu belirtti. Yine erkeklerin %10'u, 16 - 55 yaşları arasında, uzun süreli (1 ila 3 yıl) eşcinsel ilişki yaşadığını belirtti. Aynı çalışmada kadınların yarısına yakını eşcinsel aktivitede bulunduğunu belirtti.[24] Kinsey'in metodları ve ulaştığı sonuçlar uzun yıllar tartışıldı. Yakın dönemde yapılan araştırmalarda Kinsey'inkilerden az ya da çok yüzdelere ulaşıldı. Örneğin 2003 yılında yapılan bir araştırmaya göre Norveçlilerin %12'si eşcinsel ilişkide bulunmuştur.[12]

Alfred Kinsey cinsel aktiviteleri homoseksüel ya da heteroseksüel olarak ayırmaktansa, geniş bir yelpaze üzerinde değerlendiriyordu. Bu yelpazenin en uç noktalarını homoseksüelliğin ya da heteroseksüelliğin en ileri düzeyleri oluşturuyordu. Biseksüellerin orta noktada bulunduğu kabul edilirse diğer bireylerin herbiri bu yelpazenin sağında veya solundaki bir noktada yer alıyordu. Örneğin konuma bağlı eşcinsel aktivite (İng: situational homosexual activity), karşıt cinsin bulunmadığı hapishane gibi ortamlarda gerçekleşme eğilimindedir.[24]

kızlar bu arada pat der çıkarsam anlayın ki benim kavak gelmiş beni kaçırmıştır...

Wayyyy kaçıran enişte olsun behhhhh

ıyyy hatırlatma cicim lütfen ki ben bu ara hem muahasebeyi devredicem,personeli alıcam iyice kafam allak bullak

ıyyyyy midem bulanıyo benim o pideden falan :120:

evet abla zararlı ama mıhtara anlatamıyorum

Bastırırız şimdi yemesin eti zararlı diye

Beyaz atlı prens

:) etin zararı yok yaa ohhh mis

Mıhtarımmmm yeme yaaa cidden zararlı yada çok az ye lütfen

Doğrudur fakat bana göre ters :S Akli melekelerinden nefsinden süphe duyuyorum bu tarz ilişkileri yaşayanların

elmayram romantiğim bişi soriciiim.. sen eşine nasıl sürpriz yaparsın?

doğumgünü için filan?
kızla orjinal fikirleriniz var mı yardım edin bu garibe..

elmayram romantiğim bişi soriciiim.. sen eşine nasıl sürpriz yaparsın?

doğumgünü için filan?
kızla orjinal fikirleriniz var mı yardım edin bu garibe..

Geçen sene doğumgününde sürpriz yapamıştım fakat güzel bir şarapevinde şömine önünde rezervasyon yaptırdım. Önce yemek yedik, sonra sıcak şarap içtik, ortam harikaydı ama.

Sonra tek tek hediyelerini verdim. KK da bulmuştum hediye, onu kullandım ve küçük notlar yazdım üzerine.

Saat; zamanımı Değerli Kıldığın için ve tüm anilarimiz icin

Çikolata; hayatıma tat kattığın için

Aspirin; arada bir başını ağrıttığım ve seni kizdirdigim İçin :)

Bayıldı hediyelerime...

Çok fazla bir arada olduğumuız için sürpriz kısmı yarım kalıyor ama hediyesiz asla kutlamam doğumgününü.

kedicim benim eşimin doğumgünü de ocakta...
bi saat aldım (elmayram an itibariyle fikrini de çaldımmm )
bide bu aralar çokk yoğun çalıştığı ve yorulduğu için doğumgünü akşamına güzel thermal bi otelde önce yemek sonra da saunası hamamı olan bi odada konaklama... inaşllah çok mutlu olur

çikolata ok. aspirini apranaxla değiştirmem lazım

evlat acısı gibi koyan saati takmıyor beyefendi, kıyamıyormuş.. 1600 tl vermiştim..
ayşe arman da her sene saat alırmış.. adam bıkmış..

pfff benimkinin saate ihtiyacı yok.. siyah deri, kahve deri, metal... her türlü var.
benim aldığım saat de altın.. öyle altın deyince ibo.nun saatleri gibi değil gerçekten çok şıktı...

navigasyon filan mı alsam arabaya?

Olabilir, onlar daha çok işlevsel şeylere meraklı, navigasyon, elektronik başka bişi de olabilir.

Eşimin saat koleksiyonu var. Aman aman pahalı seyler de almıyorum doğruyu söylemek gerekirse Gc GCX79002G2S Kol Saati - Kodu - Gc Saat Modelleri bunu almıştım, indirimdeydi nerdeyse yarıyarıya aldım.

küçük bi steteskop da alabilirsin

Ayyy biri de bana bunu hediye etse süper olur yaa

ben bayıldım. bunu yazayım bi köşeye, durumu toparlarsam bu seneki hediyesi de bu olabilir

tabi orada işler kolay..
ben helikopterle istanbul turu yapalım istiyordum..
bu fikre bayılacağından da eminim.

ama cumartesi çalışan, nöbetleri olan bi adama sürpriz yapmak çok zor oluyor.

geçen sene güzel bi yemek yedik hediyesini verdim o kadar.
kuru kuru olmasını istemiyorum..

Son düzenleme:

Ayyy biri de bana bunu hediye etse süper olur yaa

ben bayıldım. bunu yazayım bi köşeye, durumu toparlarsam bu seneki hediyesi de bu olabilir

FOSSIL FFS4646 Kol Saati - Kodu - FOSSIL Saat Modelleri

bende bunu aldım elmayra benimki de saat hastası siyah bi saat istiyodu öyle işte... ben aslında arkadaşlarıyla bi süpriz yapmak istiyodum çok sevdiği bi mekan var orda ama hepsi ayrı ayrı farklı insanlar bir arada nasıl olur eğlenilir mi bilemedim sonra buna karar verdim bakalım inşallah istediğim gibi gider...

Hımmm bu da güzelmiş. Siyah saat bi tane de kendime almam lazım

termal işi güzel olur, sauna masaj, rahatlatır insanı

erkeğe hediye zor ya..
yok isme özel, yok resim bastıralım gibi şeyler çok saçma oluyor.

ben dijital çerçeve almıştım çıkarken.. hangi akla hizmet aldım bilmiyorum..
şimdi kullanayım diyorum öyle dolapta duruyor..

benim bir şey almaktan ziyade bir enstantaneye ihtiyacım var.

Hımmm bu da güzelmiş. Siyah saat bi tane de kendime almam lazım

termal işi güzel olur, sauna masaj, rahatlatır insanı

masaj yok ancak ben yaparım elletemem öle taylandlı hatunlara kocamı azını yüzünü daatmak eylemini gerçek anlamıyla hayata geçiririm alimallah

Nasıl şeyler sever ona göre bişeyler düşünelim. Helikopteri tuttum ben. Nasıl bir hareket bulsak ki

masaj yok ancak ben yaparım elletemem öle taylandlı hatunlara kocamı azını yüzünü daatmak eylemini gerçek anlamıyla hayata geçiririm alimallah

ahahah yumuşak yumuşak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…